עמק הנהר האדום...

allmylove

New member
עמק הנהר האדום...

היי לכם. אני מחפשת בנרות דיסק שמתי כספי משתתף בו שנקרא "עמק הנהר האדום", משתתפים בו גם בני אמדורסקי, ריקי גל, דורי בן-זאב.. אני לא יודעת הרבה על הדיסק, רק שהשמיעו אותו הרבה לחבר שלי כשהיה קטן והוא נורא רוצה למצוא אותו. חיפושים בחנויות דיסקים באזור לא הביא תועלת, כנ"ל באינטרנט... מישהו יודע איפה יש להשיג?! תודה רבה מראש!

Shykedmi

New member
בקלות -

בכל סניף של טאואר רקורדס (היכן שאני עובד לצורך העניין). לא יודע היכן את גרה, אבל אני מנהל את סניף קניון רוטשילד בראשון, ומאחר ואני פנאט של מתי כספי, הבאתי לפה כל מה שיכולתי של מתי. בכל מקרה, גשי לכל אחד מהסניפים הכי קרובים לביתך (גם אם זה לא טאואר רקורדס), ואם אין להם מושג על מה את מדברת, תשלפי להם את המספר הזה: 729337249162. זה המספר שיעזור להם למצוא לך את הדיסק. ושוב, מאוד קל להשיג אותו, ואם אין להם מושג על מה את מדברת, פשוט תראי את המספר, ואם אין להם את הדיסק, תקבלי אותו תוך יומיים בערך. ולכל שאלה, את מוזמנת לפנות אליי. שי

Shykedmi

New member
עשית לי חשק! אני שומע את זה עכשיו -

אבל אין לדיסק הזה אפילו בוקלט, רק דף משני הצדדים, וזה ממש חבל, כי בתקליט (שגם יש לי) רואים את מתי כספי בכל מיני תמונות מוזרות. :) אגב, אם לא ציינתי, הדיסק עולה בטאואר רקורדס 40 שקלים.

caspit

New member
מההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש לי את התקליט וחוץ מדף אחד עם מילים אין שם כלום! לא בא לך להתיידד עם הסורק שלך למעני?

Shykedmi

New member
אני עוד חייב לך הרבה דברים -

האמת, אם נוכל להיפגש, אני אביא לך את כל הדברים האלה (מהסיבה הפשוטה שאני סומך עלייך במליון אחוז), תוכלי לעשות את כל מה שאת צריכה, ולהחזיר לי כשיזדמן לך. לי פשוט אין נגישות לסורקים וכד'. אני גר בראשון אם זה עוזר לך. נוכל להיפגש באיזשהוא מקום ביניים. אני אשמח. שי

caspit

New member
תודה :)

אתה לא חייב לי כלום, אבל תודה :) הסיכוי שאגיע לראשון קלוש עד לא קיים... אולי דרך סלויון איש שלומינו. נראה.

allmylove

New member
וואו, אינסוף תודות!!!

גם לראשונה שנתנה את האתר וגם לך... התקשרתי להמון חנויות דיסקים ובאף אחת מהן לא ידעו על מה אני מדברת, כולל בטאואר רקורדס. חיפשו לפי השם של הדיסק ולפי מתי כספי ולא מצאו כלום. איזה כיף לדעת שאני יכולה להשיג אותו כ"כ בקלות, אתם לא יודעים כמה עזרתם, באמת המון תודה.

Shykedmi

New member
כן, זה משהו שרק נברנים יידעו -

נברנים כמו האנשים שנמצאים בפורום הזה. הם לא מצאו את זה בצדק, כי במחשב זה נרשם כ"אמנים שונים/עמק הנהר האדום". אני בכלל הלכתי לחנות בתל-אביב, חנות מדהימה בשם "קצת אחרת" שמתמקדת בפרוגרסיב ופסיכדליה, ופתאום במחלקה הישראלית שלהם ראיתי את הדיסק הזה, אחרי שקניתי אותו בתקליט. הפכתי אותו, וראיתי שמדובר במוצר של הד ארצי (הספק העיקרי של טאואר רקורדס). מיד רשמתי את המספר, וכשהגעתי לחנות הזמנתי אותו לחנות, ומאז זה פה. התענוג הוא כולו שלנו לעזור, וכל דבר שאת צריכה, רק תשאלי. תיהני! שי

allmylove

New member
שוב, המון תודה

התקשרתי לחנות הקרובה של טאואר רקורדס והם הזמינו לי את הדיסק, איזה כיף :) החבר ישמח נורא. איפה נמצאת החנות "קצת אחרת"? נשמע מקום ששווה לבקר בו...

Shykedmi

New member
קצת אחרת -

החנות נמצאת בדיזנגוף 90 בתל-אביב. יש שם הקלטות מדהימות של דני בן ישראל (33 ושליש עם הבמה החשמלית, אלבום מטורף), אבק (לא יודע עד כמה הסגנון הזה מדבר אלייך, אבל זה אחד ההרכבים הכי מושלמים בעיניי שקמו בישראל - רוק מתקדם), שלמה גרוניך כמובן, שמוליק קראוס - אבל זה בסקשן הישראלי שלהם, שמונה סטנד אחד. יש עוד 15 סטנדים בערך עם רוק מתקדם ופסיכדליה מכל מקום בעולם. לא קל להכנס למקום כזה, כי אתה בדרך כלל לא מכיר כלום, אבל אחרי שאתה מכיר, זה תענוג. :) שי

למעלה