ענין חשוב

eyal7773

New member
ענין חשוב

לפחות לי- מקווה שתזדהו, יום ללא קניות נופל ביום שישי, מה שאומר שאם יש תוכי-רעיון דתיים, יקשה עליהם להשתתף, על כן אני קורא מפה לכל המארגנים למיניהם, לקחת בחשבון את הנקודה הזו, ולסיים פעילות עיקרית בסביבות 15:00 אחה"צ כי שבת נכנסת ב16:00 . שימו לב! להרבה עניינים חוץ-בטחוניים במדינתנו הקטנטונת יש דימוי אלטיסטי ושמאל קיצוני, מה שמונע מהרבה מגזרים להשתתף בפעילויות (ולמרות שאני נגד דימויים וכו´) ולכן, דווקא בהזדמנויות כאלו זה הזמן להתחשב! ולעשות מעשה שיאפשר לכל אחד להשתתף. חשבו על כך... איל

הי איל

הי \שמע , רוב הארועים באמת מסתיימים בשעות אלו, (או בכלל מתרחשים ביום רביעי) , בנוסף אפשר לעזוב טיפה קודם. אני דווקא מאוד אשמח אם תהיה גם קבוצה עם אורינטציה שונה שתיקח חלק בנושא הזה ותראגן פעילות משותפת או לא משותפת (אפשר גם בקרב הציבור הדתי). במרכז השל יש את פורום "לעובדה ולשומרה " שהם מאוד בראש הזה, אם כי הם אנשים קצת יותר מבוגרים ולאו דווקא יפעלו בצורה של חלוקת פליירים . אני אשמח לראות אותך מרים קבוצה כזאת. (נ.ב. - אני חושב שיש עוד אנשים עם רקע דתי - ראה בפורום של BSH על צרכנות אלטרנטיבית). ביי ובהצלחה

wings of dark

New member
באותו הקשר

קודם כל שלום קוראים לי רביד. אני יודע שיש בב"ש אירועים ביום ללא קניות או לקראתו אבל מישהו יודע אם יש בב"ש פעילות ביום נגד מקדונלד??

למעלה