ענקי הגיטרה

shmuel16

New member
ענקי הגיטרה

ענקי הגיטרה NRG מעריב - Israel בשלושת העשורים האחרונים הופיע והקליט רומנו עם יהודה פוליקר, מתי כספי, שמוליק קראוס, אריאל זילבר, רמי פורטיס, ריקי גל ורבים אחרים. בודגוב, שינגן חלק מהסולו המפורסם שלו בשיר "סיוון" של יגאל בשן ולהקת ברוש, ידבר בתוכנית על השותפות ב"ששת" וגילוי להקת "היהודים" אותם הפיק. לאורך השנים ניגן והקליט בודגוב עם אריק איינשטיין, גידי גוב, יהודית רביץ, רמי קליינשטיין שלמה ארצי ועוד. נץ, שניגן בין היתר באלבומים החשובים "דרך ארץ" (גידי גוב) ו"באה מאהבה" (יהודית רביץ) וכיום מנגן עם אינפקטד מאשרום ברחבי העולם, ...

shmuel16

New member
שירים זה מקום טוב לסימני שאלה

שירים זה מקום טוב לסימני שאלה הבמה - Israel בין תורמי תפקידי הנגינה באלבום אפשר למצוא גם את יהודה פוליקר בשיר "ילד מפלסטיק". איך אתה מגיע לפוליקר? "נורא קל. קודם כל הבנאדם הוא בעיניי אמן דגול שאחראי לחלקים גדולים מפסקול החיים שלי, ואני אספר לך סיפור: כשהייתי ילד בן 19 הכרתי את יעקב גלעד דרך יואב קוטנר. אני הייתי אז עורך מוזיקלי בגלי צה"ל, ויעקב עשה את `ציפורי לילה`, ויום אחד אמרתי ליעקב שבאו לי מילים ולחן שכתבתי לתוך טייפ, אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה, ויעקב אמר, `בוא נלך ליהודה שיקליט לך סקיצה`. ואני, ילד בן 19 שלא עשה שום דבר בחיים שלו, ... http://habama.co.il/Pages/Description.aspx?Subj=3&Area=1&ArticleId=6940

shmuel16

New member
גיבור מעמד הפועלים

גיבור מעמד הפועלים NRG מעריב - Israel אבא כמעט דומם את המנוע, כשהקריין ברשת ג' הציג את השיר הבא: להקה חדשה, "בנזין" קוראים לה, עם הסולן יהודה פוליקר. "זה הבן של פוליקר מהפיצוחים!", הכריזה אמא בהתרגשות לא אופיינית. "מה פתאום? הוא מגמגם", קבע אבא נחרצות. "החבורה הזו מגיעה מהקריות", הכריע הקריין, "ולשיר שלהם קוראים 'חופשי זה לגמרי לבד'". המנוע המשיך לפעול. כולנו נשארנו כדי לשמוע. הבן של פוליקר מהפיצוחים, עם הגיטרות הרועמות, נשמע משלנו. אפור, ארצי, אמיתי. אבל באותה נשימה, היה בו גם משהו גדול מהחיים. משהו עוצמתי, שסותת במחצבות של אבן וסיד, ... http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/696/491.html

איתן 990

New member
שאלה לשמואל 16

ערב טוב לך אתה לא תכעס אם אני אשאל אותך 2 שאלות? 1 האם אתה היית גר באזור חיפה בשנות ה 70? 2 האם בזמנו ניגנת גיטרה חשמלית?

למעלה