ענייני גוף

zoraya

New member
ענייני גוף

טוב, בגלל שלקח לי קצת זמן להבין איך מורידים את סיטי הול, אני קצת בפיגור - ראיתי רק 4 פרקים עד עכשיו, אבל עושה השלמות.. אני חייבת לשתף וגם לשאול - מה הקטע של הקוריאנים עם "ענייני גוף"? הכוונה שלי פשוטה - בפרק 3 (אני חושבת) הגיבורה שלנו - במלים עדינות - הפריחה נפיחה לאוויר בזמן החזרות לתחרות, וכולם דיברו על זה, ודנו בסוגיית ה-יש ריח אין ריח-! בפרק אחר, הניח ראש העיר בעל הפיאות את רגלו המגורבת על השולחן וגרד קצת באצבעות.. בפרק הראשון הגיבור בכלל תפס את הבחורה בחזה, והחזיק שם די הרבה זמן, וכשהקיא את נשמתו על ספינת הדיג, ראו מקרוב את מה שירק... איכס! לא שוכחת איך ב'קופי פרינס' היה המבוגר שנהג לחטט באפו / אוזניו / ובמיוחד באצבעות רגליו - בד"כ הייתי עוצמת עיניים בסצינות האלה - נגעלתי! מה הקטע שלהם?? נכון שכל האנשים בעולם מחטטים באפם, מגרדים ברגליהם ומשחררים נפיחות (עם או בלי קול...) אבל למה להראות סצינות כאלה?? אני מודה, קשה לי לצפות בזה, כי זה פשוט מגעיל אותי. בסדרות ההיסטוריות זה לא קיים (מאלו שראיתי עד עכשיו..) ייתכן שכבר דיברתן על הנושא בפורום, אבל הייתי חייבת לכתוב על זה, כי כל הסצינות האלה פשוט חיות בראשי זמן רב לאחר שסיימתי לראות את הפרק... מקווה שלא פגעתי באף אחת בדברים אלה, אבל אני מניחה ששמתן לב לדברים הללו בעצמכן (יש רק בנות בפורום, נכון? כתבתי הכל בלשון נקבה). מה אתן אומרות?

kiCkiC

New member
אני משערת שזה פשוט הבדלי תרבות

במזרח מתייחסים קצת יותר בטבעיות לדרכי הפעולה של הגוף כנראה מהמערב... למעט כמו שאמרת ההיסטוריות, לא נתקלתי בדרמה שלא היה בה איזכור לפעולת מעיים כזו או אחרת, מספר פעמים במהלך הדרמה. לגבי קופי פרינס והמנהל שחיטט באפו וכו', שם זה כבר נעשה כדי להראות באמת שהוא מגעיל חחחח אבל אם תזכרי היו לא מעט סצינות שדיברו על כל פעולת מעיים אפשרית ללא כל כוונה להגעיל או להרתיע, פשוט התייחסו לזה באופן טבעי... ויש כאן גם בנים, הם פשוט מסתתרים

lim55

New member
אני חושבת

שזה פשוט מאד מצחיק אותם....מין הומור ילדותי כזה שקיים באסיה. אני לא חושבת שהם מפליצים יותר בפומבי, יותר מגבר ממוצע אצלנו... בקופי פרינס אני התפקעתי מהמנהל הוא היה גדול!!!! הסצינות הללו כגון ה"שחרור" השקט של שין מי רה היו רק כדי להקצין את הדמות שלה. דמות שהיא חסרת מעצורים, קולנית, דעתנית, אוהבת לאכול התכוונתי לזלול... ועדיין לא נשואה. (שומו שמיים) דמות אשה מאד לא אופיינית. בקוריאה הרי הנשים אמורות להיות מאד שקטות, עדינות, ביישניות, ממושמעות ועושות הכל לפי הספר. ההתיחסות שלהם ליציאות היא ממש אובססיבית לדעתי ואין לי מושג למה. ניסיתי לשאול פעם את המורה שלי על זה אבל היא רק צחקה... זה כנראה לא נראה להם כ"כ מוזר...
אולי בגלל שהם מקשרים אוכל לבריאות ויציאות סדירות מעידות על גוף בריא ולכן הם מתעסקים בנושא החשוב הזה הרבה....אולי..

