ענבל מזל טוב!!!

einzuc

New member
ענבל מזל טוב!!!

דבר ראשון אני ממש גאה בך שאת מנהלת הפורום החדשה (ואני חושבת שאני מדברת בשם כולם...) ואני אישית מקווה שתיהי הרבה יותר פעילה מהפנתר הזה שהיה מקודם!!! אז בהצלחה והמון המון המון מזל טוב!!!!! -עינת-

LuNaTiC

New member
תודה אבל... ``הפנתר הזה שהיה מקודם?``

זה לא הכי נחמד להגיד... פנתר היה פה הרבה לפני... ומבחינתי הוא היה מנהל מעולה וממש הופעתי מהבקשה שלו... חחח. והוא באמת היה פה קודם, והוא עדיין לא עוזב ^_^ הוא רק פרש מהניהול. זה הכל. סו לונג, -ענבל-

פגעסוס

Well-known member
יישר כוח!!!!!!

כמו תמיד כל השינויים הגדולים קורים כשאני לא נמצא (צבעתי את החדר שלי אז המחשב היה מנותק...). פנטר, היית מנהל מצויין, היו לך סטנדרטים גבוהים אבל ידעת להתעלם מחריגות קטנות כשהיה צריך, מאוד נהניתי לכתוב בפורום כשניהלת אותו. חבל לי לראות מנהל כל כך מוכשר עוזב, אבל מנסיוני הפעוט בניהול פורומים אני יודע שזה פשוט נמאס בשלב מסויים ואז מעבירים את השרביט... לונאטיק, קודם כל בהצלחה, את נכנסת לעולם של החלטות קשות ולעיתים שרירותיות, אבל אני בטוח שאת תדעי לתמרן את דרכך בנפתולי השיגעון האופף את הפורום. מצפה בקוצר רוח להנות מלכתוב בפורום תחת ניהולך. אנד מיי דה פורס בי וויז יו... GYXOIO -עכשיו שמענו די על המהלך על החבל, עכשיונ תנו לנו גם לראותו (ניטשה - כה אמר זרתוסטרה)-

Panther

New member
חוצפנית!

לידיעתך, התפקיד של המנהל הוא קשה גם ככה, ולא צריך להתאמץ להיות מקום ראשון בטבלת חברי הפורום. חוץ מזה, שזה לא חוכמה להציף כמו כמה חדשים כאן כדי להיות ``פעיל``. בפורומים איכות ההודעות הרבה יותר חשובה מהכמות.

einzuc

New member
היי!!! אמרתי סליחה!!!

ודבר שני לא איכפת לי מי מקום ראשון כי זאת באמת לא חוכמה להציף... אבל אם לאנשים כל כך חשוב להיות מקום ראשון ברור שהם יציפו... ואני באותה דעה כמוך... אבל םנתר אני יחסית חדשה ובכל שמונת הימים שהייתי פה כתבת אולי 3 הודעות... אז נכון שזה קשה (וגם כשלא מנהלים זה קשה לעקוב פה אחרי כל ההודעות...) -עינת-

Panther

New member
כי התכוננתי לעזיבה

בשבוע שבועיים האחרונים אני לא הייתי פעיל א. כי הייתי צריך לסנן את הפטריות. ב. כבר התכוננתי לפרישה.

LuNaTiC

New member
תגובה לפנתר ופגעסוס:

פגעסוס - כמו תמיד.. היה ממש כיף לקרוא את ההודעה שלך.. איי לאב יור סטייל!! פנתר - אני מסכימה... החלטות של מנהל הן קשות.. ואני בתפקיד רק יומיים... נראה לי.. אני מאבדת תחושת זמן. ועוד לא עשיתי פה משהו רציני. תאמינו, זה קשה. להיות מנהל. מנהלת, ד`אט איז. -ענבל-

S.Riddle

New member
זה די מעליב!

אני רוצה להבין משהו- למה אתה מכליל? ז`תומרת, לטענתך ``זה לא חוכמה להציף כמו כמה חדשים``- אתה לא חושב שזה מעליב? כאילו, כל חדש שבא לכאן מציף את הפורום רק כדי לקבל ``מקום של כבוד ברשימה? אז תדע לך שזה ממש בולשיט וממש מעליב.

Panther

New member
בגלל זה אמרתי

בגלל זה אמרתי ``כמו כמה חדשים``. לא אמרתי ``כמו כל החדשים``. לא עשיתי הכללות. ציינתי שישנם כמה חדשים שעושים את זה. לא אמרתי שכל החדשים עושים את זה.

turki

New member
קבלי ח``ח (חיזוק חיובי)!

גם אני כמו פגעסוס בשוק לאור ההחלטה! למה אני תמיד אוף ליין שכל הדברים החשובים קורים?! לונה בשם האגודה ``לאזוכרתשםשלה`` שהקמתי לא מכבר אני מקווה שישרורו שלום והבנה בין האירגונים השונים (במיוחד בגלל שאת תישתלבי כלכך יפה אצלינו!) :cool: פנתר היית אחלה של מנהל ואני מאחל לך כל טוב ודלק צליחה ומי יתן שדרכנו יפגשו בשנית (רגע לאן אתה הולך? אתה לא נשאר פה?) בכל אופן כדבריי פגע סוס יישרו כוח ו... כל בכבוד לצה``ל!!! רות סוף!

מזל``ט (לא צבאי)

מזל טוב ענבל! בתור אחד מזקני הפורום אני מברך אותך (אני, את, פנתר, ותמר היחידים שנראה לי שנשארו מההתחלה. כל מי שלא רשמתי, כנראה שיניתם שם בשלב כלשהו) S רידל, איפה ההכללה בדבריו של פנתר? ``כמה מהחדשים`` זה לא כל החדשים, נכון? פנתר, היית מעולה בתפקיד... מקווה שאתה לא עוזב, דרך אגב. מהן ההחלטות הקשות שמנהל פורום צריך לעמוד בפניהן, לונאטיק (יותר נוח בשבילי לקרוא לאנשים בכינויים שלהם)? פשוט אני חושב להקים פורום כאן בתפוז...

ממש לא!

בכתיבת ראשי תיבות של שתי מילים, לוקחים את שתי האותיות הראשונות מהמילה הראשונה ואות ראשונה של המילה השנייה. ככה זה לפי חוקי הלשון. אם אתם מתעקשים לא לקבל את החוק הזה... אני לא אהיה פה לעזור לכם לאחר שתכשלו בבגרות בלשון...

Vilia©

New member
יש לי משהו מצער (או שלא) למסור....

דבר ראשון כמובן ההקדשות: פנטר-אמרתי לך ואגיד שוב...אתה מנהל מעולה וחבל שאתה עוזב..איך אוכל לחיות בלעדייך *פורצת בדמעות*...טוב ועכשיו אני אתאשת... ענבל-בהצלחה רבה מאוד ומזל טוב על תקידך החדש ואני בטוחה שתהיי מעולה ושתעשי לי פרוטקציות (סתם..) לחלק מהחדשים (ואני מדגישה חלק!)-תפסיקו להציף!!! ועכשיו לבסורתי...: ייתכן ולא תראו אותי יותר, ייתכן ולא אכתוב כאן יותר.. כפי ששמתם לב איני כותבת הרבה כמו פעם...ואני בקושי משתתפת בדיונים אבל אני חוששת שבגלל ההצפות איני עומדת בקצב וברוב הדיונים אני רואה את אותן השאלות שהגבתי עליהן כבר... צר לי להגיד אבל ייתכן ואעזוב אתכן...אבל זה עדיין לאסגור... טלי *מתרגשת ומתייפחת לתוך ממחטה...*

העצלנית

New member
טליייייייייייייייי

תפסיקי לקשקש. אין פורום בלעדייך. אין משמעות = אין חיים. אל תלכי לאאאאאאאאאאאאאאאאאא. זה היה קטע דרמטי בסגנון ימיי הבניים. חתימות ביציאה. אבל הכל נכון טלי.

למעלה