ענישה על העלמת מס

יעל81

New member
ענישה על העלמת מס

שלום, רציתי לשאול מה העונש המקובל בגין העלמת מס של כ- 10,000 ש"ח בחודש לאורך כמה חודשים? ההכנסה הזו של המעלים היא מעבודה פרטית שהוא עושה בנוסף לעבודתו כשכיר, והיא עולה על משכורתו מאת מעבידו. כמו כן, אם מישהו יודע באיזו שיטה נוקט מס הכנסה כדי לחקור העלמה זו. ברור שאם סתם יגש חוקר לבן אדם וישאל אותו ישירות אם הוא נותן קבלות או משהו בסגנון, הוא לא קבל תשוובה כנה...

את מתלוצצת, נכון?

העונש הקל יחסית הוא המשפט הפלילי. ואני לא צוחק, זה החלק הקל. החלק הכואב יותר זה שאחרי זה מס הכנסה יקבע מה היתה הכנסתו של האיש באותה התקופה והוא יצטרך לשלם מס על ההכנסות כפי שהעריך אותן מס הכנסה. אני מדגיש: לפי החוק, בכזה מקרה חובת ההוכחה שהשומה מופרזת מוטלת על הנישום. מה שיקרה הוא שנגיד המדובר בקיוסק קטן באיזור צדדי, מס הכנסה יעריך את הרווחים שלו לפי קיוסק אחר- הקיוסק שנמצא בפתח של בי"ח בילינסון בתוספת 30% ליתר בטחון ולך תוכיח שאין לך אחות... איך מס הכנסה מגלה את זה? יש להם הרבה שיטות אבל הפשוטה שבהן היא לקבל דיווח מלקוחות (או להתחזות ללקוח) קיימים. אני ממליץ בכל לשון של המלצה לאיש עבורו את שואלת שירוץ ויפתח תיק. מכיר אנשים שהגיעו להתקף לב ממה שקרה להם אחרי שנתפסו.

יכול להיות שאותו אדם חשב שאים יתפס

ישלם קנס וכו . ובעצם אין לו כלום . אין לו רכוש , לעיקול , לא נשוי , גר בשכירות . יבוא למס הכנסה ויגיד . קחו 5000 ש"ח . וניסגור עניין . כי אים לא תיקחו . אז גם את זה נבזבז . אז מ"ה יקח כמו תתלה . כי היו דברים מעולם . צריך להכיר את כל הצדדים של האדם .

תפסיק!

לא כולם קרמר, קרמר יש אחד.... בן אדם רגיל יגיע למשפט פלילי, יישב מול פקיד השומה, לא צחקתי כשאמרתי שיש כאילו שקיבלו התקפת לב מזה. בסדר, יש כמה אנשים שעשויים מחומר קשוח. אבל כמה הם? מעטים שבמעטים

אים הייה לו אומץ להעלים 120 אלף

ש"ח בשנה או אולי כמה שנים .. יהייה לו אומץ גם לעמוד מול פקיד שומה . ושופט . כך אני חושב .מקבלי ההתקף לב . זה אנשים שהיפילו עלהם סתם איזה תיק שלא הייה ולא ניברא. ופקיד שוה לא יורד מהם

שיר ורד

New member
לפי מה ששמעתי

בן אדם רגיל ילך לרואה חשבון שלו, וזה ירמוז לו שיכין כמה חבילות של שטרות של 100 שח ויפנה לאדם מסוים שמכיר את פקיד השומה ובזה העניין יסתדר.

למעלה