עמותת לוחמי צה"ל - הבהרות ותשובות

mottiz

New member
עמותת לוחמי צה"ל - הבהרות ותשובות

שלום לכולם, מקריאה של התגובות בפורום עולות טענות ושאלות כלפי וועד העמותה והעומד בראשה. חלקן עניניות ומחייבות הסברים ונימוקים משכנעים וכאלו קיימים. כיון שהנושאים בהם אנו עוסקים מורכבים, פורום זה אינו המסגרת הנכונה. אני מפציר בכל מי שרוצה לקבל הסברים ותשובות מפורטות ליצור קשר עם משרדי העמותה ולבקש לשוחח איתי או עם כל אחד מחברי הועד. אנחנו נשמח לעשות כן בשיחת טלפון או בפגישה אישית. אני משוכנע שלאחר שיחה שכזאת הענינים יהיו ברורים יותר. מוטי זוהר חבר וועד העמותה שלב ב'

למה רק פגישות לא פורמליות?

למה לא לכנס את כולם בצורה מסודרת ופורמלית. פגישות אישיות,ובודאי ששיחות טלפון, זה לא תחליף. תשלום נוסף זה לא נושא מספיק חשוב?

Amuta

New member
כנס כנס כנס

מוטי שלום תשובתך רק מעוררת יותר חששות. אתם מנסים לסגור את בנושא בשקט רק עם אלה ששואלים וזה לא המצב. אנו דורשים לקיים אסיפה מסודרת של כל חברי העמותה לפני מועד התשלום. תפסיקו למשוך זמן. המנעות מאסיפה רק מאמתת את החשש אצל כולם שמשהו לא בסדר. רואים בברור שאתם מתאמים את התגובות בהנחית היו"ר וזה שוב מעורר חשש כבד. אני חוזר- נא לפרסם תאריך לכנס. אם לא תעשו זאת אתם ,נפנה לרשם העמותות לגרום לכם לבצע זאת על פי חוק. אתם לא רוצים לתת תשובות בפורום אז תנו אותם בכתב לכל חברי העמותה. דוח וועדת ביקורת ודוח כספי מלא בבקשה מאז הקמת העמותה כולל כל הכספים ששולמו. תודה

קחו דוגמא מוועד הישוב

שעונה לשאלות, מפרסם מסמכים ועוד. הכל בפומבי. הם אפילו פרסמו את כתובות הדוא"ל שלהם.למען האמת ,אנחנו גם לא צריכים לעבור דרך משרדי הישוב כדי לקבוע עם מישהו מהם פגישה. הם לא פחות מתנדבים מוועד העמותה.אני משוכנעת שזה מקל עליהם את הגביה (ואנחנו שילמנו כבר יותר מ-3800 ש"ח) לא מקשה. אז מה בדיוק הבעיה?

ISRAELDN

New member
ברוכים הבאים לשנות ה-2000

מוטי שלום ברוך המצטרף לפורום פניתי דרך האתר לחברי העמותה ובקשתי לגלות יוזמה ואחריות אני שמח שאתה מתחיל אך זה לא מספיק. אני יכול להעיד רק על עצמי שדרך הצינורות המקובלים{ טלפונים לעמותה } לא ניתן לקבל אינפורמציה נוספת מעבר למכתב שנשלח בדואר בקשתי מוועד העמותה ובעיקר ממך מוטי!!! לארגן כנס דחוף {לא קשור לתשלום ] בכפר אורנים ללא עלויות מיותרות רק לאחר קביעת תאריך לכנס כזה אני אבין את הגישה שלך ושל דודי שהחברים צריכים להגיש שאלות בכדי לקבל תשובות פתחתי בברוכים הבאים לשנות ה-2000 בכדי לחזק את הפורום ואת הכותבים בו ויש להמשיך להעביר מידע ועידכונים לגבי העמותה עד שהיא תסגר. תודה ישראל דנינו

