עמק נטוש וכחות..

glayzmer

New member
עמק נטוש וכחות..

בשביל להתישב בעמק נטוש אני צריך 3 מתישבים?.. ראיתי שכל מתישב עולה הרבה..! למה זה? ועוד דבר: זה לא אמור להיות שכל החיילים בכל שלושת הכוחות יהיו אותו התקפה? לדוגמא: לפלנקס של גאלים הוא הרבה יותר חלש מלגיונר של הרומאים.

BlaD3r

New member
ככה המשחק בנוי

לכל גזע יש יתרונות וחסרונות וחילים מסוגים שונים ולכן בהכרח הכוחות שלהם שונים לגבי המתישבים זה דבר יקר בגלל שלא זול להתישב ובנוסף צריך להביא להם 750X3 מכל סוג משאב דבר נוסף הוא שבשביל ליצור מתישבים צריך ארמון או מגורים רמה 10 וזה יקר אף יותר כמו שאני הבנתי אתה מתחיל ולכן יש לך עוד זמן- בשביל להתישב צריך גם 2000 נק' תרבות ככה שפשוט תבנה וכל מבנה (לא בכל מעבר רמה) נותן מספר נק' תרבות יומיות- אני ממליץ על שוק שנותן יחסית יותר נק' תרבות לעומת המחיר של כל פיתוח שלו

glayzmer

New member
כן אבל אני מדבר

על ההתחלה כלומר משהו שמתחיל יותר חזק, אני לא יודע כאשר מתפתחים מי יותר חזק אולי זה מתהפך אבל אני מדבר על ההתחלה... תראה לי חסרונות והתרונות? תודה על התשובה..

BlaD3r

New member
יתרונות וחסרונות בהתחלה

הרומאים מאוזנים שום דבר מיוחד אפשר להתחיל בתור צבא אך יותר מתאים להם התחלה כפארמר וכשהם מתפתחים הם בעלי כוח הגנה ותקיפה סביר שאם אתה גם מפתח מסתור אתה יכול אפילו פעם ביומים להכנס ולהיות פארמר טאוטנים- איתם הדרך להתחיל זה צבא!- הם בעלי הצבא הכי זול ומהיר הטקטיקה אצלם זה להתחיל ישר לבנות בנין מרכזי רמה 3 ואז מגורי חילים רמה 1- בהתחלה יש טעם רק לחיטה וגם אתה מקבל כזה הודעה שאם תאמן שדה אחד לרמה 2 תקבל סיוע (יכול להיות שזה משתנה הדרישה או שזה קבוע לכל סוג לא בטוח) אז זה מומלץ כי אתה גם צריך חיטה בשביל הצבא ופשוט לתקוף ולהגדיל צבא וכשיש לך צבא 30-40 להתחיל לבנות שדות תוך כדי הגדלת צבא (מומלץ לדעתי גם לבנות אחוזת גיבור ולאמן גיבור) בתחילה מהסוג הראשון שאם אתה שם הכל בהתקפה יש לו התקפה כמו 8 חילים רגילים כמובן בשביל להצליח בתור כזה צריך להיות פעיל וחשוב לשלוח בלילה את הגיבר לכפר של לפחות 3 שעות הגעה אחרת אתה עלול לאבד צבא שלם בלילה אם יש מישהו דומינינתי באזור שלך (כמו שקרה לי) הגאלים הם שונים יש להם מבנה שמיחד אותם- מלכודות ככה שהטקטיקה איתם זה להיות פארמר בהתחלה אך עם מלקודות ומסתור וככה אם תוקפים אותך רובם נופלים במלקודות- בהתחלה כשהצבאות קטנים יש למלכודות יתרון משמעותי ואז אנשים כמעט ולא תוקפים בכלל ואז עם שדות סבירים- החלטה שלך מתי בדיוק- לפתח את מבני הצבא ואז כשאתה מגיע לברקים יש להם התקפה לא רעה בכלל ואתה יכול להתחיל לתקוף- אך ההגנה שלהם ממש חלשה יחסית והם מהירים (הם על סוסים) ובנוסף החילים הבסיסים שלהם לא תוקפים מי יודע מה אבל יש להם הגנה לא רעה בכלל כלומר בהתחלה אין צורך ביותר מידי פעילות (כמובן פעם ביום לפחות) ואני גם די בטוח שהמסתור שלהם מסתיר 50% יותר ככה שזה גם עוזר זה לא הסיכום הכי טוב אבל הוא בהחלט יכול לעזור לך לבחור צבא בהתאם למטרות שלך

באסטר1

New member
אתה צודק

זה לא הסיכום הכי טוב :) אני לא אגיב על הכל כי יש הרבה טעיות על מתחיל אבל רומאים זה השבט הכי החזק (טאוטאני הכי התקפי) תנסה לעשתו בסימולטור 1000 קיסריס מול 2000 מניפי ו1000 גרזן אמור להיות לך נזק של איזה 100-200 קיסריס ואתה מוריד 3000 חיילים אז להכיד שהם כוח הגנה והתקפה סביר זה כבר טעות

למעלה