ענבל.....

LIRONSH100

New member
ענבל.....

טוב, אז מחר את מתגייסת... הראשונה בפורום מהמחזור גיוס הזה.. טוב, אז, שיהיה לך את הגיוס בכי בון ג'ובי שיש. ותזכרי שאיפה שלא תהיה יש לך אותנו, ואת הלהקה הכי מדהימה בעולם (שנכון שלא ניצחה את גאנז, אבל איך שהוא עלתה לחצי גמר (בוואלה- ועוד נגד נינט! אה, זה יהיה קל!) טוב, אז תזכרי, שההבדל בינך לבין המפקדים שלך, הכי הרבה זה 11 חודשים! (לפחות בהתחלה) אחר כך... טוב, זה כבר שנים... אבל עד אז יש עוד זמן.. ואם את צריכה להתיעץ במשהו, את מכירה את הפלאפון שלי כבר.. בכל אופן.. כמו במסורת שפתחנו בגיוס שלי ושל גל שנה שעברה.. גם הפעם.. רק שאני ואביה ניסנו, ו.. זה לא הלך כמו שצריך (יש רעיון, ויש תמונה אבל, זה לא מסתדר בדיוק.. אז עד יום שבת אני מקווה שזה יהיה מוכן.. (זה בתהליך עבודה!) אז בהצלחה. ואוהבת, לירון.
 

bati125

New member
ענבל..

שיהי לך גיוס נעים אני מקווה שתהני בצבאא וכל יום תוכלי לשמוע בשקט בלי הפרעות את הישירים האהובים ואם ישעמםם לך מידי פעם כמו לירון...חחח אז את מוזמנת להתקשר אלי בכל רגע שתרצי.. אזז שיהי גיוס נעים!!! נ'ב שקשה לך בטירונות תחשבי על הלהקה והכל יעבור לך בלי שתשימי לב!! אוהבת בתאל!
 
ענבל...

אני גרוע בלכתוב אז נקצר.. אני מאחלת לך את מה שלירון ובתאל וכל מה שאני מאחלת לעצמי... נ.ב אני מצפה לטיפים ממך ורצה לשמוע ל דבר טן שקורה לך... (איזה מזל שיש מישהו שמתגייס ממש קרוב לתאריך שלי אבל לפניי) לירון גם ממך ני מצפה לטיפים
 
למעלה