ענק פשוט ענק ותודה לפוליס 33
B BlogTV Police23 New member 1/8/05 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ע-נ-ק ע-נ-ק ע-נ-ק חחחחחח אהבתי!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ע-נ-ק ע-נ-ק ע-נ-ק חחחחחח אהבתי!!!
B BlogTV Police33 New member 1/8/05 #5 אחד הגדולים !!!!!!! תשמעו החום הזה הורס לגולשים מתחילים להתחרפן !!! קובבה תיזהר שלא ישימו לך מטען נפץ מתחת לאופניים שלך !!! אתה ברישמת החיסולים של הגולשים ! קובי תקן אותי אם אני טועה אתה 2.12 מטר גובהה נכון ?
אחד הגדולים !!!!!!! תשמעו החום הזה הורס לגולשים מתחילים להתחרפן !!! קובבה תיזהר שלא ישימו לך מטען נפץ מתחת לאופניים שלך !!! אתה ברישמת החיסולים של הגולשים ! קובי תקן אותי אם אני טועה אתה 2.12 מטר גובהה נכון ?
B BlogTV Police41 New member 2/8/05 #9 צריך לאסוף ולהוציא בחוברת... רעיון לתחרות: " אלוף המטומטמים בבלוגים". תהיה תחרות קשה עם המון משתתפים.
צריך לאסוף ולהוציא בחוברת... רעיון לתחרות: " אלוף המטומטמים בבלוגים". תהיה תחרות קשה עם המון משתתפים.