עמית בן שושן.

קרייטון

New member
עמית בן שושן.

איכס, מה זה. לא קצת הגזימו עם הבחור הזה? מי מת והפך אותו לתיירי הנרי הבא, מה זה השטויות האלה. אני בעונה השנייה והבחור הזה כובש בצרורות בכל המסגרות, ואללה, למה מה קרה. את זה שבמציאות הפכו אותו לשחקן העתיד של ישראל, אני לא מבין, אבל לא מתלונן, אבל במנג'ר עשו אותו מינימום דניס ברקאמפ. יאללה, כולה איזה אוברייטד מושתן שלא עשה כלום בחיים שלו, איך זה שהוא ביכולת שיא כשתמוז, שבאמת הראה יכולת של חלוץ בקרירה שלו, בקושי מוצא את הרשת במשחק. רוצים להפוך אותו לשחקן מבטיח? תעשו אותו כמו רפאלוב, לא צריך להגזים. תסתכלו קצת על הסטטיסטיקה שלו במציאות ותבינו שהקשר היחידי בין בן שושן של המשחק לבן שושן האמיתי-זה השם. אה, כן. גם שניהם אוברייטדים רציניים.

sok777

New member
יכול להיות שהוא קצת אוברייטד במשחק

אבל אי אפשר להתעלם מהמציאות. ראו ממנו הרבה הן בנבחרת והן בבית"ר. נכון שזה לא מספיק בשביל לקבוע כ"כ מהר כי אחרי הכל זו העונה הראשונה שהוא באמת מוכיח משהו [מסוף עונה קודמת] אבל עדיין, אני לא חושב שתמוז הוכיח את עצמו יותר. נכון, הוא נתן עונה יפה בהפועל פ"ת אבל אחרי הכל, להעביר מגנים ישראליים זה לא שיא הקושי. בן-שושן לא יודע אם עשה יותר אבל שחקן בן 19 [אאל"ט] שעושה ביצפר להגנות של רוסיה וקרואטיה זה לא רע. לדעתי טמון בו יותר כשרון מאשר בתמוז שממש לא הרשים אותי.

קרייטון

New member
מה?!

מתי הוא העביר מגנים רוסיים?! הדבר היחיד שהוא עשה היה לבעוט כדור לשער ריק, שאת הגול הזה סידר לו תמוז. מול קרואטיה אין בכלל מה לדבר, שניהם כמעט ולא הורגשו. הם רק היו עדיפים על קולאטי.

sok777

New member
אז אולי מול רוסיה לא, אני לא זוכר ב

מדויק. אבל אני זוכר לפחות 2 משחקי נבחרת שגם בניון וגם שאר ה"כוכבים" שיחקו והוא היה הכי טוב ודומיננטי.

X Slider

New member
מסכים עם כל מילה

בן שושן בהחלט מראה יותר כשרון מתמוז. אני חושב גם שעמית יצליח יותר, אולי אפילו בחו"ל.

SiC

New member
לא עשו ממנו ברגקאמפ וגם לא הנרי

הוא כובש הרבה בליגה הישראלית נכון, אבל אם תביא אותו לליגה בכירה באירופה הוא לא יכבוש הרבה. גם הסקאוטרים לא ממליצים להביא אותו לקבוצות בכירות. הוא טוב כי הנתונים שלו מספיק טובים כדי להתגבר על ההגנה של הקבוצות הישראליות וזהו.

קרייטון

New member
הוא כובש הרבה בליגת העל?

הוא כובש בצרורות בליגת העל. ומתפתח אחרי כמה שנים גם לקרקס גם הגנות אירופיות.

papal

New member
על מה אתה מדבר?

נכון, שבמשחק הוא נותן גולים בצרורות, אבל זה בעיקר בגלל שהמשחק פועל גפ לפי מנוע שמחשב יכולות. במשחק הוא פשוט ממצה את הפוטנציאל עד הסוף כי יש חישוב לינארי שמודד יכולת מול יכולת ונותן לזה ביטוי.

למעלה