ענייני כוכב נולד 6.....

ענייני כוכב נולד 6.....

זה מה שישירו הערב המתמודים: מי שמעוניין בהפתעה שלא יקרא..: כרמל - "כמו ציפור מטורפת" של יזהר כהן ולצד בועז מעודה את "אנצל" של מוש בן ארי. ליבי - ישיר את "עוד סיפור אחד של אהבה" של שימי תבורי ולצד נינט את "לא יכולתי לעשות כלום", ישראל - ישיר את "בדיוק כמו פעם" לגבי הדואט עם מרינה - לא מצאתי.

שונית 7

New member
תודה גלית והשיר שליבי ישיר

הוא בעיקר של עוזי חיטמן ז"ל ושימי תבורי אכן שר אותו... ועוד כתבה על כרמל אקמן ..סתם מעניין לראות את השפעת התכנית הזאת שפעם חשבתי שהיא חביבה ותמימה ,על המתמודדים! http://www.eonline.co.il/content.asp?id=41500&sid=75

כן,

כן שונית, שיר של עוזי חיטמן, תודה על התיקון, אגב, מרינה וישראל יבצעו את "אמונה" של כפיר אפשטיין. תודה על הלינק לגבי כרמל, יש לי הרגשה שהיא באה ככה לתוכנית, כלומר, אם אי אלו הסתייגויות - וזה לא התוכנית עשתה לה את זה. אני מבינה את אי הנוחות שלה (אם אני מבינה נכון), כי מצד אחד זו חשיפה אדירה, מצד שני, זו לפעמים חשיפה חד פעמית, שלאו דווקא חוזרת. עיין ערך הרבה דוגמאות. וזה סיכון, כי זה קצת כמו לשרוף את הסיכויים שלך לעתיד.

אני מקווה

אני מקווה שישראל יעזור, בזכייה שלו, באופן זה או אחר, לבטל אל העניין המטופש של ראשי הערים שלא נותנים ל"משתמטים" להופיע, מה? - הם לא ייתנו לישראל האהוב להופיע? נראה אם הצביעות תמשיך, וג'קו ימשיך להיות מופלה, או שהצביעות תתנפץ לאנשים בפרצוף, וג'קו יחזור להיות אהוב גם כן ויוכל להופיע בכל מקום שיחפוץ ויזכה לאהדה רחבה מהציבור, כמו שישראל יזכה.

וגם...

שמתם לב לליווי לו זוכה ישראל בראיונות? טמירה ירדני או צביקה הדר היו נוכחים בכל ראיון איתו. (ראיונות שהיו אחרי הזכייה)

dor and more

New member
כי יש לו הפרעה נפשית.

והם מפחדים שהוא יפתח תפה- עכשיו שהוא לא שר ויגלו את ההפרעה נפשית. משהו לא בסדר אצלו זה שקוף- הוא מדבר לא בהקשר כל כך .

שונית 7

New member
לדעתי

דווקא את יותר מכולם נדמה לי צריכה להבין מה עובר עליו..הוא קרע את עצמו מאורח חיים שונה לגמרי ומהמשפחה ורב הזמן נראה אבוד לגמרי...הוא בעיקר נראה לי מרגיש תלוש לגמרי ולכן הוא עצור ורק על הבמה הוא פורח ..נראה לי שהשירה והמוזיקה מצילה אותו ובנקודה הזאת אני כן רואה סוג של הקבלה לג'קו.. ואני מסכימה שיש מקום לשמור עליו אף יותר מג'קו..יש שם פוכנציאל סכנה רציני....

הי דור, שונית, לדעתי

יש לו אכן איזו הפרעה בתקשורת רגילה, אז או שהוא היה ככה כילד כבר, או שזה קרה לו בשנים האחרונות, לדעתי תרומה יפה של סמים, אבל כמובן אי אפשר לדעת בודאות. אני מכירה לא מעט אנשים שעשו זיגזג בין דת לחילוניות, ואין להם הפרעה בתקשורת. אבל, אני לא חושבת שמלווים אותו בגלל זה, אלא יותר בגלל נושא הצבא באופן ספציפי, הרי כל הצופים כבר ראו שיש לו דרך מיוחדת.... לתקשר לאורך כל העונה כבר.

a d i d a s 2 1

New member
לכולנו יש:)

אני מכירה אנשים שעשו מהפך מדת לחילוניות חזרה לדת, (איש 1 האמת, וגם זה יותר מדי) ובאופן מפתיע ממש,יש משהו מאד מזכיר. הם מדברם ושותקים כמעט אותו הדבר. באופן כללי, אני חושבת שיש קשר בין היותך מוזיקאי (סוג של) להיותך דפוק מאד. זה בד בבד. אם אתה אמן אתה דפוק, אם את דתי אתה דפוק אם אתה חילוני אתה דפוק ואם אתה עושה כל כך הרבה סמים- אז אתה הכי הרבה דפוק!! :) ויש בזה משהו יפה תודו- זה האנשים שהכי הרבה מעניינים. ובנימה זו, תהיו דפוקים ותהנו מהחיים

dor and more

New member
דווקא לא נראה בכלל שזאת בעיית סמים

הוא פשוט לא מתקשר כל כך.. כבר צילמו אותו מדבר לעצמו ברחוב ... אבל הגדול בין גאונות לשגעון הוא די דק. ככה שיכול להיות שהוא גאון מהממוצע. למרות שיש לי הערכה קצת יותר לליבי.. אני לא חושבת שזה בכלל קשור לצבא- למרות שיש בזה הרבה- אבל אם יבררו טוב בטח יראו שיש לילד פרופיל נפשי ולא שחרור כמו של ג'קו... זאת דעתי. ההורים שלו לא נראים כאלה דתיים- ככה שאת זה גם קשה לי להאשים. הוא נראה שעבר חיים קשים- ואני לא שופטת. אבל המציאות שיש שם בעיה - רואים.

לגמרי לכולנו יש... ../images/Emo13.gif

לגבי ישראל, זה מסקרן, כי אח שלו לחלוטין מתקשר "רגיל" והגיוני, והוא כביכול עשה את אותו המסלול כמו ישראל מבחינת עזיבת הדת, והוא גם נגן וכו', אני עדיין חושבת שהיתה תרומה נוספת של איזה כימיקל.... או כמה מהם... אפילו שישראל אולי מתקשר מוזר, אבל נראה בחור שמח ללא חרדות ודכאונות... בקיצור, לא ברור

a d i d a s 2 1

New member
למען אמת לדעתי

גם אח שלו לא נראה כל כך מתקשר רגיל, לדעתי. גם לי יש הערכה גדולה יותר לליבי כמוזיקאי מאשר לישראל. פשוט שלדעתי ליבי לא תמיד מבין מה הוא שר, או לחלופין לא כל כך מנסה לתת משמעות למה שהוא שר. הוא שר פלצטים מדהימים וזה לא תמיד מספיק. ואין מה להגיד הוא עוד צעיר ומוכשר. ישראל... זה ישראל. רק הוא מסוגל לשיר שיר עצוב עם חיוך מסטול של דון קיחוטה. זה אכן נראה שיש לו בעיית תקשורת, לאו דווקא מסמים. אבל לעצמו הוא נראה מחובר. יש אנשים שבלעו הרבה כימיקלים ובכל זאת מדברים לעניין. :) כשיוצא. הגבול בין השעון לגאונות דק....:) לפעמים אני משתגע כי מבחינתי אני יודע שיהיה טואואואואוב ומרינה... כל מילה נוספת מיותרת... כיף גדול. פשוט ככה. ד"א לדעתי, בלי הליווי של ההרכב וליבי, היינו מגלים שנינט סתם עושה עם האצבעות ולא במקרה אנחנו לא שומעים שום צלילים שמתחברים למנגינה... כשהתלמיד מוכן המורה מגיע??? צ'או

כשהתלמיד מוכן המורה מגיע....

ובפעם הבאה שהמורה ינגן במקום התלמיד.... אוחתיה... גם לי היתה בעיית תקשורת קלה וראיתי בדיעבד שחיפשת אותי :) מואה... כולנו, לפעמים אני לא שומעת כי מבחינתי אני יודעת שיהיה טואואוב טואואואוב....

משגשה7

New member
אני נגד.

גיטרה לומדים בלי מורה. גיטרה אוחזים בשביזות ומנגנים כי אין דבר אחר לעשות.

לא רק גיטרה... גם פסנתר...

למרות שלמדתי... הכי כייף היה לשמוע משהו ואז לנגן אותו לפי שמיעה... או סתם לחשוב על מנגינה ולנסות לנגן אותה... בלי ללמוד, בלי להתאמן.... אמה מה... לפעמים מורה טוב עוזר להפוך את העסק למקצועי יותר....

Nova5

New member
זה יותר מזכיר לי

פסטה לא מחכה לרוטב אלא רוטב מחכה לפסטה
עם מורה... בלי מורה... אם פסטה טובה ומבושלת אל-דנטה (בשביזות) ואין דבר אחר לעשות - רק לאכול - רוטב לא יקלקל אותה. במקרה של נינט בגמר כוכב6 הייתה פסטה לא מבושלתואך רוטב לא היה יכול להציל את המנה
במקרה שלך,משגשה, פסטה היא כל כך איכותית שאיזה רוטב טוב יכול רק להוסיף טעם

Nova5

New member
ברוכה הבאה דידה ../images/Emo140.gif

" אם אתה אומן אתה דפוק" אם אתה דפוק לא בהיכרך אתה אומן אבל בטוח תהנה מהחיים ובחזרה לכוכב - מכל הדמויות שהסתובבו על הבמה בגמר ראיתי רק כוכבת אחת - את מרינה. בזמן שנהרהר כמה שיעורי גיטרה תצטרך נינט, מה עשתה ריטה למיקרופון, מרינה יכולה להתחלק בכריזמה עם מעודה וכרמל ולא נרגיש שחסר משהו, היא הוכחה חיה שמקום שני לא מפריע להתפתחות מקצועית, היא יכולה לשיר במקום הזוכה וכולנו נגיד שהוא שר איתה דואט מקסים... היא למעשה יכולה סתם לרדת במדרגות, להחזיק יד לפרטנר וזה מספיק כדי למלות את הבמה. לא יאומן שלא חיבבתי אותה בכוכב בכלל עד שראיתי אותה בהופעה... גם סוג של דפיקות

אני מבקשת קרדיט על ראית הנולד :)

מרינה היא תופעה מדהימה של בנאדם מוכשר בטירוף בתוספת בגרות ובשלות שאולי מתחילים להגיע אליה בגיל שלושים ומשהו... ראיתי רק חלקים מהגמר ופירורים מכל העונה כך שקטונתי מלהביע את דעתי, אבל מרינה החזיקה את היד לכולם שם והראתה לכווווווווולם מי היא באמת...

Nova5

New member
זואי, את יחיד - קבלי קרדיט על ראית הנולד

ובכלל על הראיה

למעלה