ענבר

דותן ..

New member
ענבר

וכי למה לך להתעצב?,לבשי בגדי שיריון צחצחי החרבות התהדרי בסוס לבן וצאי לקרב! בטוחני שליבך ישמח שלו ויתרת! ברוכה הבאה!

ענבר*

New member
דותן היקר

כבר יומיים לפחות יושבת אני עטויה שמלה צחורה, לידי עומד סוסי הלבן בסבלנות אין קץ ואנחנו לא מוותרים. תודה על התמיכה אך מה לגבי משהו יותר טכני ומעשי???? ברוך הנמצא ומי ייתן ובקרוב שוב ייערך סיבוב על החסקה...

יעלי^

New member
ענבר*

איחולי הצלחה עם הצטרפותך ל``תחרות`` על ליבו של דותן, גבר הגברים של החדר. בשעה 10:00 יחולקו לחמניות ושוקו, ובסיום התחרות יחולקו תעודות הערכה למשתתפים. נא להצטייד בכובע ומימיות. לא לשכוח אישור הורים.( האם אבא יוכל להצטרף כהורה מלווה? ) למקומות, היכון, צא..........

יניבוש

New member
בושו והכלמו!

כך, מול עיניי המשתאות??? לפחות עשו זאת מאחורי גבי! דותן! הרצחת וגם ירשת??? [אז מה אם אתה האח הגדול...] טוף, אני זז לביה``ח ... עלי להוציא הסכין, הלא כן?

ענבר*

New member
יעלי ויניבוש היקרים

אכן הצטרפתי לתחרות - הטובה תנצח. נראה שיש פה כמה קנאים לא קטנים, אבל מה לעשות שחונכתי להיות כנה ולא להסתיר את האמת?? ככה אני ועם זה תצטרך לחיות יניבוש יקירי, אם אתה אוהב את זה או לא! אז בהצלחה לכל המתחרות ושתהייה תחרות מעניינת (אני מצפה בקוצר רוח לחלוקת השוקו והלחמניה, בשביל זה באתי..)

למעלה