עמית, אנחנו איתך!

Lorelai

New member
עמית, אנחנו איתך!

יהיה טוב! אה.. תרגיש טוב! (?).. אורי וניר, תגידו סליחה.

ThE uVa

New member
מממ...

חח.. ממ.. גם אני איתך! [?] ועדיין לא הבנתי למה..

Lorelai

New member
לא הבנת למה, מה? ../images/Emo12.gif

אהבתי ת'חתימה
בייחוד את הקטע עם השופר

Mooa-Numi

New member
ככה.

בהפסקה הם מצאו עלה גדול כזה, והתחילו לקפוץ איתו בחבל, או להפיל איתו אנשים. אחרי זה ארן חשב שזה יהיה נורא מצחיק אם הם יבואו ויפילו מישהו מאחורה בלי שהוא ישים לב, אז הם הפילו איזה ז'ניק. טוב, זה באמת היה מצחיק
בכל מקרה, הילד [עמית?] קיבל טראומות בסדר גודל שילדים בכיתה ז' לא מכירים, שבר את היד והגיב בהתאם. וזה בערך הסיפור. [ואני הלכתי לעזור לו. כמה... היפי מצידי
]

פנטילון

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifמה פתאום אני?!?!!?!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני חשבתי שזה באמת יהייה מצחיק להפיל מישהו שלא שם לב, אבל רק מישהו שאנחנו מכירים ויצחק מזה!!! באותו הרגע אני בכלל רצתי לזרוק תפוח על מי שיפול בכוונה! אני נגד מה שהם עשו! אני כבר אמרתי להם עד כמה שהם הומואים, ושזה היה דבר מטומטם. אז להבא אל תשמיצי סתם

Mooa-Numi

New member
השמצתי? ../images/Emo12.gif

אפילו אתה אמרת שאתה אמרת (?) ששזה יהיה מצחיק אם יפילו מישהו שלא שם לב. (ואז הם הפילו אותך
) לא אמרתי שאתה אחראי לזה... אפילו באת אל הילד הזה ראשון

פנטילון

New member
את גרמת לזה להשמע כאילו אני אשם

בסדר שיפילו אותי, לא מפריע לי. אני אצחק ואמשיך ת'יום כרגיל (מקסימום יעופו כמה כאפות).

FRENZalY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... זה פשו היה אחד הדברים היותר מצחיקים שיש
לא יכלתי לנשום איזה חמש דקות יוווו... זה פשוט היה קורעעעעעעע חחחחחח.... מה הקשר לארן? זה היה ניר ואיילון.

Lorelai

New member
לא אמרתי ארן..

אמרתי ניר ואורי.. זה היה אורי.. איילון חטף מכות אז אורי תפס לו את התפקיד..

Sivush

New member
זה היה מצחיק... ../images/Emo6.gif

אבל נשברה לו היד!!
ניר מסוכן לסביבה נקודה שמרית הרעיון שלך היה ענק. "תחשבי אם הוא היה מת- היה אפשר לשים עץ לידו..." ואז אני הוספתי לרעיון "עם הענף השבור שהרג אותו בצד..." אבל דיי!!!! זה לא מצחיק. עמית--- ס ו ר י

Lorelai

New member
מה?

לא, את לא זוכרת שאמרתי לך את זה בדרך לכיתה? אבל אמרתי "עץ לזכרו" לא "עץ לידו".

למעלה