עמיר באמפיפארק...

Nahoum

New member
עמיר באמפיפארק...

מי הולך לשם? מה לדעתכם הוא ישיר? מה אתם חושבים על זה בדיעה כללית? תנו את דעתכם..

gala21

New member
הלוואי והוא ישיר שיר של אריק ז"ל

כל החלומות אשר חלמנו... מכירים? שיר יפהפה.

ו ר ד ב

New member
לנחום

לנחום לפי מה ששמעתי מלא אמנים היה שם אז כול אחד מהם ישיר אולי שיר אחד אני מאמינה

Nahoum

New member
נכון.. הוא ישיר שיר אחד או 2

אבל על איזה אתם מאמרים. גאלה למה דווקא בחרת בשיר שכתבת?

ו ר ד ב

New member
או מה

או מה שגאלה אמרה או זה קורה שהדך מתמשכת אבל כדי לדעת נצטרך ללכת

gala21

New member
זה שיר מרגש..

מזמינה את כולם לבקר ב"שירונט" ולקרוא את המילים.. סכינים בלב. אשכרה. ואי אפשר שלא לעשות את הקשר לעמיר שלנו.. נחום תארגן לינק שכולם יקראו. ויתרגשו.

ו ר ד ב

New member
אני יודעת קצת כמה שאני

אני יודעת קצת כמה שאני זוכרת כול החלומות אשר חלמנו כול החלמות כולם הם ישארו בתוך תוכנו בתכנו לעולם פזמון:(עד כמה שאני זוכרת אני מקווה לא להטעות אותך )כול אחד יש לו תקווה אחת חיוך אחד לא זוכרת יותר ולגבי חלק מהפזמון אני לא בטוחה

Nahoum

New member
כל החלומות

אלו המילים. בל לא הסברת לי למה ישר השיר הזה קפץ לך במוח. כל החלומות אשר חלמנו כל החלומות כולם הם ישארו בתוך תוכינו בתוכנו לעולם כל חלום יש בו תקוה אחת חיוך אחד ודמעה אחת כל אחד יש לו חלום שבו הוא היה רוצה לגעת כל המנגינות אשר ניגנו כל המנגינות כולן הן ישארו בתוך תוכינו בתוכינו לעולם מנגינה יש בה תקוה אחת חיוך אחד ודמעה אחת ולכל אחד יש מנגינה שהוא חייב לגעת כל האהבות אשר אהבנו כל האהבות כולן הן ישארו בתוך תוכינו בתוכינו לעולם כל אוהב יש לו תקוה אחת חיוך אחד ודמעה אחת כל אוהב אוהב את האחת שבנפשו נוגעת כל החלומות אשר חלמנו כל החלומות כולם הם ישארו בתוך תוכינו בתוכנו לעולם כל חלום יש בו תקוה אחת חיוך אחד ודמעה אחת כל אחד יש לו חלום שבו הוא היה רוצה לגעת

gala21

New member
אתה צודק..

לא הסברתי.. נכון יש עוד שירים נוגעים ללב כמו "בבוסתנים" או "אני אשיר לך שיר" .. בכלל אני מודה שאני מאד מאד אוהבת את אריק לביא ( וגם על אילנית אני מתה) . אבל נחזור רגע לשיר המקורי.. יש בו משהו אוניברסלי שנוגע כמעט לכל בני האדם : לכל אחד יש את החלום שלו , האהבה שלו וכו'. וקל להתחבר אליו מתוך הפשטות של המילים.

ו ר ד ב

New member
תדעו

תדעו לכם שמה שגאלה אומרת לפי דעתי זה הכי נכון באמת לכול אחד יש תחלום שלו מי כמוני יודעת ואני מאמינה שחולמות מתגשימים למי שבאמת מאמין וגם לכול אחד יש תאהבה שלו שזה לא פחות חשוב אולי יותר חשוב ותמנגינה שזה גם מאוד חשוב

ו ר ד ב

New member
תראו יש

תראו יש תשיר הזה לטעמי זה ממש הסגנון של עמיר אבל גם השיר כול החלומות יפה אבל תקראו את זה

אני מהמר על..........זה קורה

"זה קורה שהדרך מתמשכת זה קורה יש ללכת,ללכת..." בא לי לשמוע את עמיר שר אתזה

אבל זה לא מתאים לעמיר

הוא צריך שיר יותר עמוק עם רגש אתה מבין? איך היה "ההופעה" אתמול חחחח.... (המבין יבין)

אני חושב דווקא שהשיר הזה

"תפור"על עמיר,זכותי! "וההופעה" אתמול הייתה אחלה
(המבין הבין)

למעלה