עניין של זמן....

Mrs.Dvash

New member
עניין של זמן....

אני יודעת שכואב אני יודעת שקשה. קשה לקום בבוקר לפתוח ת`עיניים.... קשה לנשום כי הדמעות חונקות כ``כ וזה לא מפסיק.... נראה כאילו כל העולם חרב ואין פשוט אין רצון להמשיך השמש זורחת, אבל בעצם לא... הציפורים מצייצות, אבל לא שומעים אותן... יקרים שלי, אהוביי, אתה - איפה שלא תהייה ואת, איפה שלא תהיי זה רק עניין של זמן... האהבה תגיע אליכם. אם ביחד, או לחוד תמיד תהיו קשורים. אם ביחד או לחוד תמיד תהיו חברים. אוהבת אתכם בצורה שלא תאמן בכלל פה בשבילכם [מי כמוני וכמו פוש יודעים מה אתם עוברים...], חיבוק דובי עעעעעענננננננקקקקקקקקייייייייי רק, רק שיהייה לכם טוב. קחו עצה קטנה ממישהי שהייתה שם, ממישהי שעברה פחות או יותר את מה שאתם עוברים כעת, ממישהי שחשבה שזה הסוף ואין יותר דרך חזרה. תהיו בשקט שלכם, בלבד שלכם. תלמדו את עצמכם, ותחזרו יותר חכמים, יותר חזקים. זה רק עניין של זמן. אוהבת בכמויות עצומות. מיכל.

moran.l

New member
ועל זה נאמר

מממממקקקסססססססססייייממממממווווווונננננננתתתתתתת!

דובששש..

אני מופעת כל פעם מחדש מגילויי האהבה שיש כאן בכלל ובפרט..... התפרצתי לדלת פתוחה,,,קראתי והתרגשתי במקום מי שלא יהיה.... מאמינה שדברייך חיזקו את מי שצריך ובאמת כמי שאוהבת מקוה שתמיד תהיי שם עם אצבע על הדופק בשבילהם.... רק תראי איזה חדר מקסים...יש כאן יוניתוש

Mrs.Dvash

New member
פורום וידויים

זה משפוח`ה אחת גדולה. מקווה מאוד שזה יגיע למי שזה צריך להגיע והלוואי שדבריי הצליחו במידה הכי קטנה לחזק אותם... כ``כ יקרים לי... כואב לי איתם [כמו שאני מאמינה לרבים...] בכל מקרה , שיהייה בוקר טוב.

עופרי-

New member
טוב

כנראה שאני היחידה בפורום הזה שלא מבינה מה קורה. אבל לא נורא. זה בסדר. המשפט הכי אמיתי, אבל הכי נורא שכתבת פה, זה שימצאו אהבה, ביחד או לחוד. מה עושים כשלא רוצים שהוא ימצא אהבה לחוד? רק איתך?

Mrs.Dvash

New member
אין תרופת פלא

ואין פתרון. לצערי, אהבה אי אפשר להביא בכוח. כל כמה שזה כואב, כל כמה שזה קשה, כל כמה שזה פיזית, פיזית כואב, אי אפשר אם לא רוצים. ולפעמים גם רוצים, כ``כ רוצים אבל יודעים שזה לא יסתדר.... יצא קצת מבולבל אבל שיהייה... קיצ`ר אין מה לעשות. אם אחד רוצה והשני לא, אי אפשר בכוח.

עופרי-

New member
ואם..

אחד רוצה אבל מתלבט ומתלבט ומתלבט ובסוף, כשאת סובלת מדי את מוותרת והוא לא. אבל כבר מאוחר מד.

עופרי-

New member
ואני מדברת

על זוגיות בנויה כבר. לא השלב שלפני. פתאם, פתאם צריך לחשוב. ללא הגבלה. את לוחמת. לא ותרנית. אבל הוא מצליח להתיש אותך.

Mrs.Dvash

New member
עופרי

לפי דעתי, זו לא זוגיות. זוג = ביחד. אם את צריכה ללחום, אם את מרגישה שאת צריכה לא לוותר כי את נותנת יותר מדיי ולא מקבלת באותה המידה, אם אלו הדברים שבכלל צריכים להעסיק אותך, זו לא זוגיות. זה לא בריא, ולא טוב.

עופרי-

New member
טוב

אני נכנסת למקום שאני לא רוצה להכנס אליו עכשיו. תודה בכל אופן. באמת ץתודה.

Mrs.Dvash

New member
לזה אף פעם לא מאוחר.

אין מצב... אם שניהם רוצים, אבל לאחד פשוט נמאס לחכות והוא אומר, ``טוב ויתרתי`` זה לא אומר שהאהבה נפסקת. פשוט אין מצב כזה... ברגע שהשני מחליט, הם חוזרים להיות ביחד. נכון, יש משחקים, יש קצת עיכובים ובעיות בדרך, אבל האהבה שם. הרצון להיות ביחד הוא שם. ואין מצב שזה לא יקרה.

עופרי-

New member
יש

כל כך עצוב לי להגיד אבל יש. כבר כל כך הרבה זמן שאת מרגישה בסטנד ביי. המוןזמן. יותר מדי.

Mrs.Dvash

New member
אבדתי אותך....

אני לא מבינה. אתם ביחד ופתאום חושבים על כל העסק שוב? או שאתם לא ביחד שניכם רוצים אבל אחד מתלבט?

Mrs.Dvash

New member
בקשר לתשובה שלך למטה H-(

אם לא בא לדבר על זה אז אל תעני על השאלה שלי...

עופרי-

New member
תודה

זה לא פייר. לפעמים יש לי נטיה להכנס לשיחות על נושאים שאני לא רוצה לפרט לגביהם. בלי לשים לב. אולי זה הקונטקסט.

אוסי

New member
צריך...

``למצוא רופא שירפא לנו את הלב ללב שבור עוד לא מצאו תרופה ``... הרבה אין לי מה להוסיף איתכם בכאבכם אוהבת אוסי.

למעלה