עמיר בניון

עמיר בניון

זמר מוכשר מאוד אבל בשיר "ניצחת איתי הכל " הייתי מוותרת על הזמרת עם קול האופרה

מי מבצעת את האופרה ב"נצחת איתי הכל"

את השאלה הזאת ממזמן היתי צריכה לשמוע.. ואגב,, לא ידעתי עד לפני כמה ימים שיש לו שיר עם להקת שפתיים נחום,, תענה לי על השאלה, פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

ספיר 2

New member
היי.. "אלין של הים 27"

את האופרה מבצעת נילי... היא הופיעה בצוותא בהופעה של עמיר האחרונה ב-30.9... גמאני לא ידעתי שיש לו שיר עם להקת שפתיים.. נחום לא יכול לענות לך כרגע מאמי כי הוא שומר שבת... ולא נימצא במחשב.. ביי ביי שיהיה לך ולכולנו שבת שלום..

Nahoum

New member
שמה של מבצעת האופה בשיר הוא:

מילי רביד. ואין ספק שהיא גדולה!!

Nahoum

New member
לפי דעתי - עניין מילי רביד!!

היא נחוצה בשיר, היא מוסיפה לו המון! המון! המון! הקול שלה מצמרר ומקסים, והוא מוסיף. נחוץ. מצ"ב תמונה של מילי מההופעה בצוותא ה30/9

Nahoum

New member
זה הזמן לשאול אתכם - מילי רביד?

כן או לא? ומי שעונה שיכתוב פירוט!!

ו ר ד ב

New member
לטעמי

לטעמי כן אבל מידי פעם שהיה מעניין אנשים לא רוצים ביצוע בדיוק כמו בדיסק שעמיר שר לבד לטעמי יותר יפה אבל מידי פעם לגוון אפשר להביא את מילי

|אחרי צוותא...ברור שכן..

אם היית שואל אותי לפני אולי הייתי עונה אחרת,אבל עכשיו.....היא פשוט גדולה ,מוסיפה לשיר מימד מיוחד,היא לדעתי מסמלת בשיר את ה"מוסיקה"שעמיר כ"כ מודה לה,ורק ששומעים ורואים אותה יחד אפשר להבין למה אני מתכוון..

Nahoum

New member
רק אחרי צוותא??

על מה אתה מדבר? עוד בדיסק עצמו היא נותנת לשיר טעם אחר!! מוסיפה לו המון!! מילי רביד!!!

כן נחום....אבל

אחרי שרואים ושומעים את זה יחד בLIVE ,הנוכחות או אי הנוכחות שלה מורגשת הרבה יותר,יש גם את האלמנט של ה"תמונה"בראש אתה יורד לסוף דעתי??? בקיצור מסכים איתך היא גדולה

Nahoum

New member
ירדתי והבנתי. ../images/Emo13.gif מסכים איתך משה.

למרות שמבחינתי - לא צריך Live כדי להבין. ולא מבין את אליזבת שאומרת שהיא מיותרת. אבל כל אחד והטעם שלו
.

tamar131

New member
אין מצב שהיא מיותרת... יש לה הרבה

כח בשיר הזה גם אם זה חלק קטן בסוף... היא מדהימה והשילוב עם עמיר מדהים אין מילים...

ezraz

New member
מסכים עם תמר

מה פתאום מיותרת? היא מוסיפה המון צבע לסיום המוחץ של שיר. הסילסול של עמיר ברקע של השירה שלה הוא אחד הקטעים היותר יפים בדיסק לדעתי.

idanb2

New member
מסכים עם כולכם...

יצא לי לשמוע את השיר LIVE איתה ובלעדיה...כשהיא השתתפה השיר ריגש הרבה יותר...זה נותן סיום הרבה יותר נוגע לשיר! ויש לה גם קול מדהים...

idanb2

New member
בלי ספק...

בוא נגיד שבנאדם שומע את השיר פעם ראשונה...הוא מתרגש מהשיר ואז היא נכנסת בסוף ונותנת FINISH מושלם לשיר...בלי ספק נחוצה!

למעלה