עמיר פלג vs שגיא כהן

itzikon5352106

New member
עמיר פלג vs שגיא כהן

עמיר פלג הוא אחד מעיתונאי הספורט שלא מפחדים להיכנס בכל מי שזז וב-99 אחוז מהמקרים הוא צודק.יש לי מנוי לידיעות אחרונות ואני מחכה בכל חמישי למוסף הספורט רק בשביל דבר אחד-הטור של עמיר פלג.גם מי שלא מנוי או לא קנה את העיתון יכול להיכנס לאתר של YNET ולקרוא את טוריו.

הבוקר הוא החליט להיכנס בפרשן שגיא כהן וקרא לו 'קבלן חפירות' והקדיש את כל טורו לפרשנות של כהן משבוע שעבר בליגת האלופות במשחק בין ריאל מדריד למנצ'סטר יוניטד וקראתי את הטור ופלג צודק מילה במילה.כהן באמת חופר,מנתח דברים בלי שום ביסוס,ופשוט מבריח צופים שמעדיפים לצפות במשחקים באינטרנט או פשוט שמים על מיוט.האמת,זה לא רק כהן זה מיטב הפרשנים שבראשם כהן ודני נוימן.

קראתי הרבה טוקבקים על הטור של פלג ורוב הטוקבקסטים צידדו בפלג ואמרו שהוא צודק בכל מילה ואני גם תומך בטור הזה אבל לצערנו אנחנו עדיין נמשיך לשמוע את הקידוחים של כהן ושל שאר הפטפטנים.

הטור של פלג מהבוקר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4347603,00.html

Cade Foster

New member
טור עלוב ביותר

רואים שלא היה לו על מה לכתוב הפעם אז הוא חיפש קורבן.

שגיא אמנם מבלבל את המוח מידי פעם אבל הביקורות עליו מוגזמות, הוא עדיף על כסילים כמו זוהר, נוימן וברקוביץ'.

GentlePunter

New member
it takes one to know one

מבחינתי מדובר בשני חפרנים חסרי תועלת ממשית. כשאין שידור רשת איכותי מספיק, לרוב אני מוצא עצמי רואה כדורגל בלי ווליום ובלי החפרנות והשופוני המאוסים.

Puskas

New member
לא אהבתי את הטור בכלל

עיתונאי לא אמור לבזבז טור שלם לגופו של אדם...
תכתוב על משהו מקצועי או על תופעה שפוגעת בספורט הישראלי..
אמה אתה מבזבז טור שלם בשביל להיכנס בבן אדם שסה"כ עושה את עבודתו?
מעבר לכך שברור שפלג אכול קנאה על כך שהוא כותב בעיתון ושגיא מקבל ים כסף ומשדר כדורגל..
זו לא הפעם הראשונה שהוא תוקף את שגיא כהן בפרט ואת אנשי ערוץ הספורט ככלל..
אולי הוא ניסה להתקבל לשם ולא הלך לו אנערף..

בכל מקרה, טור מאוד לא מקצועי ומאוד ילדותי בעייני.

X יו יו S

New member
מסכימה איתך
מה מעניין אותי טור עליו

טל851

New member
נראה את אדון פלג משמש כפרשן פעם אחת

אם הוא לא מקבל ביקורות על ימין ועל שמאל בכל אמצעי תקשורת...

שגיא כהן הוא אחד הפרשנים האינטלגנטים והוא עדיף על טמבלים שה"פרשנות" שלהם היא מה שהעין של הצופה רואה לבד...

חבל שעמיר פלג ירד לשפל כזה

עמיר פלג הוא חלאה

שכל הטורים שלו שליליים, הוא מלכלך על כל מה שזז, ב- 50% מהמקרים בצורה לא עניינית, שלא לדבר על הפעמים שבהן הוא נותן מכות מביכות נלוזות ושפלות מתחת לחגורה. הוא מקרה קלאסי של עיתונאי שמועסק רק בשל היותו נביא זעם שמעצבן את הקוראים אבל עדיין יקראו את הטורים שלו (חוץ מאחד לפחות). שיחזור לעמדת הסטאנד אפ בטלוויזיה החינוכית שממנה הוא התחיל.

