עמרי היום בן חודש

father2B

New member
עמרי היום בן חודש

השתחררנו במית החולים לפני שבוע, המשקל היה 1998 גרם. הגענו הביתה ומחר נבקר לראשונה בטיפת חלב ונראה כמה עלה השבוע. פרט לגודל הוא אחלה (נושם טוב, שומר על חום גוף, מתוק כל כך...). התחלנו לחשוב על ברית. אשמח לשמוע מהורים לפגים לגבי הברית של בניהם. באיזה משקל? האם ברית עם רב או רופא? הבנתי שהבעיה בפגים היא שמאחר והם עוברים את הברית זמן רב יחסית מהלידה העור כבר פחות רך יחסית ליום השמיני ולכן זה כואב יותר, האם זה נכון? באילו אמצעי אלחוש או הרדמה השתמשו במילת בניכם אם בכלל?.... תודה מראש

מזל טוב לעמרי

אני חיכיתי עד 3 קילו למרות שבבית החולים אמרו שאפשר כבר בשניים וחצי. בחרנו ברב שהוא רופא ובזריקת האילחוש. הברית עצמה לא כאבה אבל כשבוע אח"כ היה בכי עם החלפת כל חיתול... לא קל, אבל יותר קל מהפגיה...

מזל טוס לשיחרור ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד על השיחרור המהיר. לי יש בת אז אין לי מידע לגבי ברית, אבל רציתי לשמוח בשמחתכפ, תעדכן אותנו אחרי טיפת חלב. נ.ב- מה עם הכינוי? לא אמרנו שאתה כבר אבא ולא אבא לעתיד?

../images/Emo65.gifקודם כל מז"ט לשחרור

שמחה גדולה מזו אני בטוחה שלא חוויתם מזמן. אז מאור שלי השתחרר במשקל 2 קילו , אחרי 3 חודשים בפגייה, רק אחרי חודש שהוא היה כבר בן ארבע חודשים במשקל של 3 קילו עשיונו לו ברית, עם רופא מוהל( מומלץ מאוד - שמו צ´צקיס , מאוד מוכר ), בלי תחבושת ולא כאב לו בכל פעם שהוא עשה פיפי. שיהיה בהצלחה

binon

New member
ברית

למתן, שהוא בן 8 כיום עשינו ברית עם רב, הבאנו את רוטרמן (הבן) הביתה והוא עשה עבודה מצויינת. לאבישי שהוא כיום בן שנתיים ו-8, עשינו ברית אצל רופא, יש מרכז רפואי שנקרא פארות (הם נמצאים במרכז הרפואי רמת אביב). היה בסדר אבל אחרי מספר חדשים הערלה גדלה שוב והסבירו לנו שזה קשור להיותו פג ועשו תיקון...היה קצת לא נעים אבל שוב, עבר בשלום והיחס היה ממש בסדר גמור. לגבי משקלים, לשניהם עשינו בערך במשקל 2.5 ק"ג, בגיל 3-4 חודשים.

מזל טוב!!!

לגבי ברית - אנחנו עשינו ברית יחד עם ניתוח הרניה לפני כחודש. אני ידעת מזמן על הניתוח וקפצתי על הרכבת. הניתוח נערך כמובן בהרדמה (ספינלית - כמו אפידורל). המון הצלחה

שלום משי! מה שלום גיא?

מה עם איזו תמונה עדכנית? אני מקווה שעד שיגיע החורף, האוברול לא יהיה קטן מדי.

באמת אני צריכה לפרסם....

לפי כמויות האוכל שגיא מכניס לפה, האוברול יהיה טוב עליו גם בחורף הבא... מה שלומכם? מזמן לא דיברנו... (אני מקווה שאת שוקדת על הכנת הנדוניה)

לגבי גיא -

התאושש סופית מהניתוח. יש לו עדיין קצת בצקת סביבי הבולבול והתפרים בעורלה מקנים לבולבול צורה של פרח. היינו בפגיה בשבוע שעבר וממש צחקנו על ה"כלי" המיוחד שיש לגיא... מנהל טיפול נמרץ אמר שכל הבחורות ירדפו אחריו ובצבא גיא יהיה שאקל ויקראו לו "ההוא עם הפרח". טוב, גיא שלי מיוחד בהמון דברים. עכשיו גם בבולבול!

