עניין של

עניין של ../images/Emo133.gif

אהלן אהלן לכולם, אחרי שהשתעשענו סתם ככה ברעיון לפני כמה חודשים, אז ממש עוד מעט האיטלקי ואני נפגשים, הגיע הזמן. עברו חודשיים וחצי מאז פגישתנו האחרונה (הרבה מדי
) - ואנחנו יוצאים למסע, גם פנימי וגם חיצוני, לשיפור הקשר. אנחנו כבר מפנטזים וקוראים וכותבים ומחכים לטיול שלנו בקווקז - בעיקר באזרביג'אן. עוד בתוכנית, חוץ משיפור הקשר (אחרי מריבה אחת ראשונה ורצינית), ואיסוף כל החלקיקים הקטנים שהבחור האיטלקי התפורר בעקבות הגעגועים העזים אחרי הימים הרבים בהם היינו לבד (וגם לי לא היה קל), יהיה:
צפייה בחרגולי ענק במדבריות באקו.
ביקור בכפר במורדות רכס הקווקז הגדול, שם מדברים ניב קצת שונה של...עברית !
יום ההולדת של האיטלקי, באמצע הטיול, עם
עטופות כבר.
שיפשוף הטורקית כמו שכבר הרבה זמן לא יצא (וזה התחיל כבר השבוע כשהתקשרתי להזמין חדר במלון ללילה הראשון וענתה סבתא חמודה שבמילים שבורות ניסיתי להזמין לילה אחד. נראה מה יחכה לנו שם ב-23:30 כשנגיע).
ביקור בנחצ'וואן - חבל ארץ ללא מדינה, ללא אמא וללא אבא. חלום ישן
של שנינו.
הצטרפות של
- חבר יקר מישראל, שיגיע לראש השנה.
ביקור בגאורגיה וארמניה - גם כן חלומות ישנים שלו ושלי. ועוד המון. וחוץ מזה - תוכניות זוגיות לעתיד והבטחה שמעכשיו - כבר לא תהיה תקופה של חודשיים וחצי ללא ביקורים הדדים. זה היה קשה
. אז עוד 48 שעות (בדיוק) אני בדרכי לשדה התעופה ולמילאנו, ואחרי פגישה (רוויית חיבוקים) - נמשיך לארץ חרגולי הנפט ומשם לאורך צינור באקו-טיביליסי-ג'ייהאן. מקווה לקפוץ לפה להגיד
וחג שמיייח. ואתם - איזה סוג של תחזוקה לזוגיות אתם מוצאים את עצמכם עושים לשבור את השיגרה
או אחרי שלא התראתם הרבה

