עניין קצת מסובך :

עניין קצת מסובך :

אתם בטח מסכימים איתי שהחולצות עם הכיתובים הענקיים של FOX או GAP הן עניין מטופש, כי הן הופכות אנשים לפרסומת. נגיד שמר בחור אחד קנה בשנה שעברה אחת מהחולצות האלה של GAP. עכשיו הוא כבר מצטער שעשה את זה, כי הוא הבין את המהות של החברות האלה ואת הפגיעה שלהן בעובדים, בכלכלה, במשאבים... אבל החולצה עדיין טובה עליו, היא די איכותית והוא אוהב את הצבע. אם הוא יזרוק את חולצת הGAP לפח ויקנה חולצה אחרת, הוא בעצם נכנע לתרבות הצריכה, של הקנייה לשם הקנייה ולא לשם הצורך (יש פה קצת סתירה אבל זה לא רלוונטי). בנוסף בעצם קניית החולצה הוא תורם מכספו לבזבוז המשאבים, דבר שממנו הוא מנסה להימנע.. זהו עניין ספציפי אבל הוא קורה פעמים רבות ובאופנים שונים בחיים המודרניים. השאלה היא לא למה צריך להיפטר מהחולצות הללו, אלא איך להתמודד עם הנוכחות שלהן בחיים, וכמובן מה שתיארתי לכם קודם (בבעיה הזו של לזרוק/לא לזרוק את החולצה התחבטתי קשות עם כמה חברים.. ולא הגענו לשום מסקנה מהוגנת).

tookmy

New member
אכן סוגיה מעניינת

גם אם קצת שטותית. כמה שאני שונאת פרסומות, ולא קונה בגדים עם כתובות, אם יש לי בגד כזה, ויש לי לפחות חולצה אחת כזו (עם כיתוב די קטן למזלי) אז בעייני זה לא סוף העולם אם הולכים עם בגד כזה. אבל יש עוד אפשרויות: קרה כבר שלקחתי חולצה ועשיתי קישוט על הכיתוב, כלומר הדבקתי או תפרתי דברים אחרי, שמסתירים את הכיתוב. אפשר לעשות טלאי גדול, אם מדובר בכיתוב גול, או להוסיף כיתוב קטן שמתייחס לפרסום למשל מתחת ל gap להוסיף "זה לא אני" או משהו אחר שמתייחס לכיתוב בצורה צינית או הומוריסטית. לא הייתי זורקת את החולצה בשום אופן, ובכלל בגדים טובים לא זורקים, מקסימום מוסרים למישהו שכן מעוניין או עושים החלפות.

xena2305

New member
לא מסובך בכלל..

להבא שלא יקנה חולצה עם שמות מותגים עליה.

tookmy

New member
מי אמר

שמוכרחים לקנות? בגדים אפשר הרבה מאד פעמים להשיג, להחליף בין חברים, להציע למי שתורם שאתה תעביר את התרומה אבל לפני כן לעבור על זה ולבחור מה שמתאים לך וכו'. אם כבר קונים אז רצוי בחנויות יד שניה או חנויות קטנות.

למעלה