משוטט בדרכים
New member
עניין של ../images/Emo133.gif
אהלן אהלן לכולם, אחרי שהשתעשענו סתם ככה ברעיון לפני כמה חודשים, אז ממש עוד מעט האיטלקי ואני נפגשים, הגיע הזמן. עברו חודשיים וחצי מאז פגישתנו האחרונה (הרבה מדי
) - ואנחנו יוצאים למסע, גם פנימי וגם חיצוני, לשיפור הקשר. אנחנו כבר מפנטזים וקוראים וכותבים ומחכים לטיול שלנו בקווקז - בעיקר באזרביג'אן. עוד בתוכנית, חוץ משיפור הקשר (אחרי מריבה אחת ראשונה ורצינית), ואיסוף כל החלקיקים הקטנים שהבחור האיטלקי התפורר בעקבות הגעגועים העזים אחרי הימים הרבים בהם היינו לבד (וגם לי לא היה קל), יהיה:
צפייה בחרגולי ענק במדבריות באקו.
ביקור בכפר במורדות רכס הקווקז הגדול, שם מדברים ניב קצת שונה של...עברית !
יום ההולדת של האיטלקי, באמצע הטיול, עם
עטופות כבר.
שיפשוף הטורקית כמו שכבר הרבה זמן לא יצא (וזה התחיל כבר השבוע כשהתקשרתי להזמין חדר במלון ללילה הראשון וענתה סבתא חמודה שבמילים שבורות ניסיתי להזמין לילה אחד. נראה מה יחכה לנו שם ב-23:30 כשנגיע).
ביקור בנחצ'וואן - חבל ארץ ללא מדינה, ללא אמא וללא אבא. חלום ישן
של שנינו.
הצטרפות של
- חבר יקר מישראל, שיגיע לראש השנה.
ביקור בגאורגיה וארמניה - גם כן חלומות ישנים שלו ושלי. ועוד המון. וחוץ מזה - תוכניות זוגיות לעתיד והבטחה שמעכשיו - כבר לא תהיה תקופה של חודשיים וחצי ללא ביקורים הדדים. זה היה קשה
. אז עוד 48 שעות (בדיוק) אני בדרכי לשדה התעופה ולמילאנו, ואחרי פגישה (רוויית חיבוקים) - נמשיך לארץ חרגולי הנפט ומשם לאורך צינור באקו-טיביליסי-ג'ייהאן. מקווה לקפוץ לפה להגיד
וחג שמיייח. ואתם - איזה סוג של תחזוקה לזוגיות אתם מוצאים את עצמכם עושים לשבור את השיגרה
או אחרי שלא התראתם הרבה
אהלן אהלן לכולם, אחרי שהשתעשענו סתם ככה ברעיון לפני כמה חודשים, אז ממש עוד מעט האיטלקי ואני נפגשים, הגיע הזמן. עברו חודשיים וחצי מאז פגישתנו האחרונה (הרבה מדי