עמליה ומושיקו

תהילה77

New member
עמליה ומושיקו

הי לכולם, זה רק אני מזועזעת שהחליטו בסדרה לקחת לעמליה את מושיקו. תחשבו על הסבל האיום שאם ובנה עוברים בפרידה. כל מי שיש לו ילד או אחיין יכול להבין כמה זה מפחיד ואכזרי להפריד אם ובנה ועוד לשלוח את מושיקו למקום קר עם אנשים שממש לא אוהבים אותו. מישהו יודע אם הילד יוחזר לעמליה?

אני מסכימה, אבל זו רק סדרה,

בחיים האמיתיים מושיקו חי לו בכיף עם אורי גרוס, אביו המוכשר.
בסדרה זה אחד מן הדברים הכי מכאיבים ומרגיזים, כי מדובר בסך הכל על ילד בן שנה וחצי-שלא עשה שום דבר רע לאף אחד, אבל מפרידים אותו מאמא שלו, ומשאירים אותו עם אשה שהוא לא מכיר ואבא שלו שלא ידע עליו בכלל. ברור שבסוף הוא יהיה עם עמליה, תמיד יש Happy End בסדרות מהסוג הזה, אבל עד אז יש לילדון החמוד הזה[
] הרבה מה לעבור..

naama59

New member
לי אין ילד או אחיין

אבל היה לי ממש קשה לראות את הפרק הזה. זה היה מזעזע,עזבו את זה שזאת רק סדרה. זה היה ממש אכזרי.. אבל צריך להיכנס לפרופורציות ולהודות לכך שמקרים כאלה קורים בעיקר בסדרות ואנחנו לא נאלצים לחוות אותם ביום יום. השלמתי עם זה שזו רק סדרה,עם כל הזעזוע. ובגלל שזו רק סדרה,הסוף חייב להיות טוב..

מוררן

New member
האמת שזה באמת היה קשה

בנוסף לכך שהסיטואציה מזעזעת, השחקנים היו מדהים, כל כך מרגשים. באמת שאת שאפרת שיחקהה מעולה ופשוט הרגישו את הכאב של עמליה שלוקחים לה את מושיקו. באמת כאב, אני אישית רציתי להכנס למסך ולחבק אותה

Org289

New member
אם זה היה קורה במציאות...

היו עושים בדיקת די.אן.איי אחת פשוטה ויודעים מי האמא..

את ה-DNA בעיקרון גילו בשנת 57, ואפילו זכו

בפרס נובל על הגילוי הזה בשנת 62, אבל בדיקות שגרתיות עדיין לא היו אז.

למעלה