עניינים שבלב..

עניינים שבלב..

היי לכולם, שמי רוני , אני בת 23 והסיפור שלי הוא כזה.. אני וחבר שלי יחד כשנתיים וחצי. עבדנו יחד 7 חודשים במכירות באנגליה, חזרנו לארץ לחודשיים וחצי, ואז טסנו יחד לטיול בדרום אמריקה ל5 חודשים. הוא נשאר שם עוד חודש לאחר שחזרתי לארץ. במהלך הטיול, כבר די מההתחלה, היה לנו נורא קשה להיות כל כך הרבה זמן ביחד (במיוחד אחרי אנגליה..) והיינו רבים די הרבה. בשלב מסויים הריבים די פחתו אבל הרגשתי שאנחנו לא "כמו פעם". לאחר כחודש של הטיול היה לנו ריב ממש גדול בו בן זוגי אמר לי "אני לא אוהב אותך יותר". יש לציין שהוא מאוד אימפולסיבי ולעיתים כשהוא עצבני או פגוע יש לו נטיות להגזים או להוציא דברים מפרופורציה, אבל עדיין מאוד מאוד נעלבתי. בריב הזה גם אני לא הייתי בסדר. בסופו של דבר הוא סלח לי על מה שקרה והמשכנו הלאה. אבל מאותו רגע הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי. ואני גם לא ניסיתי כי הבנתי שהוא צריך את הזמן שלו. בערך חודש אחר כך, היה לנו שוב ריב גדול אבל הפעם-ממש שטותי. באמת על כלום. וברגע של עצבים הוא שוב אמר לי שהוא לא אוהב אותי ולא כיף לו איתי וכו' וכו'. 3 שבועות אחר כך, דיברנו על זה, הוא אמר לי שהוא כן אוהב אותי אבל הוא מרגישה שנורא קשה לו כי מצד אחד הוא לא יכול איתי ומצד שני הוא גם לא יכול בלעדיי. בערך חודש וחצי אחרי השיחה הזאת החלטתי שאני כן מנסה ואמרתי לו שאני אוהבת אותו. הוא לא ענה לי בחזרה. וזה קרה כמה פעמים. כמה ימים לאחר מכן רבנו, שוב על משהו שטותי, הוא בכלל היה עצבני על משהו אחר וזה יצא עליי. וביקש ממני להפסיק להגיד לו את זה ושאם הוא ירצה זה יבוא ממנו. אז הפסקתי. לנסות והוא לא אמר.. כאמור, חזרתי לארץ חודש לפניו (בהחלטה משותפת של שנינו, כי הרגשתי שאנחנו פשוט חייבים קצת ספייס וזמן להתגעגע) אז לפני שהתפצלנו הוא אמר לי שהוא אוהב אותי. חזרתי לארץ, דיברנו כמעט כל יום בסקייפ, חיכיתי למשפט המיוחל-אבל הוא לא הגיע. הוא הגיע לארץ לפני שבועיים והחלטתי לשאול אותו על זה. הוא אמר שמה שהיה בטיול היה, וצריך להשאיר את זה בעבר. הוא אמר לי שהוא כן אוהב אותי אבל הוא הגיע למסקנה שהוא לא רוצה להגיד את זה כל יום וכל שיחת טלפון כי זה הופך לסתמי, והוא חושב שאם לא נגיד את זה כל כך הרבה זה יגרום לנו להראות את זה במעשים שזה הרבה יותר חשוב. וכשכן יתחשק לנו ונרגיש צורך אז כן נגיד אחד לשני שאנחנו אוהבים. אז מצד אחד אני מקבלת את זה ויש בזה אפילו משהו יפה לדעתי. מצד שני, אני יודעת שמלכתחילה זה לא הגיע מהמקום הזה, זה הגיע ממקום של כעס ואולי הוא באמת הרגיש שהוא לא אוהב אותי לתקופה מסויימת.. נורא קשה לי לשכוח שכמעט חצי שנה הוא לא אמר לי את זה ואפילו לא ענה לי כשאני אמרתי! אני ממש מבולבלת ולא יודעת איך להתמודד עם המצב.. זה לגיטימי? למרות שמלכתחילה זה בא ממקום אחר בכלל? אני כן מרגישה שהוא אוהב אותי והוא מראה לי את זה ומחמיא לי כל הזמן, אבל נורא קשה לי לשכוח את מה שקרה. אשמח לעצה... תודה!

רוני-מדברייך נראה לי שהצורך שלך לקבל חיזוקים

(לשמוע שאוהבים אותך...) הוא כנראה קצת מוגזם.כשיש קשר זוגי,מתרחשות הרבה סיטואציות בהן מבטא כל אחד את אהבתו או חיבתו לשני בדרכים שונות,ולאוו דווקא באמירת הדבר עצמו שוב ושוב.נהוג שברגעי רומנטיקה או אינטימיות אומרים זאת יותר,או במילים אחרות,או באופן פיזי - ליטוף,חיבוק,נשיקה... לדעתי את מנג'זת לחברך יתר על המידה במקום לתת לקשר להתפתח בטבעיות מצד שניכם וללמוד יחד (אחד מהשניה) את מגוון הביטויים לחיבה ואהבה במילים או במחוות. הדרישה מצידך ללא הפסק כלפיו - מרחיקה אותו ממך ! בנוסף ,ציינת הרבה מריבות וויכוחים ביניכם.זה לא מראה על "אידילייה" או בגרות אישית או יכולת זוגית להתפשר או להתחשב בשני,או להבין טוב יותר אחד את השניה...! חישבי על הדברים,איפה חלקך בעניין והיכן חלקו בצורה כנה עם עצמך,וכך תוכלי לאמוד מי פחות בוגר או מתחשב בקשר ביניכם,ואולי תצליחו לתקן את הדרוש בזוגיות ביניכם.

תודה על התגובה..

אכן אני מרגישה שאני צריכה לקבל חיזוקים כל הזמן. יש לי אוסידי ואני חושבת שזה מה שגורם לי להתעסק בזה נונסטופ.. חשבתי ללכת לטיפול אבל כרגע זה פשוט לא מתאפשר לי כלכלית.. אולי עוד כמה חודשים..

רוני - יש לך אפשרויות פחות יקרות כדי לקבל

טיפול פסיכולוגי : 1.באמצעות מחלקת הרווחה - חינם . 2. דרך קופ"ח תקבלי טיפול במחיר מיוחד ומוזל ע"י פסיכולוג שתיבחרי מתוך רשימתם. 3. בחלק מהאוניברסיטאות יש קליניקות לטיפול לסטודנטים וגם לאנשים מבחוץ במחירים מופחתים. זה בוודאי יעזור לך בתחומים רחבים בחייך,גם מעבר לעניין הזוגיות,בהצלחה.

hanagreen

New member
קשה אם פתאום הוא אומר לך

שהוא לא אוהב אותך מה זה. יום אסאל יום באסל זה לא מראה על דברים טובים גם לי היה בן זוג אלו נוריות אדומות! אבל, תפיסקי לשאול אותו. אם הוא לא מספיק מחבק אותך, כשאת מנסה להתחבק איתו או מסרב לנשיקות שלך.... זה הסימן הטוב ביותר אל תשאלי אותו חכי שזה יקרה - אל לצפי - ותסיקי מסקנות אולי הוא פשוט לא מתאים לדרישות שלך כנראה שהוא לא מספק לך את החום שאת לו זקוקה פשוט מאוד

למעלה