עניני צילום...

Sushi

New member
עצרת לי את הנשימה

וגרמת לי ל- א. לרצות לנסוע לצלול עכשיו. ב. לקנות עדשת מקרו ל-Sea & Sea שלי. ג. לשנוא אותך לנצח. אבל זה הכל מקנאה.

שירן 9

New member
ניקונוס ...

עדשת מקרו 1:1 פלאש 60 עובד על חצי ויצירת אפקט חושך (למרות שזה יום) באמצעות צמצם 1\250 תודה

שירן 9

New member
בקשר לחשופית דוקא

תאמין או לא עם מאות צלילות מאחורי לא יצא לי עדיין להיתקל בחשופית המחור... למרות שאני רואה תמונות רבות שלהם , ממקומות מגוונים ,וזה לא שלא חיפשתי שין

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זה רק בגלל שאתה לא צולל איתנו

הנה למשל אחת שצולמה לפני שבוע בדיוק. בפירוש לא מדובר בבע"ח נדיר. ו ב ב ח י " נ

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא יודע לאן נעלמה התמונה

אולי הנקאים הקנאים מחקו לי אותה, בכל אופן מנסה שוב להעלותה. ו ב ב ח י " נ

שירן 9

New member
ידוע שלא נדיר...

בגלל זה אני דופק עם הראש על השולחן , עמקים מסוימים? אובכל מקום? מה הגודל שלה בדיוק? אולי אני מחפש משהוא לא נכון? בים תיכון?

חשופיות

אל תקרא לה מחור.. אז אולי היא תופיע, אני מתקשה לזכור מחזור צלילות באילת שבו לא פגשנו חשופיות, אולי זה קשור לצורת הצלילה - איטית ועם הראש למטה כל הזמן סןרק את הקרקעית. חשופיות פסים (פ´יזמה) יש הרבה באיוזר העשבייה (15 -20 מטר) חשופיות נוספות יש מדי פעם על הספוגים האדומים, על גרוטאות. רקדנית ספרדייה פגשנו בעומק 25 יושבת על אלמוג שיח. חשופית אחרת על החלק הפנימי של הצינור באקווה ספורט, לא זכורים לי מפגשים בצלילות לילה, אבל בכל שעות היום היוף בד"כ בעומקים שבין 15 ל 30. בים תיכון פגשתי חשופיות בגדול של 10 ס"מ באתר השיח´ (לא סלימאן) באשקלון, עומק 15 מטר.

ספר טוב על חשופיות שהזמנתי

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/3931702987/qid=1009702353/sr=1-8/ref=sr_1_11_8/002-0833989-3295248 הספר של דבליוס, הכרך על הדגים הוא הכי ממצה שיש על דגי הים האדום, מקווה שגם זה של החשופיות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אכב גם בים התיכון יש חשופיות יפות

למשל זו שצולמה בקניון הגדול מול עכו. ו ב ב ח י " נ

Sushi

New member
הנסיון שלי לגבי חשופיות

מראה שהן מוציאות עצמן כדי להראות על ידי בעיקר בשעות בן-ערביים בואכה לילה. זה גם המקום להמליץ על צלילות דמדומים רדודות יחסית (לקחת פנסים ולצאת מהמים בחושך). הריף יפהפה בשעות האלו, דגי ובעלי החיים של היום מתחילים לחשוב על השינה, ולעומתם בעלי החיים ודגי הלילה מתעוררים ומתחילים לשפר עמדות. אני ממליץ.

למעלה