ענת אני אוהבת אותך אני המעריצה הכי גדולה שלך..!!! אני רוצה להיות כמוך..!!! NO..!!!! חח..בצחוק לא...
M M£‡Ta® ®ojaS New member 9/6/04 #1 ענת אני אוהבת אותך אני המעריצה הכי גדולה שלך..!!! אני רוצה להיות כמוך..!!! NO..!!!! חח..בצחוק לא...
ע ענת המלכה של הפורום New member 10/6/04 #2 ../images/Emo124.gifמילים באות בזול, מותק../images/Emo124.gif אם את באמת אוהבת, אז שלמי 100 ש"ח כמו כולם וכנסי למועדון מעריצי ענת הבינלאומי.
../images/Emo124.gifמילים באות בזול, מותק../images/Emo124.gif אם את באמת אוהבת, אז שלמי 100 ש"ח כמו כולם וכנסי למועדון מעריצי ענת הבינלאומי.
מ ממגנטת בנים כמו מגנט New member 10/6/04 #1 אני מעונינת מה עושים שם? קופצים עליך? יורקים עליך? ומה ביום ההולדת שלך? רוצחים אותך? אם כן אז אני רוצה שמרי לי מקום שם
אני מעונינת מה עושים שם? קופצים עליך? יורקים עליך? ומה ביום ההולדת שלך? רוצחים אותך? אם כן אז אני רוצה שמרי לי מקום שם
P p r u d e n s New member 10/6/04 #3 אני אשלם 100 ש"ח!../images/Emo176.gif מאה ש"ח כדי להפוך אותך לפיניאטה
N nati mi vida te amo New member 11/6/04 #5 ענתוששש../images/Emo70.gifמועדון מעריצים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif... *!פ*... איפה זה בטירה את פופולרית שם בין המשוגעים ברור....מי שעושה הכי הרבה באלגן בבית משוגעים היא הכי פופולרית הבנתי ת'נוהל אצלכן....טוף...תהני....אני ישלם למאשפז שלך כדי להרוג אותך אם כבר העיניינים יצאו משליטה
ענתוששש../images/Emo70.gifמועדון מעריצים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif... *!פ*... איפה זה בטירה את פופולרית שם בין המשוגעים ברור....מי שעושה הכי הרבה באלגן בבית משוגעים היא הכי פופולרית הבנתי ת'נוהל אצלכן....טוף...תהני....אני ישלם למאשפז שלך כדי להרוג אותך אם כבר העיניינים יצאו משליטה