עמית זה בשבילך !!! H-) מקווה שתאהבי את זה !!!! חולה עלייך נשמה !!! שלך תמיד : ליבנת !
ס סקאי :) New member 25/6/01 #1 עמית זה בשבילך !!! H-) מקווה שתאהבי את זה !!!! חולה עלייך נשמה !!! שלך תמיד : ליבנת !
M MiToOsH New member 26/6/01 #2 יש לי ת`תמונה הזאת....!!!! יש לי בכלליות את רוב התמונות שיש בגלריה של האתר של מכבי.... וביום רביעי (סליחה, החופש בלבל לי את הימים... אבל לדעתי זה מחר) אני אמורה לקבל אפודת שוער שלו... )) יופי לי... MiT`o
יש לי ת`תמונה הזאת....!!!! יש לי בכלליות את רוב התמונות שיש בגלריה של האתר של מכבי.... וביום רביעי (סליחה, החופש בלבל לי את הימים... אבל לדעתי זה מחר) אני אמורה לקבל אפודת שוער שלו... )) יופי לי... MiT`o
ס סקאי :) New member 27/6/01 #3 גם אני רוצה !!!!!! תשיגי לי גם חולצה אני ישלם לך מיליון שקל (אם אבא שלי היה רוטשליד) בכל אופן תהני ממנה שלך תמיד : ליבנת 8-p
גם אני רוצה !!!!!! תשיגי לי גם חולצה אני ישלם לך מיליון שקל (אם אבא שלי היה רוטשליד) בכל אופן תהני ממנה שלך תמיד : ליבנת 8-p
ס סקאי :) New member 27/6/01 #4 עמית לא הבנתי ... את מקבלת את החולצה שלו זאתי שהוא לבש או שאת מקבלת חולצה חדשה ???