jul sho

New member
ו...../images/Emo9.gif

בפעם הראשונה שראיתי סידרה קוראנית היה הפרומו של "האופה המתוקה " הפרומו היה מגעיל עם האורז ..שנפלט מהפה ..פשוט מזעזע ... ואז לא סבלתי את הרעיון בכלל של המזרח ולא רק זה פעם קיבלתי נסיעה מתנה בעבודה למזרח ולא הסכמתי כי אני כזאת FRANCEZ שאוהבת מלונות וסטייל ו.. ו.. צפיתי בסידרה הזו של האופה המתוקה והיה קטע של שהייה בשרותים עם עצירות אני ישבתי והסמקתי . החלטתי לראות את כל הסידרה ולהבין מי הם .תאמיני לי הם עשו לי בית ספר . !!!! כשאת נחשפת לכזה דבר בסופו של דבר .. את משמידה את הרומן הרומנטי הקלאסי ואת מתחילה לאהוב את האמת ! את החיים עצמם את הזהות האמיתית של האדם ולא את הדמות שבנית סביבו . היה שם קטע שנסעה להרים והוציאה את העצבים על הנוף המדהים הזה ...הלואי עלי .. ויש עוד קטעים של בכי של הנשים כמו ילדות קטנות שבוכות בקול עם פרצוף לא אלגנטי. בסידרה PHONIX היה קטע של גבר שבכה ברכב כמו ילד . זה מה ששובר את ליבי ..האמת שאנחנו מסתירים כל החיים . האם מישהו הבין אותי לעומק ? כל הכבוד לך ZORAYA שהעלת את הנושא

giligil11

New member
שלא נישכח את סאם סון המתוקה ../images/Emo212.gif

שרוב הסצנות היו בתוך השירותים, אותי זה קורע מצחוק
הסצנה של סאם שיק (היון-בין) תקוע בשירותים ללא נייר והיא משראירה אותו ככה
לגבי חיטוט באף, איחס
אבל את זה צריך להגיד לנהגים שלנו

kiCkiC

New member
לה בכלל הייתה תיאוריה שלמה

על איזה סוג אדם אתה על פי ההתנהלות שלך כשנגמר לך במפתיע נייר הטואלט...

kiCkiC

New member
והנה שיר להמחיש עד כמה הנושא טבעי בקוריאה

לימור צודקת כשאמרה שזה פשוט עניין של בריאות שנלקחת בחשבון, חלק ממערכת הבריאות היא גם יציאות סדירות ותקינות... והנה שיר ילדים להמחיש עד כמה זה טבעי, וקובל ולא מגעיל בכלל, אמנם ללא תרגום אבל אפשר להבין די בקלות שהם בוחנים את מה שיצא ומדמיינים להם עוגיות שוקולד צ'יפס ו 00:52 אני אפילו לא רוצה לחשוב מה הם עושים...........
בהחלט לא לבעלי לב מערבי חלש

giligil11

New member
בשיבחי החרא ../images/Emo6.gif

אצלנו ביהדות מברכים אחרי היציאה מהשירותים "נקבים נקבים חלולים חלולים..." זה גם בשיבחי היציאות
אני זוכרת היטב (איך לא?) שיצאנו לטייל עם בחורה קוריאנית וכל פעם שהיא הפריחה ענן ריח כבד באויר, היא התנצלה שאכלה בשר על הבוקר

zoraya

New member
נקבים נקבים חלולים חלולים

היו פעם באחד המערכונים של הגשש, לא? נדמה לי משהו עם בית"ר ירושלים, כך - בלי להעליב אוהדים - כל הנושא של קולות מעיים וגוף די מתחבר לזה... את סאם-סון לא ראיתי, אז טוב שנחסכה ממני סצינת נייר הטואלט שנגמר.. ייתכן באמת שבמזרח התפיסות שונות מאשר אלו שאנו רגילים להן, אבל עדיין קשה לי עם כל הסצינות האלה. ובאשר לחיטוט באף - אכן ספורט לאומי בכבישי ארצנו! יחד עם העברת ערוצים בשלט, אין לי ספק שלאגודל ולאצבע (בה בדרך כלל משתמשים לחיטוט) יש את השרירים הכי מפותחים! לילה טוב.

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif..../images/Emo6.gif

אני דווקא מוצאת בכל הקטעים האלה כדברים אנושיים, בשום סדרה או דרמה אחרת (אלה אם כן זה קומדיה..) לא תראי כאלו דברים בטבעי... וזה למען האמת קורע אותי מצחוק
... אני הכי אוהבת דברים כאלה אמיתיים בדרמות
טוב, לפחות אני
... אבל אהבתי שהעלית את הנושא הזה
...

7han

New member
וז ה מה שאני אוהבת בהם הם אמתיים

לא תמיד בני אדם הגיינם לאת מיד מרחים מעניני בושם הם הכי מיוחדים שייש

giligil11

New member
../images/Emo6.gif אפילו הם חושבים שזה חשוב ../images/Emo8.gif

רק שלא יעבירו את הדיון לפורום בריאות