עמית: הכאב הזה [new] האיחוד של עברי ונינט נחמד..ציפתי ליותר ..=//
N Noaik New member 21/2/07 #2 מה..../images/Emo4.gif שמעתי אותו היום ברדיו פעם ראשונה והוא ממש מוצלח. בכל מקרה אני ממש אהבתי.
C coral100 New member 21/2/07 #3 ../images/Emo45.gif גם אני ממש אהבתי... שמעתי אותו רק השבוע והתאהבתי (וזה לא קורה לי הרבה שאני אוהבת שירים על הפעם הראשונה שאני שומעת..) למרות שהייתי מעדיפה שהדואט לא יהיה עם נינט. .אלא עם משהי אחרת (אהמ אהמ ריטה )
../images/Emo45.gif גם אני ממש אהבתי... שמעתי אותו רק השבוע והתאהבתי (וזה לא קורה לי הרבה שאני אוהבת שירים על הפעם הראשונה שאני שומעת..) למרות שהייתי מעדיפה שהדואט לא יהיה עם נינט. .אלא עם משהי אחרת (אהמ אהמ ריטה )
ל לילוש לנצח New member 22/2/07 #4 כן גם אני בהרבה יותר אוהבת את השילוב של עברי עם ריטה.. אבל נינט? WTF? בהתחלה ממש לא התלהבתי כי שמעתי רק את חציו של השיר אבל עכשיו הורדתי אותו ושמעתי אותו כמה וכמה פעמים.. וזה דווקא לא כ"כ נורא... אפילו יפה.. אפשר לומר .
כן גם אני בהרבה יותר אוהבת את השילוב של עברי עם ריטה.. אבל נינט? WTF? בהתחלה ממש לא התלהבתי כי שמעתי רק את חציו של השיר אבל עכשיו הורדתי אותו ושמעתי אותו כמה וכמה פעמים.. וזה דווקא לא כ"כ נורא... אפילו יפה.. אפשר לומר .