עמותה נגד סמים

עמותה נגד סמים

לפני כמה ימים החתמתי אנשים בסביבה של הבית שלי מטעם ביה"ס על עמותה נגד הסמים בהתנדבות. אני ניגשתי לאנשים בקניון עכשיו אני נידהמתי ממש גועל נפש של אנשים אני מסבירה להם שזה למנוע סמים בקרב בני נוער והם פשוט אומרים לא. זה לא שאני מבקשת הרבה פשוט ביקשתי שיחתמו לא ביקשתי כסף ולא משהו רציני. אפילו העם לא מוכן לעצור את זה אז מי כן ?

[טל]

אני. לאט לאט, צעד אחרי צעד, יום אחרי יום, לבד אם חייבים, אבל אני לא חושב שאני באמת לבד בעניין הזה. הציבור - בסה"כ - הוא נגד, רק עצלן, ולא מספיק חושב לא.

זה לא מספיק...

כול עוד העם עצלן אף אחד לא יפעול נגד... יש פה ושם אנשים שאומרים אני נגד אבל אף אחד לא עושה עם זה כלום! חוץ מכמה אנשים שפעילים במועצה אבל חוץ מהם כלום! ואם אחד לא יקום ויתחיל לעשות משהו אף אחד לא יקום! ואתם אומרים אין מה לעשות העם שלנו עצלן? יש מה לעשות לשנות אותו ומהר! אומנם אתה נגד אני נגד ועוד כמה וכמה אנשים אבל עם כול הכבוד זה לא מספיק. כמה שהציבור יהיה נגד הוא לא יעשה משהו ואפילו משהו קטן רק חתימה ביקשתי העולם ימשיך להידרדר ולא נגיע לחברה טובה יותר!

מדונה יקרה

את ממש צודקת לא בראש של רוב האנשים לעשות בכלל משהו לטובת איזשהו דבר. בטח לא בקניון, אולי יפסידו חס ושלום איזו מכירה לוהטת. בכל זאת אל תוותרי, ותמשיכי בעבודה הטובה. שלך, אירית

לפי דעתי.....

את עושה דבר ממש חשוב...... אבל אם חלק מהאנשים אצלכם לוקחים סמים או משהו בסגנון הם לא יכולים לחתום על משהו שהם לא מאמינים בו..... כי אם הם כן יחתמו ....מה זה שווה....?

אני לא אומרת לשקר...

אני לא מדברת על הנוער שיחתום.. אני מדברת עם המבוגרים לפחות שיראו נכונות.. המבוגרים הם דוגמא של ילדים אם הם לא יראו נכונות ויגידו מה נכון ומה לא ומה מותר ומה אסור אז מי יגיד ? לא מאמינים שלא יחתמו.. אבל כמו שטל אמר רובם באמת נגד אבל עצלנים!

תודה...

ברור שאני ימשיך... אני עושה את כול מה שאני חושבת שטוב. ולפי דעתי זה אחד הדברים הכי חשובים... אני פעילה במועצת תלמידים בביה"ס שלי והשנה המצע שלנו הייתה נגד אלימות למען חברה טובה יותר.. אבל במצע הזכרתי גם את הסמים ואת הסיגריות.. שזה נורא נפוץ בקרב בני הנוער בבית ספרי.. מי שיקשיב זה רק לטובתו!

merde

New member
באיזה נושא?

על מה בדיוק החתמת אותם? זה להעביר עוד תקציב לרשות? להכניס עוד פרסומת? אני פשוט סקרן.. מה היה רשום שם? (במקרה ואת זוכרת)

לא ממש זוכרת...

אני לא זוכרת מילה במילה... אני רק זוכרת שזה היה להפסיק את הסמים בקרב בני הנוער או רק לפחות לראות שאכפת גם זה הם לא עשו!

merde

New member
נומר.

כיצד את מרגישה שזה היה עוזר למנוע סמים אצל בני הנוער? אם זו הייתה דרך יעילה לי נראה שכולם היו חותמים אפילו משתמשי סמים לעומת זאת סתם לחתום להראות שיש אנשים שלא תומכים בכך נראה לי חסר טעם. בטוחה שזה לא היה על מנת לשלוח עצומה בנושא לממשלה להוספת תקציב או משהו?

עדיף לשבת ולא לעשות כלום ?

אם הייתי שותקת ולא עושה כלום זה לא היה עוזר! נכון ?! אז אני הלכתי והחתמתי אנשים כדי להראות לראש העיר שיש אנשים שזה אכפת להם ולהעביר את זה האלה... אני לא יודעת למה אתה כול כך נגד לכול דבר ! זה רק עושה טוב.. זה לא יכול לגרום נזק.. אז למה לא לנסות לפחות ?!

למעלה