עמק האסוציאציות.

Witchcrafts

New member
עמק האסוציאציות.

בכל פעם הפינה תעסוק בנושא אחר (דמות, מקום, חפץ וכיו"ב) שקשור, בצורה ישירה או עקיפה, אל הסדרה. הדמות הנבחרת היא סרח.
עלינו לכתוב כמה שיותר אסוציאציות (לא חובה לרכז אותן בהודעה אחת, הרגישו חופשי להציף). בנוסף, רצוי להביע דעה על סרח, לתאר, לצרף תמונות ובקיצור - לחפור. האם מוטב לעמק בלעדיו? עד כמה הוא באמת משחק את תפקיד הדמות הנבזית, המרושעת, הסכסכנית, התככנית? אולי הוא דומה לגרוק יותר ממה שנדמה לנו? ומה אם בעצם כל מה שהוא מחפש זה קצת תשומת לב, שעשוע ותו לא? מה הכי מאפיין אותו?

Witchcrafts

New member
קוצים, קיפוד, גוש לא מזוהה.

סרח, סרח...
דמות דגולה, בנוסף לגרוק. בלעדיו העמק היה משעמם ושגרתי מדי. הוא מוסיף המון לסדרה, לאווירה וולעלילה עצמה. תודו שכל פרק שקשור אליו מקבל תפניות משעשעות ומסקרנות.
הוא לא רשע טיפוסי, לטעמי. בקושי לסכסך הוא מצליח. אז אפשר להכתיר אותו בתור סוג של כישלון, ךםך. לא נדמה לי שמזיז לו שאין לו ממש חברים קרובים, כי הוא מיוחד. פוצי! כן ירבו כמוהו בעמק. אני מאמינה שאם הוא באמת היה רוצה להזיק למומינים ולכולם שם, הוא היה מצליח. כנראה שהוא לא באמת שונא אותם ומתנכל אליהם. בצורה כלשהי, הוא מזכיר לי מבחינות מסוימות את הגרוק. אולי בגלל הרחמים שמדי פעם אני מרגישה כלפיו. לסיכום, אחת הדמויות.

למעלה