ענן
צ צייר New member 10/9/02 #3 מרקי היקר אחלה צילום ממש משגע הזוית והיופי של שילוב הענפים עם השמיים צבעים מטמטמים ממש יפה ונעים להביט מרגיע צייר
מרקי היקר אחלה צילום ממש משגע הזוית והיופי של שילוב הענפים עם השמיים צבעים מטמטמים ממש יפה ונעים להביט מרגיע צייר
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 10/9/02 #4 אז הנה,עוד צילום שתי התמונות צולמו בקרואטיה במפרץ אפטייה,למי שמכיר
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 10/9/02 #6 למי שאוהב טירות חצובות בהר.. פרנקנשטיין קטן על זה סלובניה,ליד מערות הנטיפים הגדולות בעולם.
צ צייר New member 10/9/02 #7 נוף כל כך יפה נוף רומנטי אפשר לשקוע המחשבות ולזרום לתוך העבר של האזור ולאות המון דברים צייר
ח חן (*_*) New member 10/9/02 #11 תמונות מהממות שלחתם צייר וקקטוס אוסיף גם תמונה משלי ברשותכם. (לא להיבהל- לא תמונה אישית שלי )
פ פנינת-החן New member 10/9/02 #15 חן צודקת התמונות ששלחתם צייר ומרק הם באמת מרהיבות. מרק אם אני יכולה לשלוח תמונה ממוחזרת? (לא יודעת המקור ממנו לקחתי התמונה) ואם אתה מכיר אז אשמח לשמוע את ההסבר על התמונה.
חן צודקת התמונות ששלחתם צייר ומרק הם באמת מרהיבות. מרק אם אני יכולה לשלוח תמונה ממוחזרת? (לא יודעת המקור ממנו לקחתי התמונה) ואם אתה מכיר אז אשמח לשמוע את ההסבר על התמונה.
צ צייר New member 10/9/02 #20 חן בוקר אור בוקר טוב הצילום שלך גם יפה מאוד הוא פצצה רק רואה את השלווה ואת הרוגע ואני כמו מרגרינה במחבת לוהט זה משהו כולי נמס צייר
חן בוקר אור בוקר טוב הצילום שלך גם יפה מאוד הוא פצצה רק רואה את השלווה ואת הרוגע ואני כמו מרגרינה במחבת לוהט זה משהו כולי נמס צייר