עניין מבאס.

LOLI152

New member
עניין מבאס.

שלום לכם, המון (באמת המון) זמן שלא ביקרתי פה, בטח אף אחד לא זוכר, השבוע ידיד טוב אמר שהוא רוצה לחוות חלומות צלולים, אז בא אלי לעזור לו 'להתחיל'.. אמרתי לו להתחיל לנסות לזכור את החלומות שלו (בשביל זה , ובכללי, בשביל הפיענוח) בקיצור, הוא בא עם חלום שהוא זכר וזה.. וניסינו ביחד לפענח.. והצליח לנו.. ומשלם גלשנו עם עוד ידיד לשיחה על חלומות צלולים.. אחרי הרבה זמן שלא התעסקתי בזה...ונזכרתי בכמה שזה כיף ובכמה שהיית רוצה אחד, שוב. בלילה היה לי חלום מוזר, שאיכשהו הגעתי להבנה "רגע, אולי אני חולמת" ואח שלי הקטן (שהיה דמות בחלום,כמובן) אמר לי "לא, את לא חולמת" ואז אבא שלי (גם כן בחלום) אמר "אולי את כן חולמת? לדעתי את לא.אבל לכי תדעי. תבדקי בבדיקת מציאות על שקית שוקו!" אז חשבתי שזה רעיון טוב לבדוק את הכיתוב של השקית שוקו.. ניגשתי למטבח.. לארון שיש בו מצרכים (לא המקרר.) ואז כשנזכרתי בחלום שהשקית אמורה להיות במקרר, פתאום הופיעה חברה שלי בחלום, ואמרה שהיא באה לקחת אותי לאנשהו, ואז התלבשתי ובאתי איתה.. וככה 'שחכתי' לעשות בדיקת מציאות והחלום נגמר בצורה רגילה. יש למישהו טיפ בשבילי? איך לא לתת לתת-מודע שלי לתעתע בי ככה..?

silverhawk

New member
אהלן אלה

ברוכה השבה לפורום.
המוח שלך בד"כ ינסה לתעתע בך ולהחזיר אותך למצב חלימה רגיל. בדיוק לצורך כך קימות בדיקות המציאות (אגב, שעשעו אותי דבריו של אביך.
). מהתיאור שנתת נראה כי לא ממש הפנמת את בדיקות המציאות. אני מציע שתנסי לתרגל אותך לאורך היום לזמן מה, כך יגברו הסיכויים שתזכרי לבצע אותן כאשר את חושדת שאת חולמת.

למעלה