עמיר עשה צבא?

mirix

New member
את/ה עושה סקר?

ההיסטוריה של הכרטיס שלך מלמדת שאין אומן שלא ביררת בעניינו. אתה עובד עם כוחות הבטחון?!

AviHayun

New member
בטח שהוא עובד עם כוחות הביטחון...

גיטרה נכבדה, עמיר השתחרר בדרגת אלוף מצה"ל, לפני חצי שנה. בין היתר הוא גם פיקד על מבצע אנטבה, מלחמת ששת הימים, מלחמת יום הכיפורים ומלחמת וויאטנם. הוא גם תיכנן את פצצת האטום הראשונה שארה"ב הנחיתה על הירושימה. אני מקווה שלא ייעשה שימוש לרעה ברקורד הזה. ותקנו אותי ידידיי, אם אני טועה...

ezraz

New member
בוקר טוב למתעוררים

מה קורה אח שלי? פגשת את ליטל במכון היופי אתמול? (אני מקווה שלא הלכת משם למכון אחר...) גם אחותי הייתה שם! 'צטערת על אתמול. מאיפה אתה יודע את כל הפרטים האלה על עמיר? היית ראש אכ"א? תזכיר לי מה עשית בצבא? אה, נזכרתי. חחחחחחחחחחח

tamar131

New member
בוקר טובאנשים יקרים... שכחת

שהוא תפס את סאדם חוסיין ושר לו את "געוגעים לדימיון" נו ,אתה אחרי מכון היופי או לפני עדכן אותנו שנדע כמה זמן אתה איתנו.

AviHayun

New member
מה קרה לכם?? אני לא הולך למכון יופי

יש לי בבית מכון יופי... עזרא - אתה תשלם ביוקר על אתמול...

tamar131

New member
זה לא בושה ...

עוד הזכרת לגאלה שרזית ... זה לא קשור ליופי...חוץ מזה כמעט והכנו רשימה ליום ספא... חזרנו בנו.

ומה קרה אתמול ...

אם אתם רושמים את זה כך בפומבי בפורום אז אולי תשתפו אותנו עזרא,אבי מה קרה??? המתח הרג אותנו....

ezraz

New member
דודי בלסר? הייתי אומר יותר...

איתי אטיאס. כדאי לך ירדן. אם הוא היה מוכן, הייתי מכיר לו את אחותי!

וואיי וואאיי

אם הוא כזה חתיך למה הוא נשאר רווק? אפשר אולי לראות תמונה של הכוסון? אני מחפשת שידוך בנרות

ezraz

New member
הוא רווק מבחירה

הוא פשוט נהנה מגלי ההערצה אליו בכל מקום שהוא מגיע. אבי, לא סיכמנו על המשכורת של הדובר. דבר איתי או שישר תשלח צ'ק.

ezraz

New member
צר לי לאכזב אותך אבל ...

אבי לא נפגש עם אף אחת לפני שעורך הדין שלו סוגר הסכם ממון עם עורך הדין שלה. תתחילי מזה.

mirix

New member
../images/Emo104.gifאבי כתבנו הצבאי

יפה דיברת. האם ניתן לגזור מהתמצאותך באקוסטיקה של רבקה קראון שאתה שוכן עיר הקודש?

AviHayun

New member
אם הרצליה פיתוח זו עיר הקודש אז כן.

סתם סתם, אני ירושלמי אוטוטו...

Nahoum

New member
אחרי פרשת "ליהיא" אמרנו ש

אנחנו ממשיכים בדרכנו, וכאשר יהיו שאלות אנחנו נענה בהתאם, נגיב ונמשיך בדרכנו - פורום עמיר בניון1033. אז בואו נכבד את השאלה של ה
.

למעלה