עמידה בלחצים

boya ka

New member
עמידה בלחצים

ללא פגיעה בתפקוד...? תחשבו שיושבים עליכם 30 דבורים בגודל שלוש אינ'ץ, ובאותו הזמן יש לכם ניירת לסדר במשרד, ו.. 4 מזכירות להתמודד איתן להיכנע ולהתמכר יוציא אתכם מובסים ויגביר את הלחץ, יענתו קפה, סיגריות,,, עצלנות וכו... להתמודד עם האוייב הכי גדול "כביכול" ולהוציא אותו קטן, פשוט לייחס לו ערך פעוט ולא להתרגש... ניצחונות או התמכרות ?

boya ka

New member
פאק...

נתתי למישהו להוציא אותי מהכלים שלי היום... הייתי במהלך שיחה עם פקידה מהמשרד, שבין היתר היא מצאה לנכון להטיח בי האשמות אינסוף, מה גם שהיא ממרידה חלק מהמשרד ברכילות מאחורי הגב שלי, אבל התרגלתי... בזמן השיחה אני מקבל טלפון מחבר שמוצא לנכון להוציא עליי את כל מה שמציק לו בחיים, ומצדיק את עצמו בזה שלא קל לו, ויש לו הרבה עבודה. באותו הזמן, מנהל האחזקה של המטבח מסיט תשומת לב שלי, הייתי רוצה להגיד בכוונה... אבל אוותר על זה.. איבדתי את העשתונות, התעצבנתי על עצמי ומצאתי לנכון לתת מכה על הרגל שלי מאחר ואנלא מסוגל לפגוע במישהו אחר ! כל ההסטות תשומת לב האלה עלו לי בעוד האשמות, הפסדתי משכורת, וחצי מהמשרד לא מתקשר איתי... לא מובן לי מה נותן החוסר סבלנות הזה למסיטים ? למה מחפשים להעמיד אותי למבחנים ופוגעים בי בכוונה, ושום דבר לא עונה לי על זה ! אני ממשיך הלאה... ויודע שהלחץ הזה לא יגמר, הגורמים האלה פשוט לא מוכנים להפסיק לרגע ולהתבונן על התוצאות של הדחפים שלהם. זה סבל בלתי ניתן לתיאור.

קמהדנו

New member
../images/Emo12.gif

תראה... אתה משתדל מאוד חזק לא להוציא את הכעס שלך החוצה, מדחיק, אז מתישהו הוא ייצא כשלא תצפה לכך, כפי שקרה מצד שני (וקצת אירוני) אתה מצפה מהאחרים סביבך שיתאפקו ולא ישליכו עליך את הבעיות הפנימיות שלהם, למרות שאתה מאמין שהם בעצם המבחן הרוחני שלך לשליטה עצמית ושלווה(?) חתיכת סיפור!
מה הוא נותן לך?

boya ka

New member
ח ח

מאוד משתדל לא לכעוס בכלל. לא קל להתמודד עם כל כך הרבה פניות באותו הזמן, בעוד שהראש שלי עסוק בלקבוע הזמנות, וכל מני דיונים שצריכים להתבצע בקיצור סלטיישן לא קטנ'ציק, חתיכת השקעה ! סבלנות זה המפתח, וכן לקבל תמצב ולשנות ביעילות מה שאפשרי.

למעלה