עמיטל שפע ימים האם יש משהו חדש לגבי הסיור המדובר. תצא הודעה על כך או שהכל יעבור בשקט כמו תמיד ?
א איילנ דיבורסה New member 12/1/14 #1 עמיטל שפע ימים האם יש משהו חדש לגבי הסיור המדובר. תצא הודעה על כך או שהכל יעבור בשקט כמו תמיד ?
ע עמיטליהי New member 12/1/14 #2 אהלן איילנ אין חדש. יהיה סיור ביום ג' של משקיעים מכובדים במפעל לא חושב שזה מצריך דיווח במאיה. אני אצטרף לסיור עם חברים נוספים ואתן את רשמיי בתום הסיור או למחרת מבחינתי יש למה לצפות
אהלן איילנ אין חדש. יהיה סיור ביום ג' של משקיעים מכובדים במפעל לא חושב שזה מצריך דיווח במאיה. אני אצטרף לסיור עם חברים נוספים ואתן את רשמיי בתום הסיור או למחרת מבחינתי יש למה לצפות
ע עמיטליהי New member 12/1/14 #4 איילנ אני מניח שהמשקיעים שיהיו לא ישארו אדישים במידה והסיור יענה על ציפיותיהם כידוע מידעים כאלה עוברים במהירות מאוזן לאוזן אבל באמת לא יודע מה ניראה ומה יהיה בהצלחה
איילנ אני מניח שהמשקיעים שיהיו לא ישארו אדישים במידה והסיור יענה על ציפיותיהם כידוע מידעים כאלה עוברים במהירות מאוזן לאוזן אבל באמת לא יודע מה ניראה ומה יהיה בהצלחה
י יושב על הגבעה New member 12/1/14 #5 אם יורשה לי אל תנסה לעשות סיבוב כי בדרך כלל יעשו עליך את הסיבוב. אם תיצור קשר עם עמיטל אחרי הסיור והוא יגיד לך שיש שם פוטנציאל ענק אז גם שער 200 יהיה היסטוריה עוד כמה חודשים. ואז קניה בשערים האלה זה בוננזה. בלי קשר לסיור זה או אחר. בהצלחה
אם יורשה לי אל תנסה לעשות סיבוב כי בדרך כלל יעשו עליך את הסיבוב. אם תיצור קשר עם עמיטל אחרי הסיור והוא יגיד לך שיש שם פוטנציאל ענק אז גם שער 200 יהיה היסטוריה עוד כמה חודשים. ואז קניה בשערים האלה זה בוננזה. בלי קשר לסיור זה או אחר. בהצלחה