ענבר, שתפי פעולה אני שונאתתתתתתתת כאבי ראש
Y YaLdoNet 4 EveR New member 10/6/04 #3 ../images/Emo45.gif אני שונאתתתת את הדבר הזה שנקרא "שיעמום"!! בשביל מה הוא קיים??
Y YaLdoNet 4 EveR New member 10/6/04 #10 אוי לגמרי שונאתתתתתתת לדעת שיש לי פעולה מחר. פשוט שונאת לדעת את זה. הלוואי שיכולתי פשוט.. להדחיק את זה מתודעתי.
אוי לגמרי שונאתתתתתתת לדעת שיש לי פעולה מחר. פשוט שונאת לדעת את זה. הלוואי שיכולתי פשוט.. להדחיק את זה מתודעתי.
F Flashkes New member 10/6/04 #11 אני לא חושבת שיש לנו פעולות יותר: / אוי אני שונאאאאתתתתתתת שונאת שונאת שונאתתת שונאת ושוב שונאת מחטים ברר עושה לי להתעלף (באמת)
אני לא חושבת שיש לנו פעולות יותר: / אוי אני שונאאאאתתתתתתת שונאת שונאת שונאתתת שונאת ושוב שונאת מחטים ברר עושה לי להתעלף (באמת)
Y YaLdoNet 4 EveR New member 10/6/04 #12 חחחח נייס שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת להיות מבולבלת. (פלצני)
Y YaLdoNet 4 EveR New member 10/6/04 #14 אוי שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת את גונן אבל יותר את "יום לאחר מכן 28" ( ) בעבעבעבעעעעע
F Flashkes New member 11/6/04 #15 למה דווקא סרט טוב אפילו עם אמירה חברתית אם כבר אני שונאתתתתת אנשים שפוסלים את אמריקן ביוטי כי יש לו שם קיטצ'י. הסרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי.
למה דווקא סרט טוב אפילו עם אמירה חברתית אם כבר אני שונאתתתתת אנשים שפוסלים את אמריקן ביוטי כי יש לו שם קיטצ'י. הסרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי.
F Flashkes New member 11/6/04 #17 תראי. תראו כולכם. איפה ההתלהבות? איפה כל הת'? אני שונאתתתתתת מצלמות שלא מצלמות שאני לא מצליחה לצלם בהם את מה שאני רוצה כמו שאני רוצה. מתסכל בטירוף.
תראי. תראו כולכם. איפה ההתלהבות? איפה כל הת'? אני שונאתתתתתת מצלמות שלא מצלמות שאני לא מצליחה לצלם בהם את מה שאני רוצה כמו שאני רוצה. מתסכל בטירוף.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/6/04 #18 שונאאאאאאאאאאאאאאאאאת שונאת שהשנה נגמרת כלללללל פעםםםם מחדשששששששש.
F Flashkes New member 11/6/04 #19 כן זה ממש גרוע אני שונאאאתתתתתתתתתתתתתתת להתגעגע. אין דבר יותר גרוע מזה.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 11/6/04 #25 בלאט נכון ../images/Emo4.gif שונאת שפתאום היומולדת שלי נהייתה בחופש.