עמותות 5000

rozgil

New member
לבעלי HOT - המחוברים לכבלים-חשוב שת

היום התקשרתי לחברת הכבלים (לאחר שהסתימה לי השנה הראשונה)........-וביקשתי להתעניין במבצעים שלהם.........לחיבור לטלויזיה בכבלים........לשנה נוספת ........ומה שקיבלתי הנה לפניכם !!! : מס' המבצע הוא : 518........(אינני יודע עד מתי הוא ימשך !!!) להלן תוכן מבצע לכבלים מס' 518 חבילת הבסיס+ 4 חבילות נוספות לבחירתכם!!! (4U) (---------- צירוף 4 חבילות -------------) לחצי שנה ראשונה !!! : 185 ש"ח - בלבד לחצי שנה שניה !!!!!! : 214 ש"ח !!!!!!!!! (יש לציין שהינכם מתחיבים, לפחות ל-חודש אחד ) אחרי חודש (אני ממליץ אחרי -חצי שנה).....-לנסות לעבור למבצע אחר/חדש !!! כאמור מס' המבצע הוא : 518 יש לציין שלמצטרפים חדשים - המבצעים זולים יותר

rozgil

New member
שאלה בנושא :

מישהו יודע האם יש לבעלי כרטיס "ויזה -"חבר" (חברי "חבר") הנחה נוספת ???

עָנת

New member
גילי, לשלל כרטיסי חבר יש את אותם

ההטבות
<אלא אם כן,יש מבצע מיוחד לקונים עם ויזה/ישראכרט>

rozgil

New member
אני לא בטוח.........

...........יש "הנחות" ב-HOT גם ל-........(אני לא יודע!!!........אבל ישנה הנחה מסוימת לחברות האלה !!!) .........אבל ישנם גופים מסוימים שנותנים הנחה גם לחברי אירגון "חבר"

דברו אלי בציורים ../images/Emo141.gif

רינת פלג-אמיר, גרפולוגית ומפענחת, מסייעת להורים לפענח את הציורים של ילדיהם. רינת עוסקת מזה כ- 12 שנים בגרפולוגיה ופיענוח ציורים. היא התמחתה אצל אנשי מקצוע רבים ועיקר עיסוקה בניתוח גרפולוגי, גרפותרפיה וניתוח שרבוטים וציורים - בעיקר ציורי ילדים. אתם מוזמנים להעלות ציורים לפורום להיות הורים. רינת תשיב לשאלות הגולשים בין השעות 9:00 עד 13:00

1פפילון

New member
עמותות 5000

היי כפי ששמענו בחדשות עמותות כחול אשר על שפת הים "כן סאן שיין" אחת לחודש יש כתבה בעיתונים על נכה אם בעיתונים הארץ מעריב או ידיעות נכה אשר ננטש או נפצע וקיבל זכויות לאחר ויה דלורוזה.... הלכה למשה מסיני - דרכו של משהב"ט לאחר כל הנ"ל הגיע הזמן להתאחד ולהקים עמותה שתעזור לנכי צה"ל - פגועי משהב"ט כלומר עזרה מול משהב"ט מי כמונו יודע מזה לעמוד מול גוף מושחת מסואב ומשומן היטב במיוחד מול הנכים לדוגמא אם נקח ברצינות יש ללמוד מהשחיתות החרדית אשר לכל פיפס יש עמותה ולראיה לכו לבני ברק ותראו בכל כניסה לבלוק הררי ארגזים של חלוקת אוכל עד הבית כמובן דרך עמותות שמחלקות רק לאנשי שלומם............... (לצערי יש לי אחים חרדים אך לשמחתי גם חילונים וכיפות סרוגות) כמובן הם החרדים "נלחמו" לקבל עד האגורה ( דרך עמותות ומה לא) האחרונה ואנו מי נלחם לנו אולי רק נלחמים בנו הגיע הזמן שנתארגן.................. יהיה לנו גב רציני- כמה נכים יש במדינה? אנא תגובות אולי תקום עמותה ללא כוונות רווח לעזרתנו ועל ידיינו מקווה לעצות תמיכה וכל כיוצא ביי ההתיחסות לגבי החרדים נובעת מתוך התנדבות בהל"ל ,ותמיכה נרחבת בנח"ל החרדי- (שעולה הרבה כסף לצה"ל עקב רשלנות פושעת של חברה שלימה הנוהה אחר רבנים אפלים ומנותקים) תחום בו אני מתנדב ובמיוחד תקראו את המאמרים של פרופסור ארנון סופר מאוניברסיטת חיפה על מה טומנים לנו החרדים "הפרודוקטיביים" בעוד כמה שנים להשתמע

למעלה