עמותת אור ירוק

skipo1

New member
עמותת אור ירוק

בזמן שעשיתי תאוריה אז הנציג של אור ירוק הלך לשירותים ולא יכלתי להרשם שיבואו אלי הביתה יש דרך אחרת מספר טלפון או משהו? מה הם מסבירים שהם באים אליך הביתה??

tttttttttt1

New member
חח איזה צחוקים בדיוק נכנסתי

לשאו משהו באותו נושא- התקשרה אליי מישהו מהמוקד שלהם וקבעה איתי פגישה....כשהם באים על מה הם מדברים? לכמה זמן הם באים? מה עושים במפגש הזה??

kfktj

New member
אור ירוק

בא אליך נציג הביתה, מדבר איתך והמלווה, האמת שאני לא זוכר מה קרה בפגישה שלי כי זה היה משעמם נורא ולא היה לי כוח להקשיב. נו טוב - העיקר שמקבלים תיק, מפה של ארץ ישראל, שלט נהג חדש ועוד כמה שטויות בחינם.

גם אליי התקשרו..

באים אלי ביום ראשון.. אממבגדול מסביר למלווים שלך איתך הם צריך להתנהג איתך כשאתה כאתה נוהג מה הם ממליצים אתה תראה..

KODARI

New member
נותנים לך-

נותנים לך מתנות ונשארים 40 דקות ואתה גם צריך לראות סרט. וגם טיפים.

kfktj

New member
מה צריך לראות איתם גם ת'סרט

המייגע הזה? וואי איזה מזל שאמרנו להם שהדיוידי מקולקל (למרות שיש לנו עוד 2)

R e A

New member
למה לזלזל?

הם באים לעזור לך ולתת לך ומלווה שלך טיפים בלי לדרוש ממך שום דבר חוץ מ40 דקות של הקשבה. אז יש כאלה שזה כן עוזר להם ויש כאלה שלא אבל לא צריך לזלזל בזה...

kfktj

New member
זה סתם טוחן ת'שכל...

לא חידשו שום דבר. ועוד יותר מעצבן זה שהם תקועים במקומות שעושים תיאוריה כמו מיסיונרים ואנשים חושבים שזה חובה למלא ת'טפסים שלהם ("יש פה מישהו שעוד לא מילא????????? תמלאו!! זה טוב!").

R e A

New member
זה נחמד...

בא אליך נציג מהעמותה, מסבירים מי הם מה הם וכל זה ואז מקרינים לך בדיוידי/ווידאו סרט אנימציה קצר, מסבירים לך על 14 מצבי נהיגה, על חשיבות המלווה, מסבירים למלווה שלך איך מומלץ ללוות, מתי, כמה, איפה, למה ובלה בלה בלה. בסוף משאירים לך תיק, דיסק של הסרט שמציג 14 מצבי נהיגה [שימושי אם לא התרכזת בזמן שהמורה הסביר משהו ולא היה לך כוח לשאול שוב], שלט נהג חדש ועוד כמה חוברות נחמדות. בסה"כ מפגש די נחמד וגם די חשוב.

ShMo0LiKiPoDa

New member
תגידו

אם נגמרה לי תקופת המלווה, אני עדיין יכולה להזמין אותם אליי? פשוט גנבו לי במוסך את השלט, אמנם קניתי חדש אבל וווווווואי זה כ"כ לא נוח כל פעם להוריד מחדש=[ השלטים שלהם עם סקווטש אז חשבתי להיות ישראלית טיפוסית ולהזמין אותם במטרה נסתרת (קצת גלויה) של לקבל את השלט ולא יותר מזה..

רן88

New member
אין צורך להזמין אותם.

אפשר לבקש שישלחו רק את הערכה, בלי שיגיעו הנציגים.

Freemee

New member
איך אני מבקש שישלחו לי את הערכה?

בדיוק נגמר לי המלווה (לפני יומיים) אבל אני גם רוצה את הערכה אם אפשר. יש לכם טלפון או משהו שאני מתקשר אליהם והם ישלחו?

flutter girl

New member
המורה שלך לא נתן לך?

רוב המורים נותנים שלט עם סקוצ', כי ככה הם גם מפרסמים את עצמם...

Mr Fender17

New member
לאן הסקוצ' מתחבר??..

לגג של האוטו?.. אני שם תמיד עם האלה שנדבקים לחלון וכל הזמן זה נופל לי :\\\\\\

למעלה