עניין בעבודה!?

עניין בעבודה!?

שלום לכם, אני עובד בחברה גדולה כ-7 שנים ולאחרונה עברתי תפקיד שהיה אמור להוות קידום. אני מרגיש שמבחינתי אני לא ממצה את יכולותיי, אני לא מוצא עניין והזמן לא זז לי. אני יודע שיכול להיות שעוד מוקדם לשפוט, אבל האם זה מסמן את תחילת הסוף? לחפש מקום עבודה אחר יכול להיות הימור ולהשאר - מירמור! מה דעתכם?

הקשבה

"היה אמור" שמת לב ? פתאום השתנת זוית ההסתכלות שלך, וממשהו שנחשב / נתפס / נראה כאילו . . .וכו' זה הפך להיות משהו קונקרטי, תפקיד שאתה יודע עבורך מה הוא אומר יום - יום. תגיד אתה אחרי שתנתח לעצמך מה בדיוק לא מתאים, מה חסר לך ומשם תשפוט מה הלאה. התפקיד ? התחום המקצועי ? הסביבה הארגונית ? הימור - מירמור זה נשמע שתחושת הבטן שלך אומרת משהו מאד ברור. תקשיב לה טוב. שתהיה לך הקשבה טובה וחדה לעצמך היום אמיר דרור

תחושת הבטן אכן הולכת בכיוון אחד...

וזה לחפש מקום אחר, ואני אכן מחפש כבר כמה שבועות, אך האם ללכת עם הבטן או עם ההגיון האומר "סבלנות" ו-"לא חבל?" מה שהכי מציק לי זה השעמום המקצועי כרגע...

השיחות

מהי בדיוק השיחה בין השעמום לבין ה"לא חבל?" וה "סבלנות", מה בדיוק מתרחש שם ? ודבר נוסף - מהי שיחת הבטן, איך היא עולה ומתי, ומה העוצמה שלה ? נסה להקשיב עוד ועוד. תן לעצמך תנאים מירביים להקשבה מלאה. בהצלחה אמיר דרור

ניהול השיחה

זאת באמת שאלת מפתח. יש לה תשובות רבות, כל אסכולה והדרך שלה. אני יכול ספר לך על המתודולוגיה שאני מלמד, בדוק לעצמך את המאמר הבא. ניהול שיחת הקוף – נטרול חסמי העצמה אישית בנוסף לכך אתה מוזמן להרשם לקבלת העלון החודשי שעוסק כל פעם בתכנים שונים הנוגעים לעניין. להרשמה. בהצלחה רבה, אמיר דרור

משל הנעל../images/Emo13.gif

כשמודדים נעל בחנות הנעלים והנעל לוחצת קמעא...והמוכרת מבטיחה שהיא תתרחב ותתאים למידותיך- ר-ו-ב (לא כל) הסיכויים שזה לא יקרה...ברור כי הנעל צריכה להיות נוחה כשאתה יוצא עמה מן החנות, ולקוות שהאי נוחות תשתנה היא כמעט תקוות שווא. What u see is what u get ברור שהמשל שלי לא לגמרי מתלבש על מקום עבודה אבל הבנתם ת'פואנטה ואגב- תחושות בטן זה דבר נפלא, מי שמצליח להיות מונע ולפעול על פיהם יבורך

למעלה