עמית גפן
אחי

row

New member
וואי נכון מזל טוב

צריך להכין את הביצים והקמח

TAFD

New member
אל תעשו שום דבר בלי להודיע לי

רומן, אם אתם מתעללים בבן אדם תודיע לי, אני יקפוץ לראות (ולהשתתף)

firerez

New member
עמית אח !!! ../images/Emo49.gif

למרות שכבר דיברתי איתך ואמרתי לך מזל טוב וכל זה אז אמרתי שאני יגיד לך גם כאן אז מזל טוב אחי אתה כבר בן 18 בקרוב גם אצלי . ועכשיו לנושא החשוב ביצים בתור קצין ביצים של צופי אש ת"א אתם יכולים להיות בטוחים שאני אישית יזרוק עליו ועמית זוכר את הביצים מהטקס פרישה של עומר והשאר הם מחכות לך חחחח( ביצים מלפני חודשיים ) חחחחחחחחחחחח וזה ממני ומכול צופי אש תל אביב תודה!!!

שוטר82

New member
יא שישיות

למה אתם אומרים לו שיהיה לו בהפתעה! ד"א צלמו תתמונות בתודה רועי

Amitg

New member
כולם להרגע.....

קודם כל תודה לכל המאחלים... דבר שני: "קצין בייצים?" ארז...חשבתי שאתה שומר את הביצה לעומר? לא? דבר שלישי: לא הספיק לכם שבשני טקסים רציתם למלות אותי בביצים ומים (ובאחד גם הצלחתם אבל רק במים
) גם ביומולדת שלי וגם עוד בטח יהיה בטקס פרישה? אולי תגוונו קצת? באמת... אנחנו בתחנת כיבוי
(אני עוד יצטער על מה שהפלתי על עצמי פה) דבר רביעי: אני מזכיר לכם אני יכול להשעות אותכם
דבר חמישי(כמה דברים?!?): רותם? להתעלל באחראי צופים? זה נוגד את כללללל מה שלימדת אותי עד עכשיו!
רבה לכולם!

firerez

New member
עמית אתה צודק

אוו שלא שמרתי את הביצה לעומר אבל אני יביא ביצה חדשה במקומה או משהו כזה ועמית אם תשעה אז תצטרך להשעות את כולם (בלי נקמות אישיות) . ולזה שאמר למה אנחנו אומרים לו הוא כבר ידע מלפני שנתכנן משהו אצלנו זה לא הפתעה

row

New member
מקודם סתם צחקתי אבל עכשיו דווקא

אני אעשה את זה אז כל אלה שרוצים לקבוע מועד אז תשלחו לי לפרטי אנחנו נעשה את זה מסורת למלות את עמית במים וביצים כך חודש

שוטר82

New member
עמית

שיהיה לך במזל טוב (בן כמה אתה) תן לחברים שלך להנות בישביל מה יש מפקדים לענות אותם הייתי מיתנדב במשא"ז לאחד מהחבריה היה יום הולדת לקחנו אותו לחגוג בבטראבין ואחר כך ביצים קמח מים קיצקץ אכל אותה המשך יום נעים ממני רועי

Meni Malka

New member
../images/Emo49.gif ועד 120 ../images/Emo49.gif

יום הולדת שמח ועד 120 !!! תמשיך להיות אחראי (לא אחראי צופים, אחראי כתכונה טובה..) ותצליח בכל אשר תפנה
מני מלכא

למעלה