עמוק עמוק

עמוק עמוק

בתוך הגוף שוכנת לה הנפש איש לא ראה אותה אבל כולם יודעים שהיא קיימת. מה עושים אם הנפש וההחלטות/ההרגשות מתנגשים? כלומר שהלב אומר משהו איד וקורה משהו אחר? ולא בשליטתו של בן האדם?

אני מצאתי

לי דרך להסתכל הדברים בקשר לזה.. זכור, שזה לא אתה שמנהל את ההצגה, אתה לא הבוס אם לומר את האמת. קיימים פה כוחות.. שאתה לא רואה, אם הכוחות האלה הם חלק גדול וחכם שלך או משהו אחר זה כבר דיון אחר. אבל אתה בצורתך הנוכחית.. לא זה שמנהל את העניינים, וכשאתה חושב בדרך זהאת, שאתה מנוחה בחיים האלה, ע"י אותו יוצר גודל ולומד שבתוכך, אתה לא מקבל כל מה שאתה רוצה. כי אתה לא תמיד יודע מה זה שאתה באמת רוצה. אבל אתה תמיד מונחה לאן שאתה אמור להגיע.. אם משהו לא קרה כמו שרצית, אז דע לך שאלה חדשות טובות! למה? כי מה שחשבת שאתה רוצה.. לא מתאים כרגע, אתה אמור לחוות ולהגיע למקום אחר, אלה חדשות טובות! כי יש כוח כלשהו שמכוון את הדברים ומביא אותך למקום כלשהו...אתה פשוט, מונחה, למקום אחר - יותר טוב ממש שחשבת. יותר טוב ממה שביקשת. אז פשוט המתן וחכה לשיעור, או להתנסות, במקום להתמרמר על זה שלא קיבלת מה שחשבת שרצית. אני אומר לעצמי "אה! סימן שאמור להגיע שיעור חדש" ומחכה לשיעור.

יעל :-)

New member
ואולי זה בעצם גם שיעור?

המצב שאתה לא מקבל את מה שרצית יכול להוות גם שיעור. אני לא אומרת שאלו לא חדשות טובות ולא תונחה להגיע למקום טוב יותר, אבל המצב שאתה מתאר כביכול בין שיעור לשיעור יכול להוות שיעור וללמד אותך משהו.

למעלה