yosef 30

New member
../images/Emo160.gif טיסה נעימה משוטט ייקר ואהוב ../images/Emo23.gif

ואוווו איזה יופי של טיול אתם ארגנתם לעצמכם. ברור לך שהעם יידרוש תמונות
מזה אני לא אתן לך להתחמק
. נשמע ששניכם הולכים להגשים הרבה דברים ביחד - וזה נשמע מתכון מאוד טוב לשיפור וחיזוק הקשר. לכמה זמן אתם טסים
ריב ראשון תמיד עושה טוב לקשר - במיוחד אם שני בני הזוג יודעים להכיל ולא יישר שוברים את הכלים. האם אתה מתכוון לעבור לאיטליה
או /שהוא מתכוון לעלות ארצה
איזה כייף זה לחגוג ביחד את יום ההולדת של בן הזוג ועוד בטיול משותף. תמסור לו מזל טוב גדול וחמים מישראל
וחיבוק גדול
ואם הוא יחליט לבוא אלינו - אני בטוח שבופיק תשמח להכין לו עויגות טחינה מעשה ידה להתפאר
ידידי שיהיה לכם מסע מופלא חיצוני ופנימי - אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם. שהשנה תהיה שנה מתוקה מקודמתה ותהיה רוויה באהבה
גדולה, במסעות חדשים מהנים ומרתקים. ושתהיה לך שנה של כל טוב
. שאלת איזה סוג של תחזוקה לזוגיות אנחנו מוצאים את עצמנו עושים בשביל לשבור את השגרה. בעוד שלושה ימים אני והבונבון שלי נחגוג ארבעה חודשים (וואי אך שהזמן טס לו כשנהנים). עד עכישו הוא לא עבד - כך שייצא שהיינו רוב היום ביחד - חוץ מהזמן שבו אני עבדתי. אם היינו רוצים לשבור שיגרה היינו עושים דברים שלא עשינו הרבה זמן. כמו ללכת לסרט בקולנוע ולהיזכר בפגישה הראשונה שלנו
. ללכת לים מה שלא הרבנו לעשות וסתם לשכב מול השקיעה. ללכת למסעדה כזו או אחרת. להכין כל מיני הפתעות אחד לשני כאשר לא היינו מתראים יום שלם. היום בשעה טובה ומוצלחת הוא התחיל לעבוד. עבור שניינו זה מוזר פתאום לא להיות ביחד במשך היום. אני כבר חושב במה להפתיע אותו הערב
. אנחנו אוהבים לנסוע לירושלים ולאכול שם במסדעות לטייל קצת בעיר עצמה, ללכת לראות סרט. יש כלכך הרבה דברים שאנחנו עושים וכל הזמן בעצם שוברים שיגרה. עכשיו שהוא התחיל לעבוד ושנת הלימודים נפתחת וכך גם אני אהיה עסוק - אז באמת נראה מה נעשה לשבור את השגרה
. מבטיח לעדכן אותך
. נשמה שתהיה לך טיסה נעימה ובטוחה. תהנה עם בן זוגך ותקבל את כל האהבה שיש לו לתת לך ואני מאחל לו שהוא ייקבל את כל האהבה שיש לך לתת לו - וממה שהספקתי להכריר יש בך ים של אהבה
שיהיה לכן טיול מהנה שייחזק את הקשר שלכם וייקרב בין שניכם. שכל מה שייקרה ייקרה רק לטובה
באהבה גד'ולה יוסף.

../images/Emo39.gif בשנה הבאה

נשמה
. מי כמוך יודע כמה הטיול הזה מגיע בדיוק ב-
, גם בשבילו וגם בשבילי וגם בשביל שנינו. יש לו הרבה תוכניות, גם לטיול עצמו וגם אחריו. אנחנו נהיה יחד חודשיים וחצי - מתוכם חלק בטיול עצמו וחלק באיטליה או ביעדים שאליהם הוא יטוס. ככה שיש לנו הרבה זמן יחד עכשיו, להשלים פערים בכל התחומים
. הריב הראשון שהיה אכן בסופו עשה טוב. היה מוזר לריב בשלט רחוק - ב-
וקצת בטלפון. לא הכי קל אבל בסיומו - השלמנו פערים וההרגשה - הרבה יותר טובה, במקום לצבור דברים עמוק בבטן. הוא כבר מכיר אותי קצת יותר ואני מכיר אותו קצת יותר - ואנחנו יודעים איך להוציא את הדברים אחד מהשני. בסיום הטיול נראה מה יהיה ההמשך. הוא מאוד אוהב את
ותמיד נהנה לחזור לפה פעם אחר פעם. ככה שזה כבר 1-0 לטובת ישראל במשחק מול איטליה. אבל נראה מה יביא יום. ה-
יעשה את שלו. בסוף השבוע אחרון היינו כל המשפחה המורחבת בטיול באיזור קריית שמונה ובמושב שבו
, היו הרבה עצי רימון. הוא מ-א-ו-ד אוהב רימונים וככל הנראה הם קשים להשגה ויקרים בצפון איטליה (עוד סיבה שהוא תמיד אוהב לחזור לישראל) אז כבר קטפתי כמה רימונים להביא לו. אני כבר יכול לדמיין את ה-
שלו כשהוא יראה את הפירות האדומים (והנה טיפ לאוהבי ה-'על האש': אחרי הצלייה של בשר בקר, לקחת רימון שלם ולמחוץ אותו מעל לבשר כשהוא חם. ככה עושים בגאורגיה). תודה תודה על ה-
החמים בשבילו - אני אמסור לו אישית
וגם כמה מעוגיות הטחינה של בופיק
(לעוגיות השומשום שלי הוא כבר מכור). יש הרבה בשביל מה לחזור. ============ מכל ההודעות שלך, והשמחה שעולה מהן, נשמע שאתם נהנים ושמחים ל'שבור' את השיגרה בהמון הנאות כאלה ואחרות. אתם עושים המון ונמצאים הרבה יחד ובכל זאת - זה נשמע כמו בפעם הראשונה בכל פעם
. כן ירבו. כיך לקרוא את ההודעות שלך אחרי כל שבת, עם כל מה שעשיתם יחד, זה נותן הרבה השראה. חן חן על הברכות
- ואני מבטיח להביא לכאן תמונות מעניינות לשנה החדשה. יש למה לצפות.

