ענבל פרלמוטר

ענבל פרלמוטר

אני ילדה בת 14 וכל כך כואב לי על מישהו שלרא הכרתי בכלל אי מסתובבת ימים ולילות ולא נרדמת וחושבת רק למה למה??למה היא מתה היא התאבדה היא באמת טעתה אני מדברת על ענבל פרלמוטר הסולנית של המכשפות האגדת מוסיקה שאין יום שאני לא שומעת את המוסיקה שלה את הקול שלה שמישורה של שיר שלה "בתוכי מיתרים הוא מרטיט אני לא יודעת מה לחשוב ביקשתי מכל כך הרבה אנשים תשובות בדקתי כל כך הרבה כתבות וחקירות על התאונה איך איפה למה .. עבל התמכרה לסמים בשנה האחרונה של החיים שלה היא סבלה סבל עז אנשים שלוקחים סמים הם כמו בול עץ אבל חלול הם כמו מתים חיים ואני יודעת על מה אני מדברת ענבל היתה כל כך עצובה בשנה האחרונה של החיים שלה אבל קורין אלאל וכל להקת המכשפות שנשארה בחיים אומרות שהיא כל כך אהבה את החיים וכבר הצליחה להיגמל אבל גם הן לדעתי יודעות מבפנים את האמת הרי מי ששר להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך לא יתאבד!!היה שיר שהיא רשמה "התעוררתי או לא בצל חומר ענקית"הרי היא מתה שהיא נתקעה בחומה "וכל גרגיר ניצב כמו הר חוסם ראות"ובדיוק במקום הזה במחלף ראשון יש הר שחוסם את הראיה למטה "ורציתי למות" מי שרושם את זה לא התאבד ?!? לא תיכנן את המקום אני הכרתי אדם שהכיר את ענבל הוא אמר שהיא היתה אדם פסיכי במובן הטוב של המילה וגם קצת במובן הרע היא אמרה שהככל היה מתוכנן אצלה פיקס ושהיא בטוחה שהיא התאבדה כל זה רק גרם לא יותר לשקוע ושקראתי כתבה שבהאיזור התאונה לא היו סימני בלימה זה רק יותר חיזק את ההרגשה שלא רצית להשלים איתה היא התאבדה ואז שמעתי את אם זה נגמר זה חבל וזה השלים לי את התמונה..ענבל לדעתי רשמה שיר שהוא שיר מכתב התאבדות והשמות בשיר הם כנראה שמות סמוים אבל אני בטוחה שכל מי שיש בית בשיר שהוא מוקדש לו גם הוא יודע שענבל הקדישה אותו לו לפני המוות ככה שזה כנראה זה למרות שעדיין תמיד ישאר אבל גדול על כל הסיפור הזה.. אבל החלום שלי באמת הוא לדבר איתה לראות אותה לגעת בה שהיא תחיה להיות בהופעה שלה כנראה שזה לעולם לא ייתגשם גם גשם של פתאום שהיא רשמה היא "הייתי פה הייתי שם הייתי לא מצאתי כלום" היא כנראה לא מצאה את עצמה פה .."שותה אוויר נושמת מים ומתחתי האדמה צועקת לעזרה בנתיים כמו גשם של פתאום" גם המוות של ענבל היה פתאומי כנראה שהאדמה היא דימוי לעצמה שהיא לא יאכלה לשאת עוד את הכאב של הגמילה ואת זה שהיא לא יאכלה לצאת מזה בשביל שרון דה מאיו שהוא היה האהוב שלה למרות כל הכוחות שהוא נתן לה. כנראה שהחלום שלי לא ייתגשם החלום שלי היה לדבר עם עבנל להרגיש אותה לדבר איתה לשאול אותה להיות בהופעה שלה שהיא תוציא עוד שירים ועוד אלבומים ותכתוב עוד ותלחין עוד היא פשוט היתה הכי טובה ואני לא הספקתי להכיר אותה הייתי קטנה שהיא מתה אבל איך זה שאתה כל כך אוהב בנאדם ולא הכרת אותו.. החלום שלי כנראה לא ייתגשם אבל לפחותאני אחיה בתחושה שעשיתי הכל כדאי לדעת עליה הכל בזמן שהיא היתה בחיים

Abbe Faria

New member
ענבל פרלמוטר התאבדה?

אז כל העניין של מוות בתאונת דרכים זה סתם פיקציה אני מניח... בכל מקרה, לא פעם ולא פעמיים כתבתי שהמכשפות הן אחת הלהקות הכי גדולות שהיו פה וטוב שיש עוד אנשים (גם אם הם כותבים את אחת ההודעות הכי הזויות בהסטוריה) שחושבים כמוני...