עמותת לוחמי צה"ל- אסיפה

חברי עמותת לוחמי צה"ל / עמותת בור בלי תחתית / עמותת פרה חולבת (מחק את המיותר). אף אחד מאיתנו לא יודע האם הסכום שנדרשנו לשלם לעמותה מוצדק והאם אנחנו צפויים לדרישות תשלום נוספות וזכותנו לדעת, באופן ברור וגלוי, ולא על דרך של שיחות לא פורמליות עם חברי ועד שפגשנו ברחוב !!! אני מקדימה ומציינת כי הדברים שיובאו להלן אינם בגדר יעוץ משפטי שלאחר בדיקה מעמיקה אבל בכל זאת, נראה לי שחברי עמותת לוחמי צה"ל ימצאו בהם עניין. חוק העמותות (סעיף 20) קובע כי חובה לכנס אסיפה כללית של עמותה לפחות אחת לשנה, והועד חייב לכנס אסיפה כללית לפי דרישה של עשירית מחברי העמותה !!! הסעיף מוסיף וקובע תנאים שבהם אם הועד לא מכנס אסיפה כנדרש, יכולים חברי העמותה לכנסה ולחייב בהוצאות את חברי הועד האחראים לאי הכינוס. לפיכך, בשלב ראשון ובבחינת לא יועיל לא יזיק, אני ממליצה לכולכם לשלוח פקס לעמותה ולציין בו כי הנכם דורשים לכנס אסיפת עמותה על מנת לקבל הסברים והחלטות לגבי פירוק העמותה. אם יש הענות לקריאה הזו אפשר לנסח דרישה אחידה עליה יחתמו כמה שיותר חברי עמותה, וישלחו בפקס. אודה על הערותיכם אופירה

shelavb

New member
למוטי חבר הועד ! ../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

מכיוון שהשאלות עלו בפורום, זוהי בדיוק גם הבמה המתאימה לענות עליהן ולהפיג חששות השואלים. תחשוב על היתרונות- *אין עלויות של הפצת דפים ארוכים ומייגעים *דיוור ישיר לכולם בלחיצת מקש *העברה של המידע מחבר לחבר אתה הרי לא מצפה שייתקשרו אליך מאות אנשים ותשב עם כל אחד מהם באופן נפרד. אם יש לך הבהרות- קדימה, קבע כנס ואזני העם יהיו קרויות לבשורה ולהסברים. מדוע ההתחמקות וההתפתלות הארוכה הזאת? אגב, חוץ ממך ומדודי, אין אף אחד מחברי העמותה שיודע מיהם חברי הועד! זה מידע סודי ?? אולי שמותיהם כתובים בדיו סתרים?? למה שלא נדע מיהם חברי הועד- וזו חובתך על פי חוק לפרסם את שמותיהם של חבריך כאן בפורום שלוקחים את האחריות על ההחלטות של כולנו,חברי העמותה. אני קורא לך לפרסם זאת לאלתר בפורום על מנת שכולם יידעו מיהם 9 חברי הועד. אין לכם ממה להסתתר וממה לחשוש ! אנו רק רוצים מידע , ומידע זה לא פשע. כמו שכתבו לפניי, אני מציע לקחת דוגמא מועד היישוב שמכהן תקופה לא ארוכה אבל כבר יצר דפוסי מינהל שיש להוריד את הכובע בפניהם: נגישות מיידית של כל חברי הועד בפורום *שקיפות ! ואני אחזור על המילה הזאת: שקיפות ! שקיפות ! שקיפות ! שקיפות ! שקיפות ! שקיפות ! *פרוטוקלים של ישיבות נגישים לכל (מיימי לא שזפתי את עיניי בשום פרוטוקול של העמותה למרות שניסית-בחיי שניסיתי-אלוהי הפרוטוקולים עדי !) מוטי- די למריחות-די לדיסאינפורמאציה-די לזלזול בחברי העמותה- אתם יודעים מה קורה בבחירות למי שמזלזל בבוחריו. קדימה- ספקו תאריך-המקום-עלינו ביישוב- ובוא נתקדם לקראת סגירה מוצלחת של העמותה ובא לציון גואל ולעמותה סוף!

למעלה