עמליה עמית

go bananas

New member
עמליה עמית

ביום רביעי הפשוש ואני נסענו לבקר את בית משפחת עמית בתל אביב. כידוע, עמליה ודניאל עוברים דירה, ואנחנו מעוניינים לאמץ את שרק (הכלב). לפני בערך חודש שברתי בטעות את הטלויזיה (שדוקא הפך לדבר טוב, כי מאז הפשוש לא מבזבז את הזמן שלו עליה, והרבה יותר פנוי לתקשורת...!), אז לא הייתי מודעת לזה שאני הולכת לבקר את הילד הכי מפורסם במדינה! מה שהיה אמור להיות נסיעה קצרה כדי לפגוש כלב, הפך להתנסות מדהימה! פגשתי אישה בעלת כוחות שלא מהעולם הזה, שמאז האבחנה רק נאבקת ונלחמת בשביל בנה, ועושה רושם שדבר לא יעצור בעדה. את ההקרבה, הנתינה וההשקעה רואים על דניאל. ילד מקסים, תיקשורתי, כישרוני. כשהסתכלתי עליו, מצאתי שוב את התקוה... ושרק- כלב יפיפיה, שמודע טוב מאוד לתפקיד שלו. כל פעם שהפשוש הלך לכיוון המרפסת, שרק הלך לשמור עליו. והיתה מתקשורת יפה מאוד בניהם. אנחנו מחכים בקוצר רוח ליום ראשון שנבוא לקחת אותו הביתה. ניסיתי להשיג אותך אתמול, ולא היית זמינה. אז רציתי לבקש סליחה שהלכתי שלא היית... ולהגיד לך תודה רבה על הפגישה, נהננו מאוד לפגוש את כל המשפחה. נתת לי כוח, ואני מקוה להישאר בקשר. בואו לבקר את שרק ואותנו
אילנה

vered73

New member
בפעם הבאה תעייני בקלסר של עמליה

באותה הזדמנות אני מנצלשת כדי לאמר לעמליה שהסוכנת שלי מגיעה בשבוע הבא ישירות למשרדים שלהם כדי לקבל בכתב את הסירוב. ואז נדע במה במדובר. מאחר והיא תורמת קבועה לאלוט אז אני מקווה שאכן תעשה מאמצים לסגור את הנושא כפי שצריך. היא אומרת שכבר היתה בעיה דומה עם ילד אוטיסט נוסף שבמשפחה בטיפולה והוא הוכנס ללא החרגות, ומעבר לכך היא חושבת בדיוק כמונו.

אילנה,

כרגיל אני מפספסת הודעות, כבר דיברנו, ואני גם מתנצלת שהשארתי אותך לבד בבית והלכתי. אבל זה רק אומר, שלמרות שהכרתי אותך באותו יום, ידעתי שאפשר להתנהג בחוסר נימוס, ולהתייחס אליך כמו למי שאני מכירה כבר שנים. ותודה על המחמאה... לא ידעתי שכך את חושבת. וכבר אני יודעת שאני אבוא לבקר. ושאלה לוורד: לא הבנתי את עניין הקלסר...

vered73

New member
יש לך קלסר כתבות מאד מרשים ומלמד

ולדעתי אפשר ללמוד מהתנהלות זו המון לגבי העשיה שלך, שרק פרומיל ממנה בא לידי ביטוי בפוסטים שלך.

יקירתי, הוא כבר לא אצלי.

זוכרת את הבחורה שהייתה איתנו בספא... הקלסר עדיין אצלה. ואני לא יודעת את הטלפון שלה. אני לפחות מקווה שהיא קראה ממנו ושזה עזר לה.

vered73

New member
נעלמה, וחבל. יכלה לקבל כאן תמיכה

אולי מלי לקחה את הטלפון שלה, היה להם נושא משותף מהותתי לא פחות מהקלסר...

את יודעת מה? אח שלה נכנס לכאן

לפעמים. אז יש לי הודעה לאח שלה, או אפילו לה אם היא קוראת בפורום, צרי קשר, אנחנו נשמח לשמוע ממך מה קורה, ואם את מרגישה לא נוח בגלל הקלסר, אז אני יכולה בהחלט להבין את הקושי של הזמן, אחרי שמגלים שילד שלך עם פדד, ואין אפילו מקום לשום דבר חוץ מהמשבר שהיית שרוייה בו. צלצלי בשביל שנדע מה שלומך. על השאר כבר נמשיך אחרי הצלצול. 0523-641177

mali s

New member
ורד- היא לא נעלמה

אין לה מחשב. אני בקשר איתה. היא עובדת עם הדפים שלי ומקבלת הדרכה ממני. מצבה לא פשוט- את צודקת.

למעלה