ענבל הזאת

k a b o o k

New member
ענבל הזאת../images/Emo46.gif

זה רק אני, או שגם לכם בא להיכנס לתוך המסך.. ולהעיף סטירה לענבל
.. לא מספיק השחצנות.. לא מספיק החשות.. לא מספיק הגועל.. לא מספיק על זה.. היא גם בשיא הכלבתיות מסרבת להצעת נישואים
אלוהים
, מי יישמע על דבר כזה
.. איזה פאדיחות לדובי
יכול להיות שהיא לא אהבה ת'טיימינג, אבל היא יכלה להגיד "כן" פשוט ולצאת מזה.. או מש'ו אחר בסגנון.. מאשר לפגוע ככה לעיני המצלמות
אני במקום דובי, הייתי מעיף לה סטירה ועוזב אותה
*סורי על ההתבטאויות בהודעה.. היא פשוט כל כך מרתיחה
אותי כל פעם מחדש שזה מש'ו שלא נשלט

אני מסכימה איתך בכל מילהה!!

אני חושבת בדיוק כמוךך!! היא כל כך מתלהבת מעצמה,שכבר בא להקיאא!! אני עדיין לא מבינה למה דובי רוצה להתחתן איתה,אבל שיהיה.. היא כזאת דוחה! "מגינה על הפרטיות" סו וואט? היא ממש הביכה אותו, היא יכולה להגיד כן,ואחרי זה כשלא מצלמים אותם או משו כזה,שתגיד שהיא לא מוכנה,אני יודעת מה...

hellgirl1

New member
איכסססס../images/Emo5.gif

אני שונאת אותה, מתלהבת, היא חושבת שהיא יותר טובה מכולם ממש מכוערת , צריכה לעשות ניתוח לשינוי פנים דחוף!!

בדויוק!!

פתאם, כשדובי מציע לה נישואים (ואני תוהה למה??) היא בן אדם ששומר על הפרטיות שלו, אם ניא הייתה אדם ששורעלהפרטיושלו היא לא הייתה הולכת לתוכנית!! אז ענבל- ני לא מבינה למה את כל כך חשה את עצמך, כי אין על מה!

Jason2

New member
אני במקומה

גם לא הייתי מסכים להצעת נישואים שבאה בצורה חפיניקית ובלי מחשבה. זה היה משהו כמו דודו טופז כזה, ממש זלזול באינטיליגנציה. ענבל עשתה נכון.

Jason2

New member
למה?

לא צריך להתאפק בגלל זה יש פורום כדי שאנשים יחליפו דעות.

Jason2

New member
למה?

אין לי בעיה עם תגובות, בשביל זה קיים פורום, כדי להחליף דעות.

k a b o o k

New member
ממ.. לא מש'ו אישי נגדך..

אני ממש שונא תגובות בסגנון שאתה הגבת. זה כל כך מעצבן אותי תגובות כאלה.. זה ה-הצעת נישואים, הלוואי שכל גבר יציע לאהובתו הצעת נישואים מיוחדת כזאת
חוץ מזה שאם זה הלחיץ אותה/לא אהבה ת'טיימינג ואת הרעיון.. אז היא יכלה להגיד: "תרד ונדבר", לשחק אותה מחבקת ומנשקת.. ולהגיד לו בדרך לאוטו את מה שעל ליבה.. או בלילה. לא חסר רעיונות.

Jason2

New member
אני לא מבין למה אתה מתעצבן

לדעתי הצעת נישואים כזאת היא מזלזלת ומאוד לא לעניין וכנראה שגם לדעת ענבל. והוא כאדם שמכיר אותה טוב מאוד (והוא אמר שהיא טיפוס שלא מתאים לו כל זה) היה צריך לדעת את זה ולא להעמיד אותה במצב שבשבילה היה מאוד מביך.

ענבל

היא באמת מגעילה וסנובית ללא כסוי מי יתן ותודח במהרה
אולי החללית תעזור לה לעוף מהר

zora955

New member
וואי חבל על הזמן.. היא יצאה מזה כלב

הה.. לא מספיק שהוא עושהה לה כזוו מחווה מרגשתת... בסוףף יוצא שהוא צריך להתנצל בפניהה.. פשוט חזירה!!.. תסלחו ליי.. פשוט חזירהה...

בר2י

New member
חח צודק גם אני לא הבנתי למה היא

ענתה כמו שהיא ענתה.. אבל בסוך הפרק היא אמרה "איי דו" אז נראה לי שזה אומר שהיא מסכימה..(או שלא?! חח) בכל מקרה היא באמת שחצנית ,אני לא אוהבת אותה...

המתנשאת

New member
אתם אנשים פשוטים ועלובים

ענבל ודובי הם זוג איכותי העולה בכמה רמות על זוגות בישראל הבהמתית והרדודה. אתם - הכותבים פה - ישראלים ממוצעים ומטה ואנשים רדודים (וזאת בלשון המעטה) כך שאין סיכוי שתצליחו להכניס זאת למוחכם הנבוב. מיי גוד, בכל הפורום הזה אין אף אחד שמסוגל לחבר כמה מילים לכדי משפט תקני. איזו עליבות. איזו בושה. מוטב לקפל הכל ולסגור את המדינה.

sugerrbaby

New member
צודקת אבל.......

ענבל ודובי גם לדעתי זוג אכותי אבל זה לא נכון שהאנשים של הפורום הזה רדודים וממוצעים ועלובים.... לא יפה.כל אחד כותב מה שהוא חושב ואם האנשים כאן כל כך רדודים אז למה את נכנסת וכותבת פה? אם אנחנו כל כך רדודים למה את מבזבזת את הזמן היקר שלך עלינו?

למעלה