עמיר...

עמיר...

ים בהצלחה, תיקח את הזמן בכיף, תזכור את ההתערבות... צעד קטן לעמיר, צעד גדול לרמטכ"לות
(שקט ג'וסף)

Lord Buksht

New member
בהצלחה!

תחזור עם רובה...זה מה שחשוב ותיזהר מאוכל שיוצא לבד מהצלחת!

tal65

New member
עמיר זילקי היקר

אז אולי בצבא יפתחו לך את התחת ואולי המפקד שלך סתם יהיה ב-ן-ז-ו-נ-ה אבל מה שבטוח שנוער העבודה תמיד לקראתך :) (נהייתי משורר) אז מאד ייתכן כי לא תראה את השרשור הזה אלא ביום שבת (שכן אתה חוזר אז הביתה - או שלא) אבל בהצלחה בצבא! ויאללה הפז"ם דופק

EverMan

New member
אני מבקש לא לדבר על פתיחות תחת ../images/Emo5.gif

נושא רגיש. ועמיר - בהצלחה ענקית בגיוס , תביא כבוד לנוער , אל תתבייש בזה לעולם שהיית שייך ועדיין שייך בלב
וקח הכל בקלות. תזכור שכל הטירונות זה רק משחק אחד גדול
וכמה טיפים: לבקו"ם תביא איתך רק : ציוד רחצה/צחצוח שיניים/גילוח... (למרות שגם את זה תקבל בבקו"ם - עדיף מהבית) צ'ופרים (ממתקים , דברים להעביר את הזמן) פלאפון ומטען (לא לשכוח מטען) ותיק בינוני לקחת איתך חלק מהציוד הביתה ...

הההמ..אז ככה

גיוס קל ושפשוף נעים (ככה אומרים) לא? ובהצלחה עם המסלול הצבאי המעיק..יש כאלו שמסתדרים איתו, מקווה בשבילך שגם אתה..:] וזהו... סימנטוב ומזלטוב ובשעה טובה ויה ..:]

nightwish44

New member
תודה לכולם...

ואל תדאגו כל מי שאיתי כרגע במחלקה יודע שאני שמאלני וכל מי שבעתיד יהיה איתי בפלוגה ובמחלקה יצא שמאלני(חוץ מאיזה שתיים שלושה מתנחלים שאותם אני לא אצליח לשכנע

nightwish44

New member
לענבר...

קודם כל בהצלחה באימון המתקדם ודבר שני אולי אצלכם היה את המוטרות האלה שקעים לחבר את המטען של הפלאפון אבל אצלנו אין את המוטרות האלה

EverMan

New member
לנו גם לא היה את המותרות הללו

פשוט מדברים עם המפקדים אחד על אחד , ומבקשים שהם יטעינו לך

למעלה