אני מציע לך להבא להסיק מסקנות דלות ביותר על סמך מה שנאמר בטוקבקים (לא כתיבה בפורומים, יש הבדל), הרי לטוקבקים בוואן אתה לא תתייחס ברצינות, וואי נט לא שונה. ממש במקרה שגיא הוא איש המקצוע המנוגד לחלוטין לפרשן שיגיד לך דברים מתלהמים ועילגים כאילו נכתבו לטוקבק, או "עיתונאי" שבכוונת תחילה כותב טורים במטרה למשוך כמה שיותר טוקבקים

itzikon5352106

New member
יכול להיות שהוא הגזים במילותיו

אבל היי,אנחנו תמיד מתלוננים על זה שהפרשנים הישראליים מברברים את השכל ולא נותנים לנו לראות משחק בשקט ובכל רגע נתון יש להם מה להגיד.ראיתי יותר מפעם אחת משחקים בערוצי טלוויזיה זרים במיוחד ב-ESPN והפרשנים שם לא בירברו את השכל.

אגב,שגיא כהן סיפר פעם שהוא התחיל לעבוד בערוץ הספורט כפרשן פוטבול בתקופה שערוץ הספורט עלה לשידור בימים שהוא נקרא ערוץ 5 ושידרו שם פוטבול ואיכשהו הוא הגיע לכדורגל.

מה פתאום, אנחנו מתלוננים על שטויות

ולא על זה שהפרשנים מדברים הרבה, יעזור לי במשהו אם איציק זוהר ידבר פחות? ממש לא, הוא עדיין מכאיב. בצ'רלטון השדרים כן מדברים הרבה פחות, זה משהו מכוון כדי לחקות את הערוצים הזרים, אבל זה לא ממש עוזר לי לפחות, אני אשמח אם יש מישהו שמדבר הרבה אבל מבין ומפגין ידע בלי התנשאות, בכל תחום.

אין לי בעיה עם מישהו שלא יאהב את שגיא אבל יגיד שאין אף פרשן ישראלי טוב או שהוא רוצה לראות משחקים בלי שדרים, אוקיי.

קסטיליה

New member
מבינה מאוד קטנה בכדורגל

לא מתיימרת לשפוט אם הפרשנות של שגיא "נכונה" או לא (זוהי טיבה של פרשנות, לא?) אבל כשהוא בשטח אני כצופה מרגישה מותשת.. מלל בלתי נגמר, משפטים שחצי מהם אני לא מספיקה בכלל לקלוט כי המילים נבלעות, ופסיכואנליזה על כל פס.
פלג צודק בהרבה דברים אבל איכשהו נראה לי שלהקדיש טור שלם לפרשן אחד ולצלוב אותו בכיכר העיר נראה לי תמוה ומוגזם ועובר בהרבה את גבול הטעם הטוב של הביקורת, במיוחד שיש לפניו בתור הרבה מחריבי שידור אחרים
.

שומו

New member
כל הפרשנים בארץ הם אסדות קידוח

אבל שגיא באמת יודע ומבין על מה הוא מדבר, מה שאי-אפשר לומר על זוהר, נוימן וברקוביץ', אותם באמת אי-אפשר לשמוע.

פלג זה לא ההוא שרק יודע להתלונן
כל טור הוא נכנס במישהו\משהו אחר, אני לא אוהב את זה. זה כמו מליניאק וקופמן, אותם אני אוהב קצת פחות מטחורים.

tanj

New member
נקרעתי מצחוק הבוקר מהטור של פלג

אולי לא מכובד וחסר אינטגריטי אבל זה היה מצחיק ושגיא באמת, כמו עופר שלח, מדבר בנחרצות על מה שהוא לא מבין בו, מוסיף תילי תילים של פסיכולוגיה, תיאוריות מסובכות, ומלא בהתפרצויות של זעם על שחקנים שלא עושים מה שהוא מצפה מהם...וזה תוך הרמת הטון לסופראנו כמעט עד שלא נותר לנו אלא לעבור למיוט.

או כמו שכתב איפי טומבי פעם, "מי אתה?"
"שגיא כהן"
"ומה אתה רוצה"
"לבטל את כפתור המיוט בשלט"

טור מגעיל וחסר טעם

ואין בכלל קשר לאם אתה בעד או נגד שגיא כהן. מה שיש פה זה סתם כתישה של פרשן שמדי פעם מתפלקות לו טעויות קטנות, כמו כל פרשן נורמלי. היה אפשר לעשות את זה לכל אחד.

afc2

New member
בגלל זה עמיר פלג בידיעות אחרונות

העיתון של ה"אינטלקטואלים" זה הארץ, לא?

למעלה