עמותת תפוח

justagir123l

New member
עמותת תפוח

מישהו כאן יודע עוד על עמותת תפוח? מה בדיוק עושים שם? אתם מכירים מישהו ששירת שם? תודה

עמותת תפוח

מדובר בעמותה, המספקת לימודי אינטרנט במחיר סמלי לכלל האוכלוסיה ברחבי הארץ ( ילדים ומבוגרים). בנות השירות עוברות הכשרה להדרכה בתחום. הדרישה הראשונית היא לרקע בתחום המחשבים.

justagir123l

New member
שאלה...

קודם כל, תודה על התשובה. אבל יש לי עוד שאלה. מה נקרא רקע בתחום מחשבים? אם אני ממש מבינה במחשבים אבל לא הייתי מעולם בקורס או במגמת מחשבים, לא יקבלו אותי? ואני צריכה רקע בהדרכה? ונראה לך שקשה להתקבל לשם?

תשובה לשואלת - תפוח

בד"כ מבקשים רקע פורמאלי במחשבים. אין צורך ברקע הדרכתי- עוברים הכשרה בתחום. על כל פנים, המועמדים/ות עוברים מבחני התאמה, שכוללים מצגת במחשבים, כך ששם למעשה נבחנים כישורייך והתאמתך לתפקיד. בהצלחה!

shellinka

New member
אני משרתת ב"תפוח"

אני בת שירות של תפוח מטעם "האגודה להתנדבות", שנה ראשונה. אני מעבירה קורסים באינטרנט ומחשבים לכל שכבות האוכלוסיה. כעקרון, תנאי הקבלה לא בשמיים: ידע מינימלי באופיס, ידע באינטרנט, עדיף ניסיון בהדרכה. לריאיון הקבלה יש להכין מצגת ppt. בגדול, השירות בתפוח מהנה, ואחרי שאתה מצליח ללמד מישהי לשלוח מייל לבן שלה שמטייל בחו"ל-יש סיפוק אדיר. צוות העמותה פשוט מקסים. בהצלחה!

למעלה