הבעיה האמיתית היא-

שרוב האנשים ששומעים את פרלמוטר ושות' נוטות להתעסק כל היום בנושאי התאבדות, והדבר בהחלט מוריד בערכה של הלהקה...הן נהיו מין אביב גפן למתקדמים? ושלא תטעה, אני אוהב די הרבה קטעים של הנ"ל.

toao

New member
זה מזכיר לי משהו משעשע

ההשכמה שלי היא הרדיו של מערכת הסטריאו, ובוקר אחד התעוררתי עם גלגל"צ לצלילי "להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך". מלבד הפרצוף המעוצבן שזה עשה לי, זה היה מאוד משעשע. הן היו להקה חביבה ביותר, בייחוד על רקע החוסר היחסי ברוק נשי בתקופה ההיא בארץ.

Sleepy strange

New member
היא לא התאבדה

ענבל פרלמוטר לא התאבדה. היא נהרגה בתאונת דרכים. ו"מכשפות", לטעמי, היתה להקה לא מוצלחת (בלשון המעטה).

Abbe Faria

New member
תהייה מסויימת בקשר למשפט האחרון...

"אבל לפחותאני אחיה בתחושה שעשיתי הכל כדאי לדעת עליה הכל בזמן שהיא היתה בחיים" כשהיא מתה לא היית בת.. המממ 5? 6?

להיפך,

בדרך כלל מי שמתאבד זה אלה שלא מדברים על זה, ובסוף זה מתפוצץ במכה. מה שאמרת עכשיו זה סתם תאוריית קשר הזויה.

לצערי, אתה טועה

בשתי הנקודות. אבל מה שחשוב זה כמובן הנקודה הראשונה.

melancholy man

New member
לא יודע מה הייתה הנקודה השניה

אבל לגבי הראשונה (זו שאומרת שמי שמתאבד לא מדבר על זה) זו אכן טעות למרבה הצער.

pasteran

New member
אני לא בטוח בכלל שזו טעות

נוהגים להבחין בין מי שבאמת רוצה להתאבד למי שקורא לעזרה. אפילו היה על זה בסופרנוס השבוע.

melancholy man

New member
אכן

העניין הוא, שלהתאבדות יש סימנים מקדימים, ובדרך כלל מי שעומד להתאבד נותן איזושהי אינדיקציה שכך הוא עומד לעשות ומאוד חשוב לשים לב לדברים הללו. ומה שאמרו בסופרנוס אגב, גם הוא נכון, יש ניסיונות התאבדות, שהם קריאה לעזרה יותר מניסיון התאבדות אמיתי.

Abbe Faria

New member
וכל הדיון הפילוסופי הזה

התחיל משיר התאבדות של מישהי שבכלל לא התאבדה... הפורום הזה נהיה יותר מוזר מיום ליום...

melancholy man

New member
לא יודע

לא הכרתי את ענבל פרלמוטר, אבל ממה ששמעתי וקראתי, לבחורה היתה משאלת מוות, היא אומנם לא התאבדה, אבל ממש כמו שהנדריקס, או מוריסון, או סנדי דני, לא התאבדו כי אם חיו באופן כזה שהוביל אותם למוות (אגב, היו רבים אחרים שחיו כך ולא מתו, אולי זה עניין של גנטיקה ואולי של גודל הרצון למות, לא יודע), נדמה לי שזה המצב אצל פרלמוטר, וגם זו סוג של התאבדות. וחוץ מזה, הפורום הזה התחיל מוזר...

Abbe Faria

New member
לא יודע עד כמה זה משאלת מוות

לי זה נראה פשוט בחירת סגנון חיים מסויים... אמנם סגנון חיים מסוכן, אבל בסופו של דבר זה סגנון חיים שגורם להם להיות חופשיים ואולי לתת ליצירתיות ביטוי יתר, לא חושב שזאת משאלת מוות אלא יותר חוסר התחשבות במוות...

Jflyaway

New member
מצד שני...

רוב הסיכויים שלתאונה לא היה קשר לשום דבר מן הנדון פה. כלומר: תאונה נטו. זה קורה, הרבה.

גם אני תוהה אם זאת הייתה התאבדות

על פני השטח מדובר בתאונת דרכים, אבל עד כמה שאני רואה את הדברים, זה יכול אפילו היה להיות פלאשבק שגרם לה להכנס בקיר...לכו תדעו. בכל מקרה, המכשפות הן אחת הלהקות הטובות שקמו בארץ הזאת, הכתיבה של פרלמוטר הייתה מעולה מכל הבחינות, והן היו נגניות תותחיות אחת אחת. וחבל....שזה נגמר

למעלה