בופיק

New member
אני דורשת שידור חוזר ומהר../images/Emo70.gif

היית ליד קרית שמונה ולא קפצת לבקר
אני בשוק
אני גרה קיבוץ ליד, 5 דקות משום, סוף סוף מישהו מגיע לחור הזה בצפון
הארץ ולא קופץ להגיד שלום, אוף
אבל לא נורא עכשיו שאתה יודע, בפעם הבאה תקפוץ ואי אכין לא רק
עוגיות טחינה, אלא עוד סוגים....וגם בגינה יש רימונים, אז אתה במוזמן לקטוף בכיף אבל דיר באלק, תבוא אחרי איטליה, כן
אך איטליה היפה, כמה שהיא יפה
משוטט, תהנה מלא מלא בטיול. נשמע שאתם הולכים לעשות חיים ולעבור מלא מלא חוויות יחד, חוויות אישיות וחוויות זוגיות. בטח ובטח אחרי הריב הראשון.... שמחה שעכשיו הכל בסדר ושלום הבית חזר למצבו התקין
שתהיה לך טיסה נעימה והכי חשוב תהנה מלא ותחזרו שניכם בשלום, בריאים ושלמים אלינו.. כי אנחנו כבר מתגעגעים.... חיבוק ענק בופיק

קבענו לעוגיית טחינה

בופיק
, אם רק הייתי יודע...ועוד יכול להיות שהייתי עוד יותר קרוב אליך ממרחק 5 דקות...
. אין שום סיכוי שאני מגיע לאיזור בפעם הבאה ולא בא להגיד
. ואז תוכלי להראות לי את כל הרימונים בסביבה
. בשמחה. אני אמסור ד"ש חם לאיטליה ממך, והיה כיף לשמוע כמה נהנת שם. נחליף עוד חוויות אחרי הביקור שם. תודה על האיחולים, על הברכות ועל הכל. שתהיה שנה מעולה ומתוקה, לפחות כמו הקודמת, ואפילו הרבה יותר.

נסיעה טובה משוטט....מה עשינו? איך רבנו?

מקווה ומאמין שתהנו מאד בארץ אקזוטית כזאת. הייתי שלושה חודשים בדרום קוריאה בעינייני עבודה. זה היה עוד לפני עידן האינטרנט, והאי מייל היה בחיתוליו. כל יום הלכתי מרחקים גדולים במסדרונות של המשרד הראשי של דייהו בסיאול, עליתי בשתי מעליות עד שהגעתי למחשב שהיה מצוייד בחיבור לאי מייל. קראתי את שלו, ועניתי לו. עכשיו יש לנו ספר קטן של מיילים יומיים למזכרת. אנחנו כבר עברנו את ריב מספר 407 (אבל מי סופר)

היה שווה

חן חן. אפשר להבין שהיה שווה ללכת בשבילו ולחצות מסדרונות ארוכים ומעליות - על מנת להגיע למחשב הנכסף. תודה ואני אשמור כמה חוויות מהטיול לספר אחרי כן.

למעלה