עמוק, עמוק ...

RoboCoc

New member
עמוק, עמוק ...

עמוק, עמוק בתוך נבכי מוחי שוכנת לה בחורת הפנטזיה שלי אני פוגש אותה בכל אשר אפנה לפעמים היא שחומת עור ושיער לפעמים היא יוקדת מבט כחול וקר אבל תמיד אותי היא מענגת, ואני לה סוגד גם היום היא תבוא בלבוש חושני ומגרה ‏ לפי הוראת ‏‎…………‎‏..המפקד.‏ יום קיץ חמים, הדם עוד רותח מהמיטה, עולה לרכב ומניע , מכניס לראשון ונותן גז‎…‎ אני עוצר ברמזור לפני היציאה מהעיר, כרגיל בודק את הרכבים מימין ומשמאל.‏ יפיפייה מהממת מסדרת את האיפור וכאשר היא מסיימת היא תופסת את מבטי ומחייכת ...‏ עוד לפני שהספקתי להגיב האור מתחלף לירוק , והיא, עדיין מחייכת אלי בנהמת מנוע פראית מתרחקת ממני ‏במהירות. לפני שהמוח מספיק להגיב הזין שלי כבר מתחיל לעמוד. נשים מדהימות הנוהגות בפראות פשוט ‏מעוררות בי חשק איום. אני מתחיל להאיץ אחריה והרוח הנכנסת מהחלון מקררת אותי אך במעט. להפתעתי ‏היא האטה כאילו מחכה לי מצפה שאגיע. אני משווה מהירות מעיף מבט וקולט את חיוכה, אני מניד בראשי ‏לבוקר טוב היא משיבה ושוב מתחילה להאיץ הפעם היא לא תברח...אני מחליט וממהר אחריה. מחוג המהירות מטפס מעלה וביחס ישר כך גם איבר המין שלי מזדקר ומתנפח שוב אני לצד ‏מכוניתה והיא בהרמת גבה וחיוך מפתה מהנהנת אכן יש עם מי לשחק, ישר אני לוחץ שוב על הדוושה וכל מאה ‏הסוסים שמתחת למכסה המנוע צוהלים בשמחה ושועטים קדימה. להפתעתי היא צמודה אלי, החלטתי שאני, ‏רוצה אותה צמודה ולא רק על הכביש.‏ אני מסמן בידי לפתוח את החלון והיא, היא צוחקת ומזנקת קדימה, ואני אחריה בטירוף, המהירות מסחררת,‏ ומראה שערה המתבדר פשוט מרתיח לי את הדם. שוב היא מחכה לי בהמשך והפעם היא מהנהנת בראשה אין צורך במילים גם היא כבר לוהטת. אנחנו מאיטים היא מובילה ואני אחריה, יורדים מהכביש אל דרך עפר ‏מתפתלת, שם ליד עץ זית עתיק היא עוצרת פותחת את הדלת וחושפת רגל חטובה וארוכה היוצאת מחצאית ‏מיני חושפנית וצמודה. עוד לפני שהספקתי לצאת היא כבר בחלון נשענת פנימה. השדיים שלה מגרות אותי ‏והבליטה תופחת אני מנסה לומר מילה אך השפתיים החושניות שלה משתיקות אותי והיד שלה מתחילה לעסות ‏את מכנסי וחודרות פנימה. אני מחדיר את לשוני בתגובה ושולח את ידי ומגלה פטמות זקורות, היא נאנקת ‏בהנאה. הזין שלי כבר עומד כמו טיל, זקור חם סמוק מרוב לחץ.‏ היא פותחת את הדלת ונשענת עלי חותמת את שפתי בשפתיה דוחפת את לשונה עמוק , ידיה מלטפות את ‏החזה שלי, אני מחדיר את ידי אל מתחת לחצאית ומלטף את פנים ירכיה ומתקדם מעלה ומרגיש את חום גופה ‏העולה את נשימותיה מהירות את גופה המתחיל להתקמר, באיטיות אני מלטף את שפתי הכוס שלה והיא ‏נאנקת. היא מתחילה להפשיט את חולצתי וללק דרכה מטה אני מרגיש את פטמותיה הזקורות על ירכי את ‏לשונה החמימה משתוללת סביב עטרת אברי הזקור והכואב מרוב תשוקה אני נאנח ולוחש חזק , יותר חזק‎…‎ היא שואבת את הביצים ואצבעה מטיילת על בטני. שפתיה חוזרות אל העטרה ומוצצות אותה ואט אט היא ‏דוחפת אותו פנימה יותר ויותר במהירות ובחוזקה אני פשוט מתחיל לאבד את חושי‎…‎‏. היא טובה.‏ לאחר דקות של תענוג עילאי היא אנחנו מתחלפים ולשוני מלקקת באיטיות מעגלית את שפתי הכוס החם ‏והרטוב. אני מחדיר את לשוני עמוק פנימה ומרגיש את גופה רועד מעט. שוב לשוני נשלחת פנימה ומתחילה ‏עולה ויורדת מגששת אחר הנקודה. היא מעלה את ישבנה והבנתי שאני שם אצבעותיי מצטרפות וחגיגה יד ‏אחד עוסקת מלפנים והשנייה לוחצת קלות על פי הטבעת שלה היא גונחת ולוחשת כי היא רוצה אותי בפנים.‏ אנו עוברים על מכסה המנוע עירומים לחלוטין השמש מחממת את גבי והיא מרתיחה את דמי.‏ היא מובילה את איברי המוצק אל שערי גן העדן ואני עוצר מעט ואז דוחף אותו במהירות מתגברת פנימה עמוק, עמוק בתוך גופה. אני נעים כמנוע משומן היטב המפיק את המיטב אנו רטובים, לוהטים מתענגים ידי אוחזות את מותניה אני מללקק את שדיה נושך קלות את פטמותיה היא סוגרת את עיניה אני מרגיש את ‏כולי רותח ואני מתחיל לגאות, היא לוחשת כן , אני מרגישה אותך תגמור איתי אנו ממשיכים בטירוף בקצב ‏מסחרר אני מרגיש את רטיבות גופה והדבר גורם לי להתחיל לפלוט אל תוכה. אנחנו ממשיכים עוד קצת ואז אני דוחף אותו עמוק ככל האפשר ונצמד ל גופה המבריק ומצמיד את פי אל פיה ולשוני מתגוששת עם לשונה בזמן ‏שגופינו פורק את תשוקותיו הרטובות.‏ דקות אנו נשארים צמודים מחובקים ומתנשקים, ואז הניתוק הבלתי נמנע המבט המסופק של עיננו, נשיקת ‏הפרידה ומכוניתה המתרחקת במהירות איני יודעת שמה אך את המספר אני לא אשכח לעולם‎…‎

למעלה