או, כן...
P PURPLE CHICKEN New member 14/9/02 #31 ../images/Emo8.gifתמונה באותו מצב בערך... קבלו, איזה תמונה יפה! אני מתה עליה!
P PURPLE CHICKEN New member 14/9/02 #41 אוי זאת באמת איומה!!!!../images/Emo5.gif ואני עוד צחקתי על השניה!!! טוב, את יודעת מה?? אני מאשימה את הצלם!!! הן כל כך יפות שזה בטוח אשמת הצלם! חחחח....
אוי זאת באמת איומה!!!!../images/Emo5.gif ואני עוד צחקתי על השניה!!! טוב, את יודעת מה?? אני מאשימה את הצלם!!! הן כל כך יפות שזה בטוח אשמת הצלם! חחחח....
Z z O e i New member 15/9/02 #78 מה זה הצבעים האלה?? ../images/Emo5.gif בעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
P PURPLE CHICKEN New member 14/9/02 #36 אוי ואבוי... חחחח.... הם נראים שם ממש מוזר ! במיוחד ריצ´רד!! פחחח לא נורא... כל אחד והפוטוגניות שלו!
P PURPLE CHICKEN New member 14/9/02 #46 אוי רורי נראית פה.... מעוותת! בחלק העליון אני נראית כמו ילדה בת 12 ולמטה (ישבן, אהם אהם...) היא נראית נורא רחבה!! בכלל- היא כזאת פצצה ובסדרה הם מלבישים אותה בבגדים שעושים אותה שמנמונת! אפליה!!!
אוי רורי נראית פה.... מעוותת! בחלק העליון אני נראית כמו ילדה בת 12 ולמטה (ישבן, אהם אהם...) היא נראית נורא רחבה!! בכלל- היא כזאת פצצה ובסדרה הם מלבישים אותה בבגדים שעושים אותה שמנמונת! אפליה!!!