ענייני יום הולדת II

TEENAGER1

New member
ענייני יום הולדת II

טוב, אני לא ארדוף אחריכם שתגיבו, אחרי הכל - זה נתון להחלטתכם. אבל בכל מקרה, צריך לקבל החלטה - אם נחליט שעושים משהו, צריך זמן להכין אותו. אם יש מתנגדים, בבקשה שיגידו שהם מתנגדים ויהיה נחמד אם הם גם יסבירו למה. בבקשה תגיבו, שאני אדע לפחות אם עושים משהו בכלל.

../images/Emo12.gif

על מה את מדברת
מה אתם מתכננים לעשות בכלל בסוף
אלוהים, אני כבר לא חיה בעולם הזה בכלל..
אני בעד מתנת פוטושופ
וכמו שאמרתי לך קודם, לא משהו שדורש הוצאות כספיות כי הוא לא יהיה מוכן לקבל וזה סתם יביך אותו..
אבל לשיקולכם..

Butza

New member
שמעי,

לקנות משו מהפורום באמת זה לא פרקטי כי להתארגן חבורה של אנשים כאן על כסף זה לא ריאלי. אני בעד משו סימלי: ברכות מהפורום, שתערכי באדיבותך, שישלחו לו או שמישו מהפורום ייתן לו באחת ההופעות הקרובות[-: זה נראה לי הכי מתאים מבחינתנו כפורום.

ברררר

New member
ראיתי משו שפורום דנה ברגר עשו

הם עשו שרשור מזלטוב לאביתר ואז הדפיסו את המזלטובים עם כל הפרצופים והכל והדביקו על בריסטול גדול וכתבו "דנה, מזלטוב מהפורום שלך". אני אהבתי.

ח ל ו ן

New member
../images/Emo4.gif

אני לא כ"כ בעד, וקשה לי להסביר למה. הרי אביתר לא כ"כ בקטע של ההערצה, ואם נבוא אליו אם משהו מכולנו מהפורום הוא לא ירגיש כ"כ בנוח. אם מישהו יבוא אליו אינדיבידואלית, זה שונה מאוד. ככה אני מרגיש לפחות. וסושי
.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
עושים../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אני חושבת שהרוב פה בעד, ומי שמתנגד לא חייב להשתתף. יש משהו במה שאלעד אמר, אבל שוב, זה לא איזה ספר ברכות ממעריצים זה ברכה מקורית ממעריכים, של המוזיקה שלו אני חושבת שהוא ישמח מאוד, אנחנו לא פורום גדול מידי, ככה שזה עדיין אישי, ולא המוני מדי. שידע שאנחנו קיימים, וישמח
אני התחלתי לכתוב משפטים. אני אומרת נפתח שרשור רשמי של משפטים, ולבסוף נרכיב הכל יחד. התמונות שכדאי להכניס אני חושבת, הן אלו מההופעה שמישהי צילמה ממש מקצועי ומיכל הכינה מזה רקע- הן מדהימות! זהו.
נ.ב אביתר צוין אתמול בגיא פינס. כפרעליו

TEENAGER1

New member
אם אתה לא נותן לו,

צריך לוותר על הרעיון, כי אין מישהו אחר, כמדומני. רק בואו נחליט כבר..?

TEENAGER1

New member
כולם להיכנס בבקשה, ../images/Emo41.gif

אוקיי, כמו שאני רואה את זה כרגע, אלו האפשרויות: 1. נכתוב ביחד ברכה שמשולבים בה שמות של שירים, ואני אעצב בפוטושופ - דוגמא מצורפת
2. כל אחד יכתוב משהו, ונדפיס הכל. 3. נוותר על הרעיון. אני רוצה שתצביעו עכשיו מה אתם מעדיפים, כי יש עוד ממש כמה ימים וצריך זמן. אם אתם רוצים ברכה מכולנו עם שמות של שירים בפוטושופ, שרשרו להודעה זו -
אם אתם רוצים שכל אחד יכתוב ברכה בעצמו, שרשרו להודעה זו -
אם אתם רוצים שלא נעשה משהו בכלל, שרשרו להודעה זו -
אם אתם רוצים משהו אחר, שרשרו להודעה זו -
ותכתבו מה. יאללה, בואו נתקדם כבר

TEENAGER1

New member
אה, שכחתי לציין-

הכוונה בדוגמא היא שתראו את הרעיון של השילוב של השירים בברכה, את העיצוב מסביב אפשר לעשות אחר, לפי החלטה משותפת.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה שלי ורק שלי.
אני לא מוכנה שתעשי כזה לאביתר.
סתם, אני בעד, עם אחד מהפוטושופים שעשית כבר כרקעים.. ואני חושבת שאם כל אחד יכתוב זה סתם יצא בלאגן אחד גדול.. פשוט תעשי ותכתבי למטה "פורום אביתר בנאי בתפוז" וזהו..
זו דעתי לפחות.. [אגב הרקע שעשית לאלבום זהב מדהים, אפשר איתו לעשות משהו..
] ושוב אני אציין, זה שלי, תקנאו
את מלכה

למעלה