ענייני עצומה...

DAN1EL

New member
ענייני עצומה...

(מצטער על השרשור החדש, אבל אני חושב שהאחרון כבר לא קופץ) אז ככה - בשבוע שעבר השגנו מעל 1000 חתימות בשבוע אחד שזה אחלה הישג. אם אנחנו רוצים להגיע לפחות לאותו מספר גם השבוע אנחנו צריכים להמשיך לפרסם בצורה נרחבת. אז פרסמתי קצת עכשיו בתפוז... שמתי הודעה בפורום "קולנוע ישראלי", שהמנהל שם מכיר אותי, והוא שמע על העצומה ואישר לי לפרסם גם אצלו. ושמתי עוד הודעה שוב בפורום MTV. לפני כמה ימים גם פרסמתי בפורום מדונה, עם אישור מההנהלה שם כמובן. עכשיו - חייבים להמשיך לפרסם. עוד אף אחד לא אמר כאן כלום על פרסום במערכות פורומים אחרות כמו הייד פארק - מה קורה עם זה? לגבי "ערב טוב עם גיא פינס", אני אעדכן אותכם קצת מה קורה עם הניסיונות שלי להגיע אליהם: אוקיי, קודם כל אמרו לי שאפשר פשוט להתקשר לאולפנים אבל זה נראה לי לא כל כך פשוט...אז החלטתי לנסות להגיע אליהם דרך האנשים מתפוז שכבר הגיעו בעבר. פניתי למנהל פורום מאריה קארי, שפרסמו אצלהם בעבר את העצומה שלהם. הוא לא יכל לעזור לי בנושא, כי הוא הגיע לתוכנית דרך קשרים בתפוז שאי אפשר להפעיל שוב... פניתי למנהלת פורום מייקל ג'קסון, שעשו פעם כתבה על הפורום שלהם בתוכנית. היא גם לא יכלה לעזור לי אבל היא הפנתה אותי למישהי אחרת בפורום שארגנה את כל העניין אז, ועכשיו אני מחכה לתשובה ממנה. בכל אופן - אנשים תמשיכו לפרסם כמה שיותר! זה חשוב.
ו...זהו.

lollapalooza

New member
אוקיי,

צריך באמת לפרסם בכל מיני פורומים אחרים, שזה לא רק הייד פארק, יש גם פורומי מוזיקה בוואלה, ב- NRG, איפה לא... מה שכן, אפשר בהחלט לערב בזה את חברי הייד פארק, שגם הם יעזרו לנו, סה"כ מטרה משותפת. ובלעזור הכוונה היא להפיץ, ברשת ומחוץ לה. אני יודעת שיש פה כמה כאלה שכותבים גם בהייד פארק, אז נראה לי שמי שבאמת נמצא שם, רצוי שיפרסם. עדיף שזה יבוא מחברי הפורום מאשר שאנחנו "נפלוש" לשם או משהו כזה...

DAN1EL

New member
צודקת (הקפצה)

נו אז מי מפרסם בהייד פארק, נענע, וואללה וכו'?

DAN1EL

New member
מעדכן לגבי גיא פינס (חדשות לא הכי)

אז ככה, כידוע אני מנסה כבר מאז תחילת פעילותינו של העצומה לברר איך מפרסמים את העצומה בתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס". שני פורומים בתפוז כבר פרסמו אצלם פעילויות שלהם: פורום מאריה קארי את העצומה שלהם (פינס רק אמר כמה מילים ופרסם את הכתובת) ופורום מייקל ג'קסון את ההפגנה שהם עשו לזכאותו של מייקל במשפט (עשו עליהם ממש כתבה). ניסיתי לברר עם המנהל של פורום מאריה קארי - הוא לא יכול לעזור לי. ניסיתי לברר עם המנהלת של פורום מייקל ג'קסון - היא לא יכלה לעזור לי אבל הפנתה אותי למומחה שם שארגנה את כל העניין והיא אמרה לי שאין סיכוי שהם יפרסמו אותנו סתם כי זה עצומה ולא עשינו כלום, הם לעומת זאת עשו הפגנה והיא אמרה לי גם שגיא פינס בדרך כלל פונים אליהם כי יש הרבה עניין במייקל ג'קסון בארץ (לדעתי ברד הוט יש יותר עניין אבל אוקיי) והיא אמרה שאם אנחנו רוצים שהם יפרסמו אנחנו צריכים לעשות הפגנה או משהו רציני, פעילות כלשהי, כדי שיהיה להם עניין בנו ויהיה להם מה לסקר. והיא אמרה שכדי ליצור קשר איתם או עם התקשורת צריך לשלוח פקסים רשמיים לעיתונות ("ידיעות", "מעריב" וכו') ושנבקש מהם את הטלפון של גיא פינס (לא הבנתי את זה עכשיו כשאני חושב על זה)... ושהסיכוי היחיד שלנו זה אם נשיג פרוטקציות איתם דרך תפוז (כמו במקרה של פורום מאריה קארי). או אם נעשה הפגנה....
טוב...ניסיתי.

lollapalooza

New member
אעע

אני אנסה לברר איך אפשר, אם בכלל, להגיע לתכנית הזו. מה שכן, אני בטוחה שאם נעשה מספיק רעש, והקטע עם מעריב לנוער זו התחלה טובה, יהיה הרבה יותר קל להגיע גם לדברים כאלה. אז יאלה, רעש

DAN1EL

New member
../images/Emo45.gif

באמת ההיא מפורום מייקל ג'קסון שדיברה איתי אמרה שגיא פינס פנו אליהם כשהם ארגנו את המסיבת מייקל ג'קסון (אבל בסוף לא הייתה כתבה בגלל מחסור בצוותי צילום או משהו כזה). יכול להיות מעולה.

רעיון מעולה!

מישהו מוכן להכנס לאתר של הבארבי ולשלוח להם אימייל עם ההצעה הזו?

למעלה