עמיר פרץ לכלא.

דור21

New member
עמיר פרץ לכלא.

לאסור את עמיר פרץ בצאת השבת! לגזור עליו מאסר לתקופה בלתי מוגבלת עם עבודת פרך. מה קרה אינך יודע היכן אתה חי???? כאן ישראל אין כסף אין כלכלה הכל קורס ואתה?????? ש ו ב ת ? בושה וחרפה!

peter_pan

New member
עובדי מדינה או נצלני המדינה

כן, גם אני הייתי פעם עובד מדינה, במשך 3 שנים עבדתי במשרד ממשלתי. היינו מגיעים בבוקר, מכינים קפה, מטיילים בבניין. את העבודה היינו עושים בהתאם לשעות האש"ל (כלומר יוצאים מוקדם או חוזרים מאוחר רק בשביל לקבל תוספת אש"ל פיקטיבית). שעות נוספות היינו מייצרים ע"פ רצוננו , כיד המלך הוספנו שעות נוכחות ע"י שהייה סתמית במשרד, גם כשלא הייתה עבודה..... חלק משעות היום העברנו בבנק יהב, בקבלת הלוואות מסובסדות ע"ח משלם המיסים. עובדי המשרד הוותיקים יותר (כולל קב"ט המשרד!!!!), אלו שכבר נהנו מקביעות, עשו ככל העולה על רוחם במשרד - שעות נוספות התווספו לתלושם באופן פיקטיבי, תפקידים פיקטיביים שבאו לצד דרגות חדשות, שעות רבות מחוץ למשרד בעיניינים פרטיים תוך שימוש ברכבי במשרד ועוד ועוד. לאחר שלוש שנים בחרתי ללכת לשוק האזרחי, אני מרוויח הרבה יותר אבל גם עובד הרבה הרבה יותר. כשהמשק כולו מצטמצם והפיטורים אורבים בכל פינה על עובדי המדינה לדעת שהקביעות שהם נידבקים לה היא שורש הרע. היעדר הקביעות היה מאפשר צמצום עובדים לא יעילים והעלאת משכורות לעובדים היעילים באמת. כשאין הזמנות מלקוחות היצרנים מצמצמים ייצור, מצמצמים משמרות ומקטינים קווי ייצור - אותו הדבר במדינה, כשאין עבודה, אין טעם להישאר שעות נוספות פיקטיביות!!!! נכון, יש עובדי מדינה שנותנים את הנשמה ותמיד זה אותם כמה שמוציאים שם רע, אבל אצלי במשרד הרוב היה מהצד הנהנתן ולא המשרת. אמיר פרץ, תקרא את המפה ותבין שהשביתה הזאת פוגעת במשק ומדרדרת אותו יותר. האחריות הציבורית שלך היא לדאוג לעובדים אבל לא ע"ח כלל המדינה וללא מקדמי יעילות וויותור על הקביעות אין כל סיבה לתת העלאת שכר לעובדי המדינה.

ינשוף 2

New member
אמיר פרץ עסוק בפרסומת

ואותו אמירי פרץ מציף את הרחובות בסמיילים שעולים לנו הון. אין בושה לאיש המשופם הזה.

טליה28

New member
למה אנחנו שותקים?

למה למה למה נמאס כבר די אין אפילו במי לבחור

למעלה