הנדוניה אכן נמצאת ב- To do list

אבל קודם כל אנחנו צריכים להבריא... שבועיים לא קלים עברו עלינו. קודם אני, אח"כ הבעל, ארז לא פיגר ותפס חום ונזלת ורותם סגרה את הרשימה עם שלושה ימי חום (39) שלא ירד בשום צורה (אקמולי סירופ / אקמולי נרות / נורופן). ארז לא נשאר חייב ופיתח ברונכיט (כל וירוסון הופך אצלו לברונכיט. אמרו לי שאולי הסטרידו זה בגלל ההנשמה - הרי רצו איתו באמצע הלילה מונשם ידנית על מדרכות בגשם בין בילינסון לשניידר...). אז הוא מחרחר והלב שלי נקרע. אבל אין חום והילד חייכן (חוץ מבלילה). מפחדת לחשוב על החורף הקרב. ולגבי המידות - זה בסדר. גיא בגודל המתאים לרותם... מבטיחה להתקשר!

אוי, לא ידעתי!

אני מקווה שעכשיו הכל בסדר. לגבי רותם (כלתי המדהימה!) - אמרו ממה זה נבע? אולי השיניים מגיעות ? (יש לנו כבר שתיים!) יש נרות של נורופן? לגבי ארז (ילד חלומותי...) - ידוע שבנים (המין ה"חזק") לוקחים הכל קשה. לא יודעת אם זה קשור כ"כ להנשמה כי הוא היה מונשם זמן קצר. אולי יש לו רגישות יותר. לגבי החורף, גם אני לא רוצה לחשוב על זה. חשבתי אולי לתת לגיא אינהלציות של מי מלח בלבד כדי לגרום ללחות בדרכי הנשימה ואולי זה יעזור כטיפול מונע לברונכיט. אני אברר בקשר לזה... תרגישו טוב...

באמת השבוע גם יצאו שן וחצי למעלה

ואין נרות נורופן... בהחלט מוריד מהאטרקטיביות של התרופה... לגבי אינהלציה - נראה לי שיש מספיק לחות באויר. בחורף נחזור לאינהלציות.

justmom

New member
מזל טוב!

את איתמר מלנו בגיל חודשיים ובמשקל 3.5 קילו (הוא נולד בשבוע 34 במשקל 2 קילו, ירד ל-1.8 והשתחרר כעבור שבועיים במשקל 2 קילו). מלנו אצל רופא בהרדמה מקומית. הזריקה כאבה קצת, הברית עצמה לא כאבה, וגם הלילה שאחרי הברית היה קל יחסית, בלי יותר מדי בכי. בשבוע שאחרי הברית היתה רגישות במקום, אבל שום דבר היסטרי. מלנו אצל ד"ר גונן - יש לו אתר - www.mohalim.co.il אם אתם רוצים להתרשם. אין לי שום קשר אליו - סתם היינו מרוצים מהטיפול ומהיחס (הרופא היה מאוד נחמד).

מזל טוב לשחרור!!

אין לי הרבה ניסיון עם בריתות אבל כל הכבוד על השחרור ושהברית תעבור מהר!

../images/Emo65.gifיום הולדת שמח לעמרי ולהורים

חודש זה כבר גיל מכובד. מזל טוב לשחרור המהיר הביתה. אנחנו מלנו את דניאל בגיל חודשיים, במשקל 2.500, בהיותו עדיין בפגיה. מל אותו מוהל מדהים (בן-ציון הידוע בחיפה ובצפון), והכל עבר בשלום.

רב שיודע ומול פגים

יואבי יצא מהפגיה במשקל של 2,600 גרם. הרופא בפגיה הציע לי לחכות חודש בבית ורק אחרי למול אותו. וזאת כדי שאכיר את יואבי טוב יותר, אדע מתי הבכי הוא בכי של רעב ומתי הוא מבקש ידים וכו´. הרופאים של הפגיה אצנו חלוקים בדעותיהם לגבי מתי צריך לקיים את הברית (מבחינת משקל אין הגבלה ע"י הרופאים). אני החלטתי שיואבי צריך להתחזק ורק אח"כ לעבור את הכאב הזה. היום אני חושבת שיש לקיים את הברית כמה שיותר מהר אחרת נורא כואב להם וגם זמן האיחוי הוא ארוך יותר. אני מציעה לך לשאול את הרופאים או האחיות אם הם מכירים רב שמל בעבר פגים. בחיפה יש אחד כזה והוא מעולה. לברית המילה של יואבי הוא ביקש שנביא יין תירוש ולא יין אלכוהולי. אני נתתי ליואבי אקמול מיד לאחר החיתוך (אפשר להיות חכמים יותר ולתת לפני כך שההשפעה תתחיל מהר יותר) ומרחתי משחה כמו שהרב המליץ.

father2B

New member
תודה רבה על כל האיחולים והברכות

היינו היום בטיפת חלב ועמרי שקל 2,120. הוא עלה 120 גרם בשמונה ימים שזה יפה. מצרף תמונה

father2B

New member
מצטער!!!

זו הייתה תמונה עוד מהפגיה (רואים לפי הזונדה) מיד אשלח אחת עדכנית יותר